hu en
Videoton SC A mérkőzés elmaradt PSG
Európa liga, 1984-1985
2. forduló - Visszavágó
1984.11.07., Szerda @ 16:30
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
25000 néző
ködös
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Aron Schmidhuber
Asszisztensek:
Walz, Bahrs
90 +127.Bár a PSG játékosai mindenképpen a jövő héten szeretnének játszani, az UEFA szabálykönyve döntött: a megismételt találkozót holnap 17:00-s kezdéssel kell rendezni!
90.A játékvezető továbbra is játékra alkalmatlannak találja a pályát, így ma már biztosan nem lesz meccs. A megismételt találkozó időpontjáról az éjjel születik döntés.
67.A köd sajnos felborította terveinket...Schmidhuber játékvezető egyelőre lefújja a találkozót a Sóstóra telepedett köd miatt.
64.Couriol helyén Charbonnier a PSG-nél.
54.Janvion helyére Bacconier jön.
38.GÓL! A büntetőhöz Szabó állt oda és higgadtan a bal sarokba lőtt, 6-2 összesítésben! Fantasztikus!
38.Májer most Jeannolt bolondítja, a védő pedig felrúgja szélsőnket, tizenegyes!
36.GÓL! Májer a jobb oldalról ívelt át a védők fölött, Burcsa Győző az ötösről bólintja be a párharc ötödik Vidi-gólját! 5-2 összesítésben!
21.Janvion kap sárga lapot.
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2014. November 06. 22:59  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSÍTÁS
A ködbe veszett siker

Burcsa és Szabó góljaival a 38. percben már 2-0-ra vezettünk, a 67. percben azonban a spori félbeszakította a mérkőzést.

A november 7-i ünnepi program méltó befejezésének tekintették a város és a környék futballrajongói a Videoton és a Paris Saint Germain összecsapását. A fiatalok piros-kék sállal a nyakukban, zászlókkal vonultak végig Fehérvár utcáin és zenéltek, doboltak, daloltak. A Sóstói Stadion csordultig megtelt, 25.000 néző tekintette meg élőben az összecsapást.

A vendégek olyan lendülettel kezdtek, hogy az erre egyébként számító Videoton-védők is zavarba jöttek egy pillanatra. Letámadták a franciák a labdát hozó magyar játékosokat.

Megállás nélkül rohantak, mindenütt ott voltak. Susic, a középcsatár, a legnagyobb francia sztár csavarta-tekerte a labdát, s a 25. percben nagy lövést zúdított Disztl kapujára. A Vidi kapusa kiütötte a labdát, de Couriol azonnal ott termett és három méterről fölé emelt. Döntő pillanat volt..

Aztán jött a Videoton! A szemfüles Burcsa a 36. percben fejjel betalált a jobb sarokba, majd két perccel később az örökmozgó Májer összehozott egy 11-est. Szabó - a párizsi gólzsák - nem hibázott, bevágta a büntetőt.

A szünet után Kovács Ferenc utolsóként jött ki a pályára. Elégedetten nézett játékosai után.

"Most már minden rendben?" — kérdezték többen. "Még negyvenöt perc hátra van!"

Sajnos, nem maradt annyi...

Teljesen váratlanul leszállt a köd. Alattomosan érkezett, s előbb az egyik, majd a másik kaput tüntette el szem elöl. Schmidhuber odament a partjelzőjéhez, s rövid tanácskozás után félbeszakította a mérkőzést.

Mérges hazaiak, mosolygós franciák vonultak az öltözőbe.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek