hu en
Végeredmény 0-0
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 6. forduló
2021.09.04., Szombat @ 16:00
Budapest, Kelen SC Sporttelep
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

1116, Budapest, Hunyadi M. út. 56.


NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 6. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2021. Szeptember 04. 18:00  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Vidi II - 0-0 a Kelen SC otthonában

Mindkét együttes sok helyzetet alakított ki, a mieink a 89. percben büntetőt hibáztak, 1 ponttal tértünk haza a fővárosból. 

Második csapatunk a vasárnapi Albánia - Magyarország vb-selejtező miatt ezúttal szombaton lépett pályára, méghozzá az újonc Kelen SC otthonában. Szalai Tamás vezetőedző dolgát továbbra is sérülések nehezítik, két fiatal játékosunk, Fodor Péter és Kovács Bence pedig a válogatottakban szerepelnek, előbbi az U19-es magyar válogatottban, míg Kovács az U18-as szlovák nemzeti csapatban.

Bátran kezdtük a meccset, Tóth Tamás Vid már az 5. percben megszerezhette volna a vezetést, de ziccerét védte a Kelen SC kapusa, a kipattanót pedig a felső lécre lőtte Tóth. A túloldalon is nagy helyzetet láthattunk, de Berekali az utolsó pillanatban remekül vetődött Tímári lövésébe, megmentve ezzel csapatunkat a góltól. A 13. percben Borbély ziccerét védte bravúrral Dala. 

A 21. minutumban Berekali lőtt 23 méterről, nagy erővel kapura, Zima a léc alól piszkálta ki a labdát. Tíz perccel a szünet előtt Soós fordult le védőjéről, majd 15 méterről kapura lőtt, Dala ismét nagyot védett. A félidő utolsó lehetősége előttünk adódott, Dénes Csanád Vilmos 22 méteres bombáját védte a hazaiak kapusa.

A második félidő hatalmas Vidi-helyzettel kezdődött, szép játék végén Tóth Bence lőtt kapura, de Zima jó ütemben vetődött ki a kapujából és menteni tudott. A 61. percben Soós két csel után 15 méterről a bal kapufát találta telibe. A 89. percben Papp Milánt rúgták fel a 16-oson belül, a megítélt büntetőt a sértett végezte el, de a hazaiak kapusa megérezte az irányt és kivédte a büntetőt, így maradt a gól nélküli döntetlen. 

Második csapatunk legközelebb jövő héten vasárnap délelőtt az ETO Akadémiát látja vendégül. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek