hu en
Végeredmény 0-1
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 18. forduló
2021.11.21., Vasárnap @ 11:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó edzőpálya
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

8000, Székesfehérvár, Csíkvári u 10.

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 18. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2021. November 21. 13:39  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Második csapatunk 1-0-ra kikapott hazai pályán a Veszprémtől

Pető Tamás együttese egy szerencsés találattal szerezte meg a 3 bajnoki pontot. 

Vasárnap délelőtt a Veszprém ellen játszotta második csapatunk az idei év utolsó hazai bajnoki mérkőzését. Szalai Tamás újoncot avatott a kapuban, a 17 esztendős Varga Áron ezen a találkozón debütált, hiszen Dala Martin bekerült az FTC elleni NB I-es bajnoki keretébe, míg Gundel-Takács Bence kisebb betegség miatt nem tudta vállalni az NB III-as bajnokit. A Vidi II vezetőedzője ezúttal Nyári Patrik és Armin Hodzic mellett a hosszú sérüléséből felépülő Zsóri Dánielre is számíthatott az NB I-es keretből, akinek a Veszprém elleni bajnoki volt az első tétmérkőzése a márciusi sérülését követően. 

Ellenfelünk kezdte aktívabban a találkozót, a 2. percben Vass tört be jó cselekkel a 16-oson belülre, lövését debütáló kapusunk szépen védte. A 11. minutumban ismét megdolgoztatták a vendégek fiatal kapusunkat, Gálfi távoli löketét szögletre ütötte. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, azonban a szünetig már egyik kapu előtt sem alakult ki gólhelyzet.

Az 57. percben egy szerencsés találattal szerezte meg a vezetést a Veszprém, egy távoli lövés pattant meg a kapu előtt Gálfi lábán, ami a balra vetődő kapusunkat becsapva a kapu jobb sarkába pattant (0-1). 

A második félidő közepén Nyári 25 méterről, nagy erővel lőtt kapura, Héninger hatalmas bravúrral tolta ki a jobb felsőbe tartó labdát. A sarokrúgást követően pedig Elek közeli fejesét védte a veszprémiek kapusa. A 78. percben egy szélről érkező beadást lőtt Hodzic kapásból kapura, a vendégek kapusa ismét nagyot védett, így maradt a 0-1.

Az első félidőben a Veszprémnek, a másodikban pedig nekünk volt több helyzetünk, a látottak alapján második csapatunk az egyik pontra rászolgált volna, a szerencse azonban ezúttal a Veszprém mellé állt. Jövő héten vasárnap délután a Bicske otthonába látogatunk. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek