hu en
Kecskeméti TE Végeredmény 0-2
Videoton FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2011-2012
Tavaszi idény - 27. forduló
2012.05.05., Szombat @ 15:00
Kecskemét, Széktói Stadion
2500 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Szabó Zsolt
Asszisztensek:
Lémon Oszkár, Takács Gábor
Tartalék játékvezető:
Erdös József
90 +2.Vége a mérkőzésnek, Sándor duplájával megérdemelt győzelmet szereztünk Kecskeméten.
90.2 perc lesz a hosszabbítás.
89.Savic távoli bombáját védte szépen Bozsovics.
88.Bertus helyére Tölgyesi állt be.
86.Balogh Béla könyökölte arcon a meglóduló Nikolicsot. Láttunk már ilyenért piros lapot is, Balogh ezúttal megúszta sárgával.
84.Vinícius és Tököli kakaskodtak, villant a sárga mindkét játékosnak.
81.Patvaros távoli lövése nem okozott gondot Bozsovicsnak.
79.Gyurcsó szabadrúgása elkerülte Antal kapuját.
78.Mohl vágta fel Gyurcsót a hazai kaputól mintegy 25 méterre.
77.Niko máris helyzetbe került, lövését azonban sikeresen blokkolta egy hazai védő.
76.Torghelle helyére Nikolics állt be.
74.Gyurcsó iramodott meg a jobb szélen, Mohl csak távolról tudta őt követni, fiatal szélsőnk okos mozdulattal próbálta átemelni a labdát Antal fölött, a hazai kapus azonban nem indult el kapujából, így övé lett a játékszer.
73.
 
72.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Egy nagyszerű szöglet-variációt követően növeltük előnyünket. Walter Lee a sarokrúgást Mitrovicsnak passzolt le, ő tovább adta a labdát Gyurcsónak, aki nagyszerű mozdulattal ívelt át a túloldalra, a labdát pont Sándor fejére varázsolta, aki védhetetlenül fejelte azt a hosszú felső sarokba.

70.A második félidőben inkább a küzdelem dominál, igazán nagy helyzet eddig csak Sándor előtt adódott a 61. percben.
68.A két friss játékos - Gyurcsó és Mohl - első "összecsapását" Mohl nyerte meg...
66.Hector helyére Caneira ment ki a bal szélre, Vaskó pedig a védelem közepén kapott helyet.
65.Tömeges csere! A hazaiaktól Forró helyére Mohl állt be, nálunk pedig a nagyszerű gólpasszt jegyző Hector helyére Vaskó, Gosztonyi helyére pedig Gyurcsó állt be.
62.Érdekes jelenetek az oldalvonal mellett. Gyurcsó már beállt volna, amikor Sousa jelezte, hogy mégsem lesz csere. Legalábbis nem Gyurma áll be, ugyanis Vaskót hívta a kispadhoz csapatunk vezetőedzője.
61.Sándor vezethette a hazai kapusra a labdát, Antal jó ütemben szaladt ki kapujából és végül a labda elakadt a kapus testében.
60.Valószínűleg Gosztonyi vagy Walter Lee helyére fog beállni Gyurcsó Ádám.
59.
 
58.Gyurcsó fog hamarosan pályára lépni.
56.Szerencsére nagy baj nincs, rövid szünet után folytatódhat a játék.
55.Mitrovics maradt lent a földön egy ütközést követően - melyet a játékvezető szabályosnak ítélt meg.
52.A kecskeméti védők les-taktikája eddig jól működik, Torghelle sokadik alkalommal kapta meg a labdát les-helyzetben.
50.Forró rántotta le a jobb szélen megiramodó Gosztonyit, teljesen jogos a sárga lap, amit Szabó Zsolt mutatott fel a hazaiak játékosának.
48.Forró adta volna be a labdát a bal szélről, azonban próbálkozása végül kapu felé tartott, Bozsovics magabiztosan szerezte meg a labdát.
46.Csere nélkül folytatódik a mérkőzés.
45.Vége az első félidőnek, teljesen megérdemelten vezetünk Kecskeméten, sőt ha kicsit több szerencsénk van, akkor vezetésünk nagyobb arányú is lehetne.
44.Sándor György vette észre remekül, hogy kint állt a kapujából Antal, ezért a kezdőkörből kapura ívelt, a labda alig szállt kapu fölé.
42.Torghelle tanítani valóan szerzett labdát becsúszva, Szabó Zsolt azonban szabálytalanságot vélt felfedezni a teljesen szabályos megmozdulásban.
41.
 
40.Próbálkoznak becsülettel a hazaiak is, de remekül záró védelmünk mellett igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, a kecskemétiek ezért távoli átlövésekkel próbálkoznak, egyelőre sikertelenül.
37.Csere a hazaiaknál, Cukic helyére Hegedűs állt be.
35.Mitrovics adott szenzációs zsugát Torghellének, középpályásunk a kezdőkörből ívelt előre, a labdát remekül átvette Torghelle, azonban bal lábas lövése centikkel elkerülte a hazai kaput.
33.Litsingi szerelte Hectort a félpályánál, védőnk azonban erőszakosan visszaszerezte a játékszert - Szabó Zsolt szerint túlságosan is erőszakos volt Hector, szabadrúgás a hazaiak javára.
30.Mitrovics nagyszerűen végezte el a szabadrúgást, a labda a jobb kapufáról pattant ki, a hazai kapusnak esélye sem lett volna védeni a kiválóan helyezett lövést - a kapufa azonban megmentette a hazaiakat az újabb góltól.
29.Walter Lee mutatott be négy szép cselt - többek közt a játékvezetőt is kicselezte - majd a hazai kaputól körülbelül 23 méterre szabálytalankodtak vele, szabadrúgás következik jó helyről.
26.Balogh távoli bombája kerülte el Bozsovics kapuját.
23.
 
22.Bozsovics-bravúr!

Bertus lőtt nagy erővel, 23 méterről kapura, Bozsovics azonban szenzációs bravúrral védte a lövést.
20.Gosztonyi cselezgetett a hazai 16-os jobb szélén, majd középre adott, a labdára azonban jó ütemben vetődött ki Antal Botond.
17.A fehérvári szurkolók megállás nélkül buzdítják a Vidit.
14.Továbbra is mi irányítjuk a mérkőzést, most éppen Tóth Balázs szánta el magát lövésre, mintegy 35 méterről, a lövés azonban nem okozott gondot a hazaiak kapusának.
12.
 
11.Emlékezzünk csak, a Ligakupa-döntőjében is Sándor szerezte csapatunk első gólját itt Kecskeméten a KTE ellen.
10.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Hector iramodott meg a bal szélen a labdával, két védőt is becsapott, majd nagyon okosan passzolt Sándor Györgynek, középpályásunk pedig higgadtan a bal felső sarokba helyezte a labdát 11 méterről.

9.
 
8.Gosztonyi kapott remek labdát, egyedül vezethette a kapusra, egy cselt követően azonban elvesztette az egyensúlyát ezzel oda lett a nagy gólhelyzet.
6.Bertus 14 méterről lőtt kapura, a labda azonban méterekkel szállt Bozsovics kapuja fölé.
5.Sándor adott remek labdát a jobb szélen meglóduló Gosztonyinak, középpályásunk egy cselt követően beadott, középen azonban nem talált Vidi játékost a labda.
3.Érdekesség, hogy szemmel láthatóan jóval kevesebben vannak a stadionban, mint amennyien a Ligakupa-döntőjén voltak. A vendégszektorban körülbelül 250 Vidi-szurkoló lehet, de még folyamatosan érkeznek fehérvári szurkolók.
1.A szülinapos Torghelle indította útjára a labdát.
-2.Érkeznek a csapatok. A mieink fehér-fekete-fehér színösszeállításban, a hazaiak pedig lila-fehér-lilában játszanak
-7.A Széktói Stadionban az Édesanyákat köszöntötték az imént, a holnapi anyák napja alkalmából.
-10.
 
-15.Szabó Zsolt, a mérkőzés játékvezetője kedden a Magyar Kupa döntőjét vezette.
-25.Valamivel kevesebb mint félórával a kezdés előtt már vagy kéttucatnyi Vidi-szurkoló foglal helyet a kecskeméti stadion vendégszektorában. Hazai oldalon 3-400 néző lehet a lelátókon 25 perccel a kezdés előtt.
-35.Megérkeztek a mezőnyjátékosok is a pályára. A mieink laza kocogással kezdték el a bemelegítést, a hazaiak pedig passzolgatnak.
-40.Mindkét csapat kapusai elkezdték a bemelegítést a Széktói Stadionban. A mezőnyjátékosok még az öltözőkben hallgatják az edzők utolsó taktikai utasításait.
-45.Torghelle Sándor ma ünnepli 30. születésnapját - bízunk benne, hogy akár csak a Honvéd elleni hazai bajnokinkon, ezúttal is betalál az ellenfél kapujába.

Boldog születésnapot!

-55.
Íme a mai kezdőcsapatunk.
-65.Köszöntjük Szurkolóinkat! 15 órakor kezdődik a Kecskeméti TE - Videoton FC NB I-es bajnoki mérkőzés.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek