hu en
Kecskeméti TE-Ereco Végeredmény 3-2
Videoton FC
Magyar Kupa
Magyar Kupa, 2010-2011
Döntő - Döntő
2011.05.17., Kedd @ 19:00
Budapest, Puskás Ferenc Stadion
5000 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Iványi Zoltán
Asszisztensek:
Albert István, Medovarszki János
Tartalék játékvezető:
Farkas Ádám
90 +3.Vége a találkozónak, Foxi mesterhármasával egy hihetetlenül izgalmas mérkőzésen nyert a Kecskemét.

90 +2.Foxi helyett Savic

90 +1.Cukic helyére Bertus állt be.

90.3 perc a hosszabbítás.

89.Alves középre adására több Vidi-játékos is berobbant, azonban egy kecskeméti láb felszabadított.

88.Már csak két perc van hátra. Továbbra is mezőnyjáték zajlik.

86.Ahogy az várható volt, Szivics cserékkel fogja rövidíteni a rendes játékidőt. Tököli helyére Dosso állt be.

85.5 perc van a rendes játékidőből hátra, nagyon kell egy újabb Vidi-gól! Egyelőre a két 16-os között zajlik a játék.

82.NEM ADJUK FEL!!!
Már úgy tűnt Rybanskyé lesz a labda, azonban a kecskeméti hálóőr kiejtette a játékszert, Nikolics pedig 8 méterről bebombázta az üres kapuba a labdát!

80.EZ TÉNYLEG HIHETETLEN!
Az ellentámadásból Foxi szerzett újabb gólt. Ebala ment el a jobb szélen, élesen középre lőtt labdáját Foxi lőtte 10 méterről a kapu jobb oldalába

79.Nikolics ugrott ki a leshatárról. A partjelző behúzta, pedig játékosunk gólhelyzetben lépett ki. A visszajátszás majd eldönti jól döntött-e a játékvezető.

77.Vasziljevics passzolt az üresen lévő Szakálynak, aki 15 méterről azonnal kapura lőtt, a labda azonban a kecskeméti hálóőr kezében landolt.

75.Hatalmas küzdelem folyik a pályán, a játékosok méterekről csúsznak a labdára - természetesen ügyelve arra, nehogy sérülést okozzanak ellenfelüknek. Igazi kupadöntő, remek irammal.

72.HATALMAS HELYZET MARADT KI!
Lencse vezette kapura a labdát, a 16-os sarkánál lepasszolta Alvesnek, aki nagy erővel lőtte el keresztben a kapu előtt a játékszert, melyre Nikolics robbant be becsúszva, azonban centikkel lemaradt a labdáról.

70.Három csatár a Vidiben, Gosztonyi helyére érkezett Lencse.

67.

Itt nem kérdés, hogy kinek szurkolnak az urak. Székesfehérvár jelenlegi polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és a korábbi városvezető, Warvasovszky Tihamér is a Vidi sikeréért szorít.

64.Litsingi és Tököli is reklamált a játékvezetőnél, mindketten besárgultak.

63.SEBŐK ZSOLTI!
Óriási védéssel tartotta életben csapatunkat Sebők, miután Litsingi 14 méterről eleresztett löketét a léc alól paskolta szögletre.

59.Farkas Balázs helyére érkezik Szakály Dénes.

58.Szép kecskeméti akció végén Bori lőtt 17 méterről kapura, Sebők vetődve védett.

55.Litsingi cselezgetett a 16-osunk előtt, majd 20 méterről lőtt - szerencsére jócskán fölé.

53.

Vujovics - a VIP-ben. Vajon melyik csapatnak szurkol?

51.Egy teljesen más felfogásban játszó Vidi jött ki a második félidőre. Azonban a kecskeméti kontrák életveszélyesek lehetnek, nem szabad hátul nagyon kinyílni.

48.GÓÓÓÓÓÓÓLLLLL!
Alves fantasztikus esernyőcselt mutatott be a kecskeméti 16-oson belül, lába már lövésre lendült, azonban egy kecskeméti játékos - Cukic - megelőzte Alvest - és a saját kapujába juttatta a labdát. HAJRÁ VIDI!!!!

46.Elkezdődött a második félidő, Polonkai helyett Vasziljevics a pályán.

45.Vége az első félidőnek. A kecskeméti csapat villámrajtot vett és Foxi két góljával 2-0-ra vezet a szünetben. Ha kicsit szerencsésebbek vagyunk, akkor akár egyenlő is lehetne az állás, hiszen az első játékrész második felében több nagy helyzetet is sikerült kidolgoznunk.

45.

Szurkolóinkon egyelőre semmi nem múlik, végig lelkesen bíztatták az első 45 percben a csapatot és biztos vagyok benne, hogy nem lesz panasz a szurkolásra a második félidőben sem. HAJRÁ VIDI!

43.

Ez a serleg egyelőre a kecskemétiekhez van közelebb, de bízzunk benne, hogy a mérkőzés után Farkas Balázs emelheti majd magasba.

39.Polonkai rántotta le Tökölit a kapunktól mintegy 40 méterre, Iványi azonnal sárgát adott játékosunknak. A szabadrúgást Mohl lőtte kapura, azonban a labda jó két méterrel fölé szállt.

34.EZ IS KIMARADT!
Nincs egyelőre szerencsénk. Gosztonyi beadását vágták ki laposan a védők, a kipattanót Alves kapásból lőtte kapura 23 méterről, a nagy erejű löket azonban mintegy fél méterrel elkerülte a kaput.

31.ILYEN NINCS!
Alves hozta remek helyzetbe Nikolicsot, aki remekül tekerte el 14 méterről, laposan a labdát, a kecskeméti hálóőr azonban hihetetlen bravúrral szögletre tudott menteni.

28.A kétgólos hátrány ellenére a Vidi szurkolói a bajnokcsapat Mesterét "Gyuri bácsit" éltetik, teljes joggal, hiszen szülessen bármilyen eredmény is a kupadöntőn, a Vidivel Dr. Mezey György már történelmet írt.

26.Nagyon jó iramú, élvezetes a kupadöntő, szinte egy perc üresjárat nem volt eddig - a mérkőzés egyetlen szépséghibája egyelőre az eredmény.

23.Óriási helyzetet hagyott ki csapatunk!
Nikolics kapott remek labdát, melyet egyedül vihetett volna kapura, azonban a tavalyi gólkirály megpróbálta átemelni a kifutó kapus fölött a labdát. Az elképzelés remek volt, sajnos a kivitelezésbe hiba csúszott, és a játékszer a kapu fölött hagyta el a játékteret.

19.A Vidi szurkolói a kétgólos hátrány ellenére is lelkesen buzdítják a bajnokcsapatot. Természetesen a kecskeméti drukkerek sem csendben szemlélik a mérkőzést.

16.Tököli forgolódott a 16-osunkon belül, majd Borit próbálta játékba hozni, védőink azonban szögletre mentettek.

14.HIHETETLEN!
Tököli volt harcos a 16-oson belül, majd középreadását a kaputól 6 méterre, üresen lévő Foxi passzolta a hálóba, ezzel már 2-0 a Kecskemétnek.

12.Foxi passzolt Tökölihez, aki 22 méterről kapura lőtt, Sebők ezúttal is a helyén volt.

10.Bori a jobb szélről próbálkozott beadással, a partjelző azonban azt jelezte a játékvezetőnek, hogy Vaskó kézzel ért a labdához, ezért szabadrúgás a jobb szélről. Mohl tekerte ballal kapura, Sebők magabiztosan védett.

7.Foxi korai góljának a Sóstói Stadion előtt összegyűlt szurkolók sem örülnek, hiszen ez azt jelenti, hogy jelenleg 400 Ft egy korsó sör.

5.Jól jött be a sarokrúgás, a kecskeméti kapus kiejtette a labdát, azonban a védők felszabadítottak.

4.Majdnem jött a válasz, Polonkai egyenlíthetett volna, lövésébe azonban egy védő még bevetődött, szöglet.

2.

HIDEGZUHANY!
Megszerezte a vezetést a Kecskemét, Tököli beadását 4 méterről fejelte Foxi Sebők kapujába.

1.A Vidi kezdte a találkozót.

-15.

BAJNOK CSAPAT!!! BAJNOK CSAPAT!!!

-29.

Ez pedig a Vidi-tábor, szintén félórával a kezdés előtt. Hajrá Vidi!

-30.

Fél órával a kezdés előtt így néz ki a kecskeméti tábor...

-40.40 perccel a kezdés előtt, egyszerre vonult ki a pályára melegíteni a két csapat. A szurkolók mindkét oldalon szépen gyülekeznek, egyelőre valamivel többen vannak a kecskeméti oldalon, de folyamatosan érkeznek a fehérvári szurkolók is. Borítékolható, hogy remek lesz a hangulat a két vidéki szurkolótábor jóvoltából. A kecskeméti táborban még vuvuzela is van, és bizony szorgalmasan fújja a gazdája.

-45.A Győrszemere labdarúgócsapata nyerte meg a Sport M-kupát, miután a Puskás-stadionban három góllal nyert a Báránd ellen 4-1-re.

-75.Üdvözöljük Kedves Olvasóinkat ezen a gyönyörű napsütéses keddi délutánon, mely reméljük a futball ünnepe lesz!

  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Magyar Kupa
Magyar Kupa, 2010-2011
Döntő - Döntő
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek