hu en
FC Astra Giurgiu Végeredmény 0-3
Videoton FC
Barátságos
Barátságos, 2015-2016
Nyári felkészülés - 2. mérkőzés
2015.06.27., Szombat @ 18:10
Radenci, Radenci Stadion

eső, 16 fok
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége, három szép gólt szerezve nyertünk román ellenfelünk ellen
88.Kovács okosan végzett el egy szabadrúgást, mindenki beadásra számított ő azonban laposan hozta játékba Havasit, aki éles szögből, ballal kapura is lőtt, a kapus azonban nagyot védett.
84.Sejben rúgott oda egyet ellenfelének a 16-os oldalvonala mellett, a szabadrúgás azonban elakadt a sorfalban.
83.Kicsit átadjuk most a területet a románoknak, ők azonban nem tudnak 25 méternél közelebb kerülni a kapunkhoz.
78.Kovács ugratta volna ki egy remek labdával Ivanovszkit, azonban az egyik román védő becsúszva menteni tudott az utolsó pillanatban.
75.Ebben a játékrészben egyértelműen mi futballozunk fölényben.
72.
 
71.GÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Parádés góllal növeltük előnyünket! A románoknál volt a labda, azonban két román játékos összeütközött, Kokó pedig lecsapott a labdára, majd gyönyörű csellel elfektette védőjét, végül 15 méterről, jobb külsővel tekert a kapus mellett a hosszú sarokba.

66.
 
62.Sorcsere! Heffler kivételével minden kezdőjátékos lejött a pályáról. Most így néz ki a csapatunk: Pajovics - Heffler, Kocsis, Lang, Fejes - Koltai, Luijckx, Kovács, Sejben - Ivanovszki, Havasi
60.Budescu nagy erejű lövését blokkolta szépen néhány méterre a kapunktól Luijckx.
58.
 
56.Ebben a félidőben mi irányítjuk eddig a játékot, ezúttal Ivanovszki küldte látványos, fél-ollózós mozdulattal a labdát kapura, a játékszer végül "csak" az oldalhálót súrolta.
55.Oliveira és Pátkai kényszerítőztek a románok 16-osán belül - Pátkai szenzációs sarkazós mozdulattal adta vissza a labdát portugál támadónknak, aki gólhelyzetbe is került - a partjelző azonban lest jelzett! Szép összjáték volt!
53.Feczesin beadását Pátkai fejelte kapu fölé az ötösről, egy román védő szorításában.
51.Heffler mentett nagyot, miután az egyik román támadó megiramodott a bal szélen, védőnk azonban utolérte, és szerelni tudta még a 16-osunk előtt.
49.Ivanovszki nem túl erős, lapos lövését védte a románok kapusa.
46.A szünetben Juhász helyére Lang, Gyurcsó helyére Ivanovszki és Simon helyére Luijckx állt be.
45.Vége az első félidőnek.
43.
 
40.GÓÓÓÓL!
Oliveira
vezette a bal szélről befelé a labdát, majd gondolt egyet, és 20 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. Nagyon szép gól volt!

38.
 
34.A16-os sarkától nem messze végezhetett el szabadrúgást az FC Astra, a labdát Danilovics ismét a léc alól mentette szögletre.
33.A játék képe nem sokat változott a mérkőzés kezdete óta. Többnyire a románok birtokolják a labdát, építgetik a támadásaikat, védelmünk azonban jól látja el dolgát, ha pedig túljutnak rajtuk, akkor ott van Danilovics. Egy gyors kontra végén szép gólt szerzett Feczesin, és őrizzük előnyünket.
30.Újabb veszélyes román támadás. Junior a bal szélen iramodott meg, majd középre adott, a labda elsuhant a kivetődő Danilovics előtt, szerencsére a hosszún érkező román támadó sem érte el a játékszert.
28.Danilovics ezúttal egy léc alá tartó szabadrúgást tenyerelt nagy bravúrral szögletre.
27.Enache Gabriel lépett ki egy jó labdával, éles szögből, 12 méterről nagy erővel kapura lőtt, Danilovics azonban kiöklözte a játékszert.
25.
 
20.Ricardo Alves távoli lövése zúgott el a kapunk mellett, de nem sokkal, veszélyes kísérlet volt!
17.
 
16.GÓÓÓÓL!
Gyors fehérvári ellentámadás végén Gyurcsó tekert a jobb szélről kapu elé, ahol érkezett Feczesin, és közelről, kissé éles szögből, bal lábbal a román kapuba lőtt!

14.A mérkőzést a helyszínen tekinti meg Robert Jarni, a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, valamint segítője, Sandro Tomić kapusedző, aki korábban a DVSC labdarúgójaként csapattársa volt az FC Astra vezetőedzőjének, Sumudicanak.
9.Szélről érkező beadást fejelt Simon szögletre. A román sarokrúgás veszélytelen volt.
5.A mérkőzés elején a románok birtokolják többet a labdát, a játék főleg a mi térfelünkön zajlik, de helyzetet még nem láttunk.
2.A találkozó helyszíne egy szlovén kisváros, Bakovci, ahol egy körülbelül 500 férőhelyese fedett lelátó van a pálya mellett. 30-40 néző lehet kint a meccsen, köztük jó pár Vidi-drukker is.
1.Mi kezdtük a meccset!
-1.A román csapat vezetőedzője az a Marius Șumudică, aki a 2000-es évek elején a DVSC-ben futballozott.
-2.A csapatok most vonulnak be a pályára, mindjárt kezdődik a meccs.
-18.
 
-27.
 
-30.Megérkezett mindkét csapat a szlovéniai Bakovci-ba, ahol szintén esik az eső, azonban a pálya talaja itt alkalmas a játékra, úgyhogy lesz meccs! 18 óra után nem sokkal kezdődik is.
-38.
 
-40.Csapatunk az SNK Radgona pályáján játszotta volna le az FC Astra elleni edzőmeccset, azonban a nagy eső miatt játékra alkalmatlannak ítélte a két csapat szakmai stábja a talajt. Viszont a mérkőzést mindenképp le szeretnék játszani, ezért most egy 20 km-rel arrébb lévő településre utaznak a csapatok, ahol remélhetőleg jó pálya fogadja a játékosokat. A mérkőzés így előreláthatólag 18 óra után kezdődik!
-48.
A szakmai stábunk ezekben a percekben vizsgálja az eső áztatta pálya talaját, hogy az alkalmas lesz-e a 17:30-kor kezdődő FC Astra elleni edzőmeccsre.
-55.
Egyelőre szakad az eső, de remélhetőleg mire elkezdődik a mérkőzés csillapodni fog, vagy akár el is áll. Meglátjuk...
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Szlovéniából, ahol 17:30-kor a román FC Astra ellen játsszuk második nyári felkészülési mérkőzésünket.
Mérkőzés után

Bernard Casoni: "Ugyanazt tudom mondani, amit a Wolfsberger meccs után mondtam, vagyis, hogy most még nem az eredmény a legfontosabb, hanem a mutatott játék. A játékosok igen komoly edzésmunkát végeztek el a héten, és ezúttal is érezhető volt, hogy fáradtak voltak. Ettől függetlenül mindent megtettek a pályán, és igyekeztek maximálisan betartani a taktikai utasításokat. Persze voltak még hibáink, de azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk. A 90 perc során két különböző felállásban játszottunk, és sikerült mindegyik alkalommal gólt szerezni, szóval igen, összességében elégedett vagyok."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek