hu en
Végeredmény 0-2
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 20. forduló
2022.12.04., Vasárnap @ 11:00
Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

9019, Győr-Gyirmót, Ménfői u. 59.

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 20. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2022. December 04. 17:30  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Vidi II - Csereemberek góljaival nyertük meg az év utolsó NB III-as bajnokiját

Babos Bence és Tóth Tamás Vid is csereként beállva volt eredményes a Gyirmót II ellen. 

NB III-as csapatunk a 2022-es esztendő utolsó bajnokiját a Gyirmót II otthonában játszotta vasárnap délelőtt. Imrik László vezetőedző ezúttal a Dala - Forgó, Horváth, Hodzic, Kojnok - Molnár, Kovács, Horváth - Pető, Vintonji, Menyhárt tizenegynek szavazott bizalmat a kezdőcsapatban. 

A mérkőzés első 30 percében mindössze egy lehetőséget jegyezhettünk fel, Nagy Kristóf 18 méterről vette célba a kapunkat, Dala látványos védéssel mentett a léc alól. Négy perccel később Pető Milán távoli lövését védte a hazaiak kapusa. Valamivel többet birtokolta a gyirmóti együttes a labdát, a szünet előtt néhány pillanattal pedig Rátonyi szerezhette volna meg a vezetést a hazai együttes számára, de 13 méterről leadott lövését Dala hatalmas bravúrral védte. 

A második félidő fehérvári lehetőséggel kezdődött, Molnár a bal szélről váratlanul kapura tekert, a labda a felső lécen csattant. Az 58. percben Babos ugratta ki remek labdával Menyhártot, aki egyedül vihette azt a kapusra, 12 méteres lövése azonban elakadt a kivetődő hálóőrben. A 82. percben megszereztük a vezetést, a gólt két csereember hozta össze, Gyenti remek beadására jó ütemben érkezett a hosszú oldalon Babos és közelről nem hibázott (0-1). Az ötperces hosszabbítás legvégén a teljesen kitámadó hazai csapat ellen egy gyors kontrát vezethettünk, Kovács nagyszerűen ugratta ki a leshatárról Tóth Tamás Videt, és a szintén csereként pályára lépő támadó nem hibázta el a ziccert, beállítva ezzel a 0-2-es végeredményt. 

A Vidi II győzelmének köszönhetően a középmezőnyben tölti a téli szünetet, a csapat január 4-én kezdi el a felkészülést a tavaszi szezonra. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek