hu en
Végeredmény 2-3
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 5. forduló
2022.08.21., Vasárnap @ 17:30
Komárom, Czibor Zoltán Városi Sporttelep
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

2900, Komárom, Sport utca 52-54

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 5. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2022. Augusztus 21. 22:20  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
VIDI II
Tóth Tamás Vid duplájával és Horváth Barnabás félpályás góljával 3-2-re nyertünk Komáromban

Fordulatos, izgalmas mérkőzésen szerezte meg NB III-as csapatunk a három bajnoki pontot.

NB III-as együttesünk vasárnap délután a Komárom otthonában lépett pályára. A mérkőzés borús, esős időben kezdődött és a későbbiekben sem vonultak el az esőfelhők, ez azonban nem nyomta rá bélyegét a találkozóra. Kézsérülés miatti hosszabb kihagyás után ismét Dala Martinnal kezdődött második csapatunk összeállítása.

Remekül kezdtük a meccset, a 8. percben Berekali beadását Tóth Tamás Vid szépen vette le, majd 14 méterről kapura lőtt, Bánfalvi védett. Egy perccel később ismét Berekali adott be és ezúttal is Tóth Tamás Vid érkezett, csatárunk szép csukafejessel vette be 8 méterről a hazai kaput (0-1). A 14. minutumban a hazai játékosok a térfél közepén eladták a labdát, amelyre az első gólunkat szerző Tóth Tamás Vid lecsapott, majd 30 méteres sprint után 18-ról kapura lőtt, a középre tartó labda a vizes füvön úgy csúszott meg, hogy az becsapta a hazai hálóőrt (0-2). Öt perccel később javított a komáromi kapus, Molnár közeli lövését védte bravúrral. Nem sokkal később Dala Martinnak is nagyot kellett védeni, Szecsődi vette célba 17 méterről a kapunkat. A szünet előtt Tóth György is próbára tette fiatal kapusunkat, 18 méterről tekert a bal felsőbe, de Dala a levegőben úszva mentett szögletre.

A második félidő elején szépítettek a hazaiak, egy szélről érkező beadást követően a korábban NB I-ben is szereplő Tóth Patrik vette be közelről a kapunkat (1-2). Az 58. percben Menyhárt 22 méterről csupán centikkel lőtt kapu mellé, majd egy perccel később Horváth Barnabás vette észre, hogy Bánfalvi jó 14 méterre állhat kint a kapujából, középpályásunk kapura ívelt a kezdőkörből, a labda pedig nagyszerű ívben csapódott a komáromi kapuba úgy, hogy a menteni igyekvő kapusnak esélye sem volt (1-3). A 64. percben egy hazai szöglet után Nagy talált a kapunkba, ismét szorossá téve a mérkőzés állását (2-3). A 70. minutumban Berekali adott szép labdát Kovácsnak, aki 17 méterről a bal alsót vette célba, a komáromi kapus óriásit védett. 

Az utolsó 20 percben többet támadott a Komárom, de a mieink ügyesen védekeztek, így végül újabb gól már nem született, értékes három ponttal tértünk haza. Legközelebb augusztus 31-én, szerdán 17:30-kor lépünk pályára, a Tatabánya látogat Székesfehérvárra. 

Ha nincs még jegyed a csütörtöki 1. FC Köln elleni találkozóra (kezdés 19:00, MOL Aréna Sóstó), még megveheted klubkártyáddal és személyesen is! Részletekért kattints ide.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek