hu en
Debreceni VSC Végeredmény 1-1
MOL Fehérvár FC
 
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 8. forduló
2021.10.02., Szombat @ 19:30
Debrecen, Nagyerdei Stadion
4054 néző
18 fok, enyhén felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Vad II István
Asszisztensek:
Garai Péter, Bornemissza Norbert
Tartalék játékvezető:
Karakó Ferenc
Videóbíró:
Iványi Zoltán
Videóbíró asszisztens:
Albert István
Operátor:
Henyecz Bence
90 +6.Vége a meccsnek.
90 +5.​Soltész kapott sárgát.
90 +4.Makarenko távoli lövését védte Gróf.
90 +2.GÓL!

Kodro
lövése Grófról pattant a kapuba!
90.6 perc a ráadás.
89.VAR után 11-est kaptunk mi is, Németh pedig sárga lapot reklamálásért.
86.GÓL!

Ugrai
higgadtan értékesítette a büntetőt.
85.Németh lövése Stopira kezében akadt el a 16-oson belül, 11-es. Stopira sárgát kapott.
82.Sós helyére Korhut állt be.
81.Szendrei helyére Zivzivadze állt be.
76.Bárány helyére Németh állt be.
72.Nego beadása után Stopira fejelt kapura, Gróf védett. 
71.
 
66.Kosicky megsérült, Gróf Dávid érkezik a helyére. 
62.Ferenczi kapott sárgát. 
61.Kodro első labdaérintéséből gólt szerzett, de VAR után ezt sem adták meg les miatt. Millimétereken múlhatott, sokáig tanakodtak a játékvezetők, hogy mi legyen. 
57.Heister helyére Petrjak, Nikolics helyére pedig Kodro állt be.
56.Fiola kapott sárgát. 
53.Soltész 14 méterről, éles szögből lőtt egy pattanás után kapura, a labda nem sokkal ment mellé. 
50.A hazai együttes is szerzett egy lesgólt, VAR után szabadrúgással jöhetünk kifelé. 
46.Csere nélkül folytatódik a meccs. 
45 +1.Vége az első félidőnek, a lefújás pillanatában Nikolics szerzett gólt, de lesről, úgyhogy 0-0 az állás. 
44.Ugrai 13 méterről lőtt laposan, nagy erővel kapura, Kovács hatalmasat védett. 
41.Dzsudzsákot második sárgával kiállította Vad II sporttárs. 
38.
 
35.Mezőnyjátékkal telnek most a percek, a kapuk nem forognak veszélyben. 
29.Heister beadását Nikolics 6 méterről fejelte kapura, a DVSC kapusa hatalmas bravúrral védett ezúttal is. 
28.
 
24.Bévárdi beadását Bárány nem tudta közelről a kapunkba fejelni, a labda egy kicsit mögé jött szerencsénkre. 
21.Dzsudzsák is besárgult. 
18.Dárdai 22 méteres szabadrúgását Kosicky szögletre ütötte. 
17.Egykori játékosunk, Sós kapott sárgát. 
16.Dzsudzsák távoli bombája Rusról szögletre pattant. 
14.Nego ezúttal Nikolicsnak adott pazar labdát, csapatkapitányunk 8 méterről lőtt kapura, a labda egy hazai védőben elakadt. 
12.Nego adott remek labdát a jobb szélen Funshonak, aki a második vonalban érkező Dárdait hozta játékba, Palkó 13 méteres lövését óriási bravúrral védte Kosicky. 
10.Az első 10 percben a DVSC birtokolta többet a labdát, három szögletet is elvégezhettek már, de gólhelyzetet még egyik oldalon sem láthattunk. 
4.Ugrai fordult le védőjéről a 16-osunkon belül, majd 14 méterről kapura lőtt, a labda Stopiráról szögletre pattant. A sarokrúgás veszélytelen volt.  
2.A meccs első szögletét Dárdai tekerhette kapu elé, de a hazai védők felszabadítottak. 
1.A hazaiak kezdték a meccset. 
-2.A Loki pirosban, mi fehérben játszunk ma este. 
-15.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-38. 
-48.
 
-55.Íme a mai kezdőnk: Kovács - Fiola, Rus, Stopira, Heister - Nego, Szendrei, Makarenko, Dárdai - Funsho, Nikolics
-60.Üdvözlünk benneteket Debrecenből, ahol 19:30-kor lépünk pályára a DVSC vendégeként. 
Mérkőzés után

Szabics Imre: "Az első félidőben jól játszott a csapat, meg kellett volna nyernünk a találkozót az első 45 percben. Sajnos a kiállítás után nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy szerettük volna. Nem volt tempója a játékunknak, nem tudtunk elegendő nagy gólhelyzetet kialakítani. A DVSC játékosai a kiállítás hatására plusz energiákat mozgósítottak, mi pedig úgy éreztük, hogy kevesebb is elég lesz. A két játékrész alapján igazságos a döntetlen. Ahogy a DVSC hozzáállt a második félidőhöz, úgy kellett volna nekünk is. Korábban nem volt ránk jellemző, hogy a játékosaim nem mennek bele a párharcokba, nem csúsznak-másznak. Meg kell néznem újra a mérkőzést és egy-két játékossal komolyan el kell beszélgetni ebben a tekintetben, mert így nem lehet hozzáállni egy mérkőzéshez, ahogy mi a második félidőhöz."

Toldi Gábor: “Ez egy győzelemmel felérő döntetlen. Nagyon büszke vagyok a csapatra, óriási energiákat mozgósítottak, több mint egy félidőt emberhátrányban játszva is minden kontránkban ott volt a gólszerzés lehetősége. Azt sajnálom, hogy így alakult a meccs vége, ellenfelünk kapott egy 11-est a semmiből, amelyet én nem tudok objektíven megítélni, meg kell majd még néznem. Mindenesetre annak a csapatnak, amelyik tíz emberrel ilyen tempóban tud játszani és ennyit dolgozik, annak van jövője. Végig hittünk a győzelemben, de nem vagyok elégedetlen a döntetlennel. El kell ismerni, a Vidinek voltak helyzetei az első félidőben, akkor Kosicky nagyokat védett, de nekünk is voltak lehetőségeink az első játékrészben is.”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2021. Október 02. 22:00  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
Döntetlen Debrecenben

Ugrai a 86., Kodro a 90. percben talált be büntetőből. A hazaiak több mint egy félidőt emberhátrányban játszottak.

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a DVSC vendége volt csapatunk szombat este.

Szabics Imre vezetőedző ezúttal a Kovács D. - Fiola, Rus, Stopira, Heister - Nego, Szendrei, Makarenko, Dárdai - Funsho, Nikolics kezdőnek szavazott bizalmat, a kispadon pedig már Kodro és Zivzivadze is ott volt. 

Az első 10 percben a DVSC birtokolta többet a labdát, három szögletet is elvégezhettek, de gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, a 12. percben mi viszont igen: Nego adott remek labdát a jobb szélen Funshonak, aki a második vonalban érkező Dárdait hozta játékba, Palkó 13 méteres lövését óriási bravúrral védte Kosicky. 2 perc múlva Nego Nikolicsnak adott pazar labdát, csapatkapitányunk 8 méterről lőtt kapura, de a labda egy hazai védőben elakadt.

A 16. minutumban Dzsudzsák jelentkezett egy távoli lövéssel, ami Rusról vágódott szögletre. Újabb 2 perc telt el, amikor Dárdai 22 méteres szabadrúgását Kosicky ütötte szögletre. A 24. percben Bévárdi ment el a szélen, jól adott középre, Bárány szerencsére nem találta el jól fejjel a labdát a kapunk előtt. Az első félóra végén Heister beadását Nikolics 6 méterről fejelte kapura, a DVSC kapusa hatalmas bravúrral védett ezúttal is. A 41. percben Dzsudzsák lépett oda Nikolicsnak, amiért megkapta második sárga lapját, így megfogyatkoztak a hazaiak. A félidő vége előtt előbb Ugrai lőtt 13 méterről, laposan, nagy erővel kapura, Kovács hatalmasat védett, a másik oldalon Nikolics értékesített higgadtan egy ziccert, de az asszisztens lest jelzett, így 0-0-s állással mentek pihenni a csapatok. 

A második játékrész elején a Debrecen is szerzett egy lesgólt, a VAR-vizsgálat után szabadrúgással jöhettünk kifelé. Az 53. percben Soltész 14 méterről, éles szögből lőtt egy pattanás után kapura, a labda nem sokkal ment mellé. A 61. percben a meccs harmadik lesgólját láthattuk, Kodro első labdaérintéséből betalált, de a VAR ezt sem adta meg. 10 perc múlva Nego beadása után Stopira fejelt kapura, Gróf védett, aki pár perccel korábban állt be Kosicky súlyosnak tűnő sérülése után. Óriási küzdelem zajlott a pályán, de a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Aztán a 85. percben Stopira kezében akadt el egy lövés, büntetőhöz jutott a DVSC, amit Ugrai magabiztosan értékesített, hátrányba kerültünk kevéssel a vége előtt.

A rendes játékidő végén viszont mi is kaptunk egy tizenegyest, Zivzivadzét rúgták meg az ötösnél, amit a VAR vett észre, így némi videózás után nagy esélyt kaptunk az egyenlítésre, amivel Kenan Kodro élt is, büntetője Grófról vágódott a hálóba (1-1). 

A 6 perces hosszabításban még egy Makarenko-lövést jegyezhettünk fel, gól viszont már nem született, 1-1 lett a vége. Jövő héten nem rendeznek bajnoki fordulót a válogatott szünet miatt, legközelebb október 16-án lépünk pályára, a Budapest Honvédot fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek