hu en
Végeredmény 0-0
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 15. forduló
2022.10.30., Vasárnap @ 13:00
Zsámbék, Zsámbéki Sportpálya
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

2072, Zsámbék,

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 15. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2022. Október 30. 19:20  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Egy ponttal távozott a Vidi II a Zsámbék otthonából

A vasárnap délutáni bajnokin csupán helyzetekig jutottak a csapatok, gólt nem láttak a nézők.

Vasárnap kora délután az NB III-as sereghajtó Zsámbék otthonában lépett pályára a Vidi II. Imrik László megbízott vezetőedző ezúttal a Dala - Forgó, Horváth Á., Lencsés, Berekali - Horváth B., Molnár, Kovács - Kojnok, Zivzivadze, Csepregi tizenegyet nevezte a kezdőbe. 

Három perc elteltével veszélyes helyről végezhetett el szabadrúgást a hazai együttes, azonban Zsuppán a kapu mellé tekert 20 méterről. Két perccel később akcióból ismételhetett a hazaiak középpályása, 18 méterről ismét célt tévesztett. A 10. percben Kovács Bence 22 méteres lapos lövését védte a Zsámbék kapusa. A 18. minutumban Zivzivadze adott nagyon szép labdát Csepreginek, fiatal támadónk 14 méterről azonnal kapura lőtt, ezúttal is hárított a hazaiak hálóőre. A 27. percben Zsuppán veszélyeztetett ismét, de 16 méteres lövése centikkel a felső léc fölött suhant el.

A második félidőben a 68. percig kellett várni az első helyzetre, ekkor a hazaiak 10-es számú játékosa, Kerék lőtt 14 méterről nagy erővel kapura, a labda a felső lécen csattant. Két perccel később Tolnay 15 méterről a jobb kapufa tövét találta el. A legnagyobb gólszerzési lehetőségünk a 71. percben adódott, Hajdinger remek beadását Zivzivadze vette át tíz méterre a kaputól, lefordult védőjéről, majd centikkel a jobb felső sarok mellé tekert.

Második csapatunk egy küzdelmes, sok szabálytalansággal tarkított mérkőzésen 0-0-s döntetlent játszott Zsámbékon. Egy hét múlva a Nagykanizsa látogat Székesfehérvárra, a találkozó november 6-án, vasárnap 11:00-kor kezdődik. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek