hu en
Végeredmény 1-3
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 12. forduló
2021.10.17., Vasárnap @ 13:00
Zalaegerszeg, Zalaegerszeg-Andráshida Sporttelep
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

8900, Zalaegerszeg, Novák Mihály utca

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 12. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2021. Október 17. 17:00  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Második félidei remek játékával magabiztos idegenbeli győzelmet szerzett a Vidi II

Második csapatunk vasárnap délután Andráshidán lépett pályára.

Vasárnap délután a sereghajtó Andráshida otthonában lépett pályára NB III-as csapatunk. Szalai Tamás vezetőedző az NB I-es keretből ezúttal Gundel-Takács Bence, Hangya Szilveszter, Dinnyés Olivér, Nyári Patrik és Armin Hodzic játékára számíthatott. 

Nem telt el 50 másodperc a meccsből és vezetéshez jutott a hazai csapat, miután a bal szélen Szabó Martin húzott el, majd a 16-oson belülre érve, éles szögből kilőtte a hosszú alsó sarkot (1-0). A folytatásban sokáig mezőnyjátékkal teltek a percek, majd a 23. percben Nyári távoli bombáját védte szépen a korábbi Vidi-kapus, Czirjék Zoltán. Három perccel később a nagy kedvvel futballozó 17 éves Babos Bence lőtt a 16-osról kapura, de Czirjék ezúttal is szépen védett. 

A második félidő elején Hangya Szilveszter harcolt ki egy büntetőt, amelyet Horváth Barnabás nagyon higgadtan váltott gólra (1-1). A 61. minutumban egy szögletet követően az U18-as válogatottba meghívót kapó Tóth Tamás Vid lőtt 14 méterről elemi erővel kapura, a labda a bal kapufán csattant, onnan Hodzic elé pattant a játékszer, amit lekészített lövőre Babos Bencének, ő pedig 13 méterről szépen vette be a hazai kaput (1-2). 

A 67. percben a nem sokkal korábban csereként pályára lépő, 16 esztendős Dénes Csanád Vilmos került a földre a hazai 16-oson belül, ám még fekve is sikerült a labdát a hosszú oldalon üresen érkező Babosnak passzolnia, fiatal középpályásunk pedig 12 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (1-3). Tíz perccel a vége előtt Horváth Barnabás bombáját tornázta ki Czirjék a léc alól. Az utolsó percekben újabb gólokat szerezhettünk volna, a hosszú sérülést követően az utolsó percben csereként pályára lépő Hajdinger Raul Zoltán előtt is adódott lehetőség, de a szlovák U18-as válogatott Kovács Bence is bevehette volna Czirjék kapuját. Mivel azonban újabb gól már nem született, így maradt az 1-3-as végeredmény.

Második csapatunk legközelebb október 20-án, szerdán 13 órakor a Kaposvár együttesét látja vendégül. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek