hu en
Lombard Pápa Termál FC Végeredmény 0-5
Videoton FC
Bajnokság, 2014-2015
Tavaszi idény - 16. forduló
2014.11.29., Szombat @ 16:00
Pápa, Perutz Stadion
300 néző
4 fok, esős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Andó-Szabó Sándor
Asszisztensek:
Szpisják ZSolt, Buzás BAlázs
Tartalék játékvezető:
Medovarszki János
Gólbírók:
Iványi Zoltán, Kulcsár Katalin
90 +2.Vége, csapatunk ilyen arányban is megérdemelten nyerte meg a meccset! Szép volt, fiúk!
89.Két perc lesz a hosszabbítás!
85.Kleinheisler szép cselek után 17 méterről alig tekert kapu mellé.
84.Újabb pápai találat, amely lesről született, marad tehát az 5-0.
83.Szolnoki is besárgult.
82.Juhász Rolandnak időhúzásért adott sárgát a spori.
78.
 
76.Popin helyére Benkő állt be, nálunk Sándor helyére Caneira érkezett.
73.A maroknyi fehérvári szurkolósereg Joan Carrillo vezetőedzőt élteti!
71.Feczesin egy az egyben vihette Szűcsre a labdát, csatárunk azonban a kapusba lőtte azt. Nagy helyzet volt!
69.GÓÓÓÓÓL!
Álvarez távoli szabadrúgását csak kiütni tudta Szűcs, a kipattanóra becsúszva érkezett Feczesin, aki közelről az üres kapuba lőtt.

66.Frizoni szabálytalankodott, ez is sárga lap!
64.Gyurcsó helyére Feczesin, Kovács helyére pedig Kleinheisler állt be.
59.GÓÓÓÓÓÓL!
Hihetetlen egy perc van mögöttünk. Kezdődött, hogy Kenesei beadását Popin a kapunkba fejelte, a spori azonban les címén nem adta meg a találatot. Calatayud gyorsan elvégezte a szabadrúgást, Kovács iramodott meg a labdával, amit Nikolicsnak passzolt, ő pedig kapura lőtt, Szűcs bravúrral védett, a kipattanót pedig Nikó a kapufára tekerte. Az újabb kipattanó végül Stopira elé került, aki 15 méterről kapura lőtt, Szűcs pedig nem tudta védeni a lövést.
54.Sándor távoli lövését Szűcs magabiztosan védte.
50.Hatalmas ziccer maradt ki! Álvarez egyedül vezethette a labdát Szűcsre, a pápai kapus azonban bravúrral védte Álvarez lövését.
47.Rögtön pápai helyzet a második játékrész elején, védőink azonban blokkolni tudták a két közeli lövést, végül pedig Calatayud öklözte ki a kapu előteréből a játékszert.
46.Csere: Florean Andrei-Alexandru helyére Schmidt Máté állt be.
46.Elkezdődött a második félidő.
45.Vége az első félidőnek!
44.GÓÓÓÓÓÓL!
Treboticot tartották fel 18 méterre a kaputól, a szabadrúgást Gyurcsó kegyetlenül bevarrta a jobb felsőbe. A labda a felső lécet is érintve jutott a hazai kapuba!
41.Trebotic is besárgult.
40.Szolnoki tekert a kapu elé, a Vidi korábbi játékosa, Csizmadia azonban visszafejelte azt a mezőnybe.
39.Gyurcsó beadását követően Nikolics alig fejelt kapu mellé.
36.Mezőnyjátékkal telnek a percek, egyik kapu sem forog most veszélyben.
31.
 
28.Az utóbbi percekben valamivel aktívabb a Pápa, de gólhelyzetig nem, csupán szögletekig jutottak eddig.
24.Hazai beadást követően Viníciusnak kellett fejjel nagyot menteni az ötösünkön belül.
20.

17.Popin szabálytalankodott, övé a meccs első sárgája.
15.GÓÓÓÓÓÓL!
Nikolics
első lövését még bravúrral védte Szűcs, a kipattanó után csatárunk ballal, gyönyörűen tekert a hazai kapuba. Akár csak a legutóbbi szezonban, ezúttal is a meccs elején két gyors Nikolics-góllal kezdődött a Vidi-Pápa bajnoki.

12.Álvarez lőtt 18 méterről kapásból kapu mellé. Egyelőre a mi akaratunk érvényesül, a hazaiak csak rövid ideig tudják a labdát birtokolni.
9.GÓÓÓÓÓL!
Szép támadás végén Nikolics 13 méterről hatalmas gólt lőtt Szűcs kapujának bal felső sarkába!
7.Gyurcsó beadását követően alakult ki kisebb tűzijáték a hazaiak kapuja előtt, végül Szolnoki lövése után szögletre pattant a labda. A sarokrúgás veszélytelen volt.
6.Coroian helyére Király állt be.
4.Coroian maradt a földön miután Juhász becsúszva elrúgta előle a labdát. A hazaiak azt mutatják, le kell cserélni a pápai játékost sérülés miatt.
2.Stopira beadását vágták ki a hazai védők a kapu előteréből. A nézőszám jó indulattal 300 körül lehet, ebből 40-50 fehérvári drukker szurkol a vendégszektorban.
1.Mi kezdtük a meccset!
0.A mieink piros-kékben, a hazaiak pedig sárga-feketében fognak futballozni. Érdekesség, hogy Calatayud ezúttal tiszta lila szerelésben fog védeni. Hajrá, Vidi!
-2.Érkeznek a csapatok, hamarosan kezdődik a meccs!
-8.Vége a bemelegítésnek. Percekkel a kezdés előtt nagyon kevesen vannak a pápai stadionban. A főlelátón körülbelül 70-en lehetnek, míg a vendégszektorban 20-25 Vidi-szurkoló várja a mérkőzés kezdését. A sajtópáholy felőli lelátón egyelőre csak a biztonsági szolgálat zöld ruhás emberei tartózkodnak.
-20.Ahogy azt a meccs előtt megtudtuk, ma a Vidi cserekapusa egy kisebb betegség miatt nem Horváth Tamás lesz, hanem Filip Pajovics.
-23.

-36.A két csapat kapusai már elkezdték a bemelegítést, hamarosan pedig érkeznek a mezőnyjátékosok is.
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Calatayud - Szolnoki, Juhász, Vinícius, Stopira - Sándor, Trebotic - Álvarez, Kovács, Gyurcsó - Nikolics
-55.
 
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Pápáról, ahol 16 órakor lép pályára csapatunk.
Mérkőzés után

Joan Carrillo: "Mindenek előtt az egész csapat, és Juhász Roland nevében is jobbulást szeretnék kívánni a hazaiak játékosának, Coroian Andrei Ionnak, aki a mérkőzés elején egy sajnálatos sérülést szenvedett. Bízom benne, hogy rövid időn belül visszatérhet a futballpályára! Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen tudtuk, hogy masszívan védekezik a Lombard Pápa, ennek ellenére ma nagy mobilitással több helyzetet is sikerült kialakítanunk, és ezek zömét értékesítettük is. Pápán az idei szezonban nagyon kevés csapat tudott nyerni, eddig csupán az MTK-nak és a DVSC-nek sikerült, míg a DVTK és az Újpest sem tudta legyőzni a Lombardot, a Ferencváros pedig vereséget szenvedett tőlük. Ez is okot ad arra, hogy büszkék legyünk a mai győzelmünkre. Köszönetet szeretnék mondani a szurkolóinknak, akik Pápára is elkísérték a csapatot. 90 percen keresztül nem hallottam mást, csak az ő fantasztikus biztatásukat."

Lengyel Ferenc: "Gratulálok a Vidinek a győzelemhez, és a megszerzett bajnoki címükhöz, amely véleményem szerint már eldőlt. Csapatom ma sokat hibázott hátul, elől pedig súlytalanok voltunk. A játékvezetésről nem szeretnék beszélni, hiszen 0-5 után nem lenne elegáns. A Vidi ennyivel jobb csapat nálunk."

 

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2014. November 29. 16:51  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
LOMBARD PÁPA - VIDEOTON FC 0-5 (0-3)
Ötössel kezdte a tavaszi szezont Pápán a Vidi

A meccset végig kézben tartva, látványos gólokat szerezve nyertünk idegenben.

Őszi bajnokcsapatunk a Lombard Pápa otthonában kezdte el a "tavaszi" szezont - november végén, fagyos időben. Szombati ellenfelünk erejét bizonyítja, hogy ősszel az Újpest, a Győr és a Diósgyőr sem tudott nyerni ellenük, a Fradit pedig megverték.

Jól kezdtük a mérkőzést, azonban az 5. percben egy sajnálatos - és mint később kiderült, súlyos - sérülésnek lehettünk szemtanúi. Juhász Roli becsúszva rúgta el a labdát a pápaiak játékosa elől, aki nem tudta átugrani Juhász Rolit, így a két játékos összerúgott. A hazaiak labdarúgóját hordágyon kellett levinni a pályáról, majd egyből kórházba vitték. Ezúton is jobbulást kívánunk neki!
A 9. percben egy szép támadás végén Nikolics 13 méterről hatalmas gólt lőtt Szűcs kapujának bal felső sarkába (0-1). Percekkel később Álvarez egy távoli bombával riogatott, majd a 15. percben Nikolics duplázta meg csapatunk előnyét - és a mérkőzésen lőtt góljainak számát. Első lövését Szűcs még bravúrral védte, a kipattanót ballal viszont már nagyon szépen tekerte a hosszú alsó sarokba (0-2). A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, sokáig egyik kapu előtt sem alakult ki gólhelyzet. A félidő utolsó perceiben ismét nagyobb iramot diktáltunk, amely előbb helyzetekben, végül pedig gólban is megmutatkozott. A 44. percben egy szép kényszerítő végén Treboticot tartották fel 18 méterre a hazai kaputól, a szabadrúgást Gyurcsó kegyetlenül bevarrta a jobb felsőbe (0-3).

A második félidő elején a hazaiak szépíthettek volna, azonban védőink blokkolták a pápai támadók lövéseit. Az 50. percben hatalmas ziccer maradt ki! Álvarez egyedül vezethette a labdát Szűcsre, a kapus azonban bravúrral védte salvadori válogatottunk lövését. Az 59. percben nem akármilyen körülmények között növeltük az előnyünket. Kezdődött, hogy Kenesei beadását Popin a kapunkba fejelte, a spori azonban les címén nem adta meg a találatot. Calatayud gyorsan elvégezte a szabadrúgást, Kovács iramodott meg a labdával, amit Nikolicsnak passzolt, ő pedig kapura lőtt, Szűcs bravúrral védett, a kipattanót pedig Nikó a kapufára tekerte. Az újabb kipattanó végül Stopira elé került, aki 15 méterről kapura lőtt, Szűcs pedig ezt a lövést már nem tudta védeni (0-4). A 69. percben a nem sokkal korábban pályára lépő Feczesin is betalált. Álvarez távoli szabadrúgását csak kiütni tudta Szűcs, a kipattanóra becsúszva érkezett Feczesin, aki közelről az üres kapuba lőtt (0-5). Egy perccel később ismét Feczesin került ziccerbe, közeli lövését azonban Szűcs védeni tudta. A 84. percben a hazaiak ismét szereztek egy lesgólt, majd az utolsó percekben Kleinheisler szédítette meg a pápai védelmet, végül 18 méterről alig tekert kapu mellé.

Csapatunk végig nagyszerűen futballozva, magabiztosan szerezte meg a 3 bajnoki pontot, és ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a kapu előtt, akkor a gólkülönbségünk - a kidolgozott helyzetek alapján - akár még nagyobb is lehetett volna.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek