hu en
Végeredmény 2-2
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 4. forduló
2022.08.17., Szerda @ 11:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó edzőpálya
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

8000, Székesfehérvár, Csíkvári u 10.

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 4. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2022. Augusztus 17. 16:29  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Vidi II - Fordulatos mérkőzésen szereztünk pontot az ETO Akadémia ellen

NB III-as csapatunk a hajrában hátrányból fordított, a győriek az utolsó percekben egyenlítettek, a ráadásban pedig büntetőt hibáztak a vendégek. 

Szerda délelőtt 11-kor az ETO Akadémia együttesét látta vendégül Györök Tamás fiatal csapata. A mieink két vereséggel és egy győzelemmel, míg a vendégek két győzelemmel és egy vereséggel várták a találkozót.

Az első játékrészben a győriek futballoztak veszélyesebben, de nekünk is adódtak helyzeteink, gólt azonban a vendég akadémisták szereztek a 31. percben: Huszár jó huszonöt méteres átlövése a jobb alsó sarokba vágódott (0-1)

A második félidőben fokozatosan vettük át az irányítást és a korábbi győri játékos, az U19-es szlovák válogatottba ismét meghívót kapó Kovács Bence egy szögletet követően fejelt a kapuba a 73. percben (1-1).
Bő tíz perccel később egy szép akció végén az alapvonalról visszagurított labdát vágott a rövid felsőbe Kovács Bence (2-1), ezzel sikerült fordítanunk. Sajnos nem örülhettünk sokáig, ugyanis a 88. percben egy oldalszabadrúgás után Moharos csúsztatott a kapunkba (2-2). Sőt, a 93. percben büntetőhöz jutottak a győriek, a labda mögé Lacza állt és laposan a kapunk bal oldalát vette célba, Gergely Roland azonban megérezte az irányt és vetődve kivédte a tizenegyest úgy, hogy a labda ki sem jött kapusunkról.

Fordulatos, izgalmas találkozón fiatal csapatunk megérdemelten szerzett pontot a jó erőkből álló ETO Akadémia ellen. Györök Tamás legénysége legközelebb vasárnap délután Komáromba látogat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek