hu en
Videoton FC Végeredmény 1-0
Ferencvárosi TC
Bajnokság, 2015-2016
Tavaszi szezon - 31. forduló
2016.04.20., Szerda @ 20:00
Felcsút, Pancho Aréna
2112 néző
15 fok, szeles
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Solymosi Péter
Asszisztensek:
Kelemen Attila
Tartalék játékvezető:
Horváth Róbert
Gólbírók:
Kobór Péter
90 +4.Vége a mérkőzésnek!
90 +3.Vinícius kapott sárga lapot.
90 +2.Oliveira helyére Tischler állt be.
90.3 perc a hosszabbítás.
89.Varga beadása halt el Danilovics kezei közt.
86.Danilovics ezúttal Radó lövését hatástalanította.
82.Nagy Dominik lőtt ballal, kapásból, 21 méterről kapura, Danilovics ismét szépen védett.
81.Ramírez távoli bombáját védte bravúrral Danilovics.
77.Suljic helyére Vinícius, Géresi helyére pedig Haraszti állt be.
75.
 
73.Cukic helyére Gera, Trinks helyére pedig Böde állt be.
72.Ha minden így marad, akkor a fordulót követően 49 pontunk lesz, akár csak a Lokinak, azonban több győzelmünknek köszönhetően mi leszünk a 3. helyen két ponttal lemaradva attól az MTK-tól, akivel szombaton játszunk bajnokit itt Felcsúton.
69.Pátkai került óriási helyzetbe, 12 méterről lőhetett kapura úgy, hogy senki nem zavarta, Jova azonban hatalmasat védett.
65.Suljic-Oliveira összjáték végén portugál támadónk lőtt alig kapu fölé 13 méterről.
62.
Így ünnepelték Stopiráék az első mai gólunkat!
60.Lamah helyére Radó állt be.
57.Jova reklamálásért kapott sárga lapot.
56.
 
56.GÓÓÓÓÓÓL!
Géresi szögletét követően a labda a hosszú oldalon érkező Stopira elé került, aki 1 méterről az üres kapuba lőtt!
55.A meccs eddigi legnagyobb helyzetét láthattuk. Bal szélről érkező beadásra robbant be Busai, két méterről azonban csúnyán, méterekkel kapu fölé lőtt.
53.Géresi beadását Juhász csúsztatta kapu mellé 4 méterről.
51.Géresi tekert kapu elé egy szabadrúgást, Stopira fejjel csak belecsúsztatni tudott a labdába, irányítani nem tudta azt, így jócskán elkerülte Jova kapuját.
49.Trinks bántotta Stopirát - nyújtott lábbal rúgta meg - ez is sárga lap!
46.Folytatódik a meccs!
45.Trinks tekert kapu mellé 17 méterről egy szabadrúgást, ez volt a félidő utolsó momentuma.
40.
 
39.Szolnoki beadását húzta le Jova az ötösön belül.
38.Busai 14 méterről lőtt nagy erővel kapu fölé.
36.Simon labdáját az alapvonalról Nego lőtte be a kapu elé, de Jova megszerezte a játékszert.
34.Paprikás lett a meccs. Az előbb 16-oson belüli kezezést reklamáltak a Vidi-drukkerek, majd Busai szabálytalankodott, ez is sárga.
32.Suljic azonnal visszaadta a szabálytalanságot, ez is sárga!
30.Leandro könyökölte le Suljicot a hazai kispad előtt, Solymosi elsőre csak szóbeli figyelmeztetést alkalmazott, végül azonban - talán a partjelzője jelezésére - felmutatta a sárgát a Fradi játékosának.
27.DANILOVICS!
Varga 18 méterről végezhetett el egy szabadrúgást, a labda a sorfalon irányt változtatott, Danilovics földön túli bravúrral védett.
26.Nagyon szép játék végén Nego ugratta ki remekül Oliveirát, aki egy csel után éles szögből kapura tekert, azonban a gólvonal elől sikerült az egyik vendég védőnek kivágnia a labdát.
24.Szolnoki nagy bedobását követően rövid ideig ide-oda pattogott a labda a vendégek ötösén belül, végül felszabadítottak a zöld-fehér védők.
22.Trinks tekert kapu fölé 17 méterről, nagyon veszélyes helyről egy szabadrúgást.
21.
 
18.Szolnoki beadását Cukic fejelte el a hosszún érkező Oliveira elől. Veszélyes helyzet lehetett volna, ha a labda eljut a címzettig.
15.Géresi harcolt ki nagyon erőszakosan egy szögletet.
11.Eltelt az első tíz perc, komolyabb helyzetet egyik oldalon sem jegyezhettünk fel.
7.Varga Roland került nagy helyzetbe, szerencsére 9 méterre a kapunktól a labda mellé rúgott az FTC játékosa.
4.Suljic startolt rá a Nego által megcsúsztatott labdára, azonban Jova egy hajszállal hamarabb ért oda, és kivetődve megszerezte a játékszert támadónk elől.
1.A Fradi kezdte a meccset!
-1.
 
-3.A meccset a helyszínen tekinti meg többek közt a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck.
-15."A klubért, a szurkolóinkért és magunkért is küzdenünk kell" - nyilatkozta honlapunknak Filipe Oliveira az FTC elleni mérkőzés előtt.
-27.
 
-29.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
-35.Kovács István és Feczesin Róbert továbbra is sérüléssel bajlódnak, emiatt ők kihagyják a Fradi elleni bajnokit is.
-45.
A színes tv-től az UEFA-kupa-döntőig és a bajnoki címig - interjú Vaszil Gyulával!

Egykori játékosunk, aki a Vidivel Európa legjobbjai közé jutott, a Fradival pedig bajnokságot és Magyar Kupát is nyert, honlapunk megkeresésére örömmel idézte fel pályafutása legemlékezetesebb pillanatait, melyet a fenti linkre kattintva ön is elolvashat.

-52.Íme a mai kezdőcsapatunk: Danilovics - Szolnoki, Juhász, Lang, Stopira - Simon, Pátkai - Nego, Suljic, Oliveira - Géresi
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Felcsútról, ahol 20.00-kor kezdődik a Vidi - Fradi rangadó.
Mérkőzés után

Horváth Ferenc:
„Fegyelmezetten és jól futballoztunk, amit elterveztünk, azt végre is tudtuk hajtani. Gyors támadókkal álltunk fel, hogy a Ferencváros mögé tudjunk kerülni, amikor fellazultak, akkor ez több alkalommal sikerült, ez pedig helyzeteket eredményezett még a gólunk után is. Jól játszottunk, gólszépségversenyt ugyan nem nyerünk ebben a szezonban, de ez most nem olyan fontos. Az utolsó utáni pillanatban vagyunk a bajnokság végén, ezt megértették a játékosok is. Hatalmas dolognak tartom, hogy újra a kezünkben van a dobogós helyezésünk sorsa, így megyünk neki a két záró fordulónak.“

Thomas Doll:
„Gratulálok a Vidinek, ma nem nyújtottunk olyan teljesítményt, amellyel mérkőzést lehet nyerni. Némely játékosnak nagyon hamar vissza kéne találnia az igazi formájához, mert páran jelenleg nem úgy játszanak, ahogyan képességeik alapján tudnának.“

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2016. Április 20. 23:00  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
VIDEOTON FC - FERENCVÁROSI TC 1-0 (0-0)
Legyőztük a bajnokot és már a harmadik helyen állunk

Géresi remek szögletét követően Stopira szemfüles gólt szerzett, és szorosan tapadunk a második helyen álló MTK-ra.

A bajnokságot már hetekkel ezelőtt megnyerő FTC-t láttuk vendégül szerda este a Pancho Arénában. Mivel a kiesés elől menekülő Puskás Akadémia idegenben tudta legyőzni az MTK-t és a DVSC, valamint az Újpest sem tudott ebben a fordulóban nyerni, óriási sanszunk volt arra, hogy nagyon közel kerüljünk a második helyhez, ehhez azonban le kellett győznünk az FTC-t, ami az utóbbi időben - bajnoki mérkőzésen - nem sikerült.

Horváth Ferenc több helyen is változtatott a kezdőcsapaton, Lang Ádám ismét kezdett, Haraszti ezúttal a kispadon foglalt helyet, Szolnoki előtt Nego játszott, elől pedig Géresi igyekezett megnehezíteni a zöld-fehér védők életét.

Az első komolyabb helyzetre 22 percet kellett várnunk, ekkor Trinks tekert kapu fölé 17 méterről, nagyon veszélyes helyről egy szabadrúgást. Négy perc múlva remek összjáték játék végén Nego ugratta ki szépen Oliveirát, aki egy csel után éles szögből kapura tekert, azonban a gólvonal elől sikerült az egyik vendég védőnek kivágnia a labdát.

A 27. percben Varga 18 méterről végezhetett el egy szabadrúgást, a labda a sorfalon irányt változtatott, Danilovics óriási bravúrral védett. A félidő derekán kissé paprikás hangulatúvá vált a találkozó, Solymosinak 3 perc alatt három sárga lapot kellett felmutatnia, ezzel valamelyest sikerült is féken tartania az indulatokat.

A második félidő tízedik percében hatalmas FTC-helyzetet jegyezhettünk fel: balról érkező beadásra robbant be Busai, két méterről azonban csúnyán, méterekkel kapu fölé lőtt. A kihagyott helyzet pedig megbosszulta magát, hiszen egy perccel később Géresi tekert nagyszerűen kapu elé egy szögletet, a hosszú oldalon pedig Stopira roppant szemfüles gólt szerzett (1-0).

A 69. percben Pátkai vihette egyedül a labdát Jovára, 12 méterről kapura lőtt, az FTC kapusa azonban bravúrral védett.

Az utolsó tíz percben távoli átlövésekkel próbálkoztak a vendégjátékosok, azonban Danilovics végig nagyon magabiztos volt, és akár csak legutóbb Pakson, ezúttal is megóvta kapunkat a góltól.

Győzelmünkkel feljöttünk a harmadik helyre, és csupán két ponttal vagyunk lemaradva a második helyezett MTK-tól, akikkel szombaton 18 órakor játszunk "ezüstrangadót".

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek