hu en
Végeredmény 0-5
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 16. forduló
2022.11.06., Vasárnap @ 11:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó edzőpálya
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

8000, Székesfehérvár, Csíkvári u 10.

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 16. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2022. November 07. 08:45  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Vidi II - súlyos vereség hazai pályán a Nagykanizsától

Mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, a vendégek azonban szinte valamennyi ziccerüket gólra váltották. 

NB III-as csapatunk vasárnap délelőtt a tabella harmadik helyén álló Nagykanizsát látta vendégül. Ellenfelünk kezdőjében ott volt az a Kondor Kristóf, aki 2015-2018 között a Vidi II futballistája volt. 

Az első lehetőség a Nagykanizsa előtt adódott, a 4. percben Szökrönyös lövését védte Dala. A 9. percben Babos remek labdával ugratta ki Zivzivadzét, aki kicselezte a kapust, majd éles szögből kapura lőtt, egy visszafutó védő becsúszva a gólvonal elől menteni tudott. A 23. percben georgiai támadónk vállsérülést szenvedett, nem is tudta folytatni a játékot, azonnal kórházba kellett szállítani, a következő napok vizsgálatai alapján dől majd el, hogy szükség lesz-e operációra. Félóra játékot követően Józsa 22 méteres bombája centikkel ment el Dala kapuja mellett. Két perccel később Horváth Barnabás két szép csel után közelről kapura lőtt, Hajagos nagyot védett. A játékrész utolsó percében Kondor cselezte be magát a 16-osunkon belülre, majd 14 méterről kilőtte a hosszú alsót (0-1).

A második játékrész hatalmas Vidi-helyzettel kezdődött, Babos indult meg szép cselekkel, majd Hajdingert hozta játékba, aki már elfektette a vendégek kapusát, éles szögből azonban az üres kapu mellé gurított. A 67. percben János távoli lövése pattant meg a kapunk előtt, ez becsapta Dalát, a labda a kapunkban kötött ki (0-2). Három perccel később Pleszkán is bevette a kapunkat egy gyors támadás végén (0-3). A mieink is próbálkoztak, de az utolsó passzokba hiba csúszott, a Nagykanizsa viszont nem kegyelmezett: a 77. percben Kondor duplázott majd, a 86. minutumban János is megszerezte második gólját beállítva ezzel a 0-5-ös végeredményt.

A Vidi II jövő héten a Veszprém vendégeként lép pályára Ajkán vasárnap 13:00-kor. 

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek