hu en
Végeredmény 0-2
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Tavaszi szezon - 22. forduló
2022.02.20., Vasárnap @ 14:00
Gárdony, Agárdi Parkerdő Sport és Szabadidő Központ
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

2484, Gárdony, Parkerdő

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Tavaszi szezon - 22. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2022. Február 21. 10:10  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Vidi II: Kétgólos győzelem Gárdonyban

NB III-as együttesünk új téli szerzeménye, a bosnyák Sergej Vintonji első vidis bajnokiján megszerezte az első gólját, rajta kívül csapatkapitányunk, Papp Milán is eredményes volt. 

Vasárnap délután Gárdonyban lépett pályára NB III-as csapatunk.  Szalai Tamás ezúttal a Dala - Horváth, Papp, Tóth A. - Berekali, Tóth B., Elek, Kovács, Mohl - Hajdinger, Vintonji tizenegyet küldte pályára.

Jól kezdtük a meccset, a 7. percben Tóth Bence távoli lövése akadt el a blokkban, a labda Vintonji elé került, aki hat méterről kapura lőtt, a hazaiak kapusa nagyot védett. Tíz perccel később Elek mutatott be egy nagy szólót, majd Berekalit hozta játékba, akinek 18 méteres bombája egy védőről szögletre pattant. A sarokrúgást Mohl tekerte remekül kapu elé, a néhány nappal ezelőtt kölcsönbe leigazolt bosnyák támadó, Sergej Vintonji pedig szépen fejelt 5 méterről a kapuba (0-1). A 28. percben Hajdinger került ziccerbe, 12 méterről azonban a bal kapufát találta telibe. A 44. percben Tóth Bence ívelt kapu elé egy szabadrúgást, a legmagasabbra csapatkapitányunk, Papp Milán ugrott, aki 7 méterről szép gólt fejelt (0-2).

A második félidőben főleg a küzdelem dominált, komolyabb helyzet egyik oldalon sem alakult ki. A mieink magabiztosan őrizték kétgólos előnyüket és végül napra pontosan négy hónap után ismét bajnoki győzelemnek örülhettek a fehérvári fiatalok. 

A következő fordulóban, vasárnap délelőtt a listavezető Mosonmagyaróvár látogat Székesfehérvárra. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek