hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 2-1
Kisvárda Master Good
 
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 4. forduló
2021.08.21., Szombat @ 18:15
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó
2429 néző
24 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Berke Balázs
Asszisztensek:
Márkus Tamás, Szalai Dániel
Tartalék játékvezető:
Zierkelbach Péter
90 +6.Vége a meccsnek!
90 +5.Lucas távoli lövését védte szépen Kovácsik. 
90 +4.Fiola második sárgája után villant a piros. 
90 +1.GÓL!

Egy szélről érkező beadást Mesanovic fejelt védhetetlenül a kapunk jobb felső sarkába. 
90.Zivzivadze helyére Szabó állt be. 
84.
 
79.Melnyik helyére Zlicic állt be. 
75.GÓÓÓÓÓÓÓL!

Zivzivadze ugratta ki a saját térfeléről induló Petrjakot, aki egyedül végigvezette a labdát a kisvárdai térfélen, majd önzetlenül a túloldalon érkező Dárdainak passzolt, aki néhány méterről becsúszva a kapuba lőtt. 
72.Hej helyére Prenga állt be. 
70.Petrjak ugratta ki Dárdait, Dombó azonban jó ütemben vetődött ki a kapujából és elakadt benne a labda. 
67.Navratil, Asani és Karabelyov helyére Nagy, Czérna és Lucas álltak be. 
66.Mesanovic lövését védte Kovácsik, a kipattanót Heister vágta ki. 
62.Fiola kapott sárgát. 
59.
 
56.Navratil léc alá tartó lövését védte Kovácsik nagy bravúrral. 
54.Nikolics helyére Musliu állt be. 
52.
 
51.Berke sporttárs a VAR segítségével úgy ítélte meg, hogy Stopira szabálytalansága azonnali piros lapot ért. 
48.Makarenko adott remek labdát Zivzivadzénak, éles szögből leadott lövését Dombó bravúrral védte. 
46.Csere nélkül folytatódik a meccs. 
45.Vége az első félidőnek. 
44.
 
44.GÓÓÓÓÓÓL!

Zivzivadze
kényszerítőzött nagyon szépen Dárdaival, majd 16 méterről a jobb alsó sarokba helyezett. 
41.Mi birtokoljuk többet a labdát, de nem sikerül helyzetet kialakítanunk a Kisvárda kapuja előtt. 
38.
 
34.Petrjak lőtt kapura 18 méterről, egy kisvárdai védőnek azonban sikerült a kapu torkából kifejelnie a labdát. 
30.Melnyik lőtt a 16-os sarkáról kapura, Kovácsik magabiztosan védett. 
28.Továbbra is komolyabb helyzet nélkül telnek a percek. 
24.
 
21.Mesanovic lőtt 17 méterről kapu fölé. 
20.Dárdai kapott sárgát. 
18.Heister lapos beadását szögletre mentették a vendég védők. 
15.
 
13.Petrjak lőtt nagyon szép kapásgólt, de sajnos leshelyzetben kapta a labdát, a gól érvénytelen. 
9.Heister fejelte ki az ötösünkről a labdát, amely éppen Hei Viktor elé pattant, aki 20 méterről, kapásból kapu mellé lőtt. 
7.Cirkovic kapott sárgát.
6.
 
3.Az első percekben két szögletet is elvégezhetett a Kisvárda, de egyik sem okozott veszélyt a kapunk előtt. 
1.A vendégek kezdték a meccset!
-2.Felcsendült a bevonulózene, érkeznek a játékosok, hamarosan kezdődik a meccs!
-15.
 
-30.A két csapat elkezdte a bemelegítést. 
-40. 
-45.Íme a mai kezdőnk: Kovácsik - Fiola, Rus, Stopira, Heister - Petrjak, Makarenko, Szendrei, Dárdai - Zivzivadze, Nikolics
-60.Üdvözlünk mindenkit a MOL Aréna Sóstóból, ahol 18:15-kor a Kisvárda ellen lépünk pályára. 
Mérkőzés után

Szabics Imre:

“Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Az első félidőben játékban múltuk felül a Kisvárdát, a második játékrészben pedig akarati tényezőkben nőttünk föléjük. A csapat ma olyan teljesítményt tett le az asztalra, amelyre nagyon büszke lehetek.“

A sajtótájékoztatón a sajtó képviselői rákérdeztek Stopira kiállítására is.

“Soha nem foglalkozom a játékvezetőkkel, most sem szeretnék, mert ez átragadna a játékosokra. Mióta itt dolgozunk, minden héten különböző dolgokkal kell megküzdenünk, de megoldásorientált embereknek tartom magamat és a stáb tagjait is, ezt szerintem érzékelik a keret tagjai. Talán ebből is ered, hogy emberhátrányban szenzációsan leszervezték belülről, hogy hogyan tudjuk levédeni a saját kapunkat, ráadásul kontrákat is tudtunk a labdaszerzésekből vezetni.”

Joao Janeiro:

"Jó és érzelemdús meccs volt, amit sajnos elveszítettünk. 40 percig jobbak voltunk az első félidőben és voltak lehetőségeink a másodikban is, mégsem szereztünk pontot. Sok labdát vesztettünk, taktikai hibákat is vétettünk, de a játékosok mindent megtettek. Az volt az érzésem, hogy ha 200 percig játszunk, akkor sem tudunk több gólt szerezni. Egy kontra döntötte el a találkozót, de ez benne van a fociban, dolgozunk tovább."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2021. Augusztus 21. 20:45  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Emberhátrányban is legyőztük a Kisvárdát

Zivzivadze az első félidő végén, Dárdai a 75. percben talált be, Mesanovic a legvégén szépített. Stopira a 51. percben, Fiola a hosszabbításban kapott pirosat.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a játéknap előtt 100 százalékos Kisvárda Master Good látogatott a MOL Aréna Sóstóba, ez volt csapatunk első hazai mérkőzése a szezonban. Történelmünk során eddig ötször fogadtuk a Kisvárdát, mindegyik alkalommal győztünk - most sem volt másképp.

Szabics Imre vezetőedző ezúttal a Kovácsik - Fiola, Rus, Stopira, Heister - Petrjak, Makarenko, Szendrei, Dárdai - Nikolics, Zivzivadze tizenegynek szavazott bizalmat. 

Várdai szögletekkel kezdődött a meccs, de egyik sem okozott veszélyt, majd Hej 20 méterről leadott lövését jegyezhettük fel az 5. percben, ami mellé szállt. A 13. percig kellett várni az első Vidi-helyzetre, Petrjak rögtön a kapuba is talált, ám les miatt nem adta meg a gólt Berke Balázs. 8 perccel később Mesanovic lőtt 17 méterről kapu fölé, az első félóra végén pedig Melnyik próbálkozását fogta Kovácsik. A 34. percben egy szép támadás végén Petrjak lőtt kapura 18 méterről, egy kisvárdai védő fejjel mentett a kapu torkából. Nem sokkal később Dárdai lőtt távolról, Dombónak nem okozott gondot a középre tartó labda. Úgy tűnt, gól nélküli döntetlennel mennek pihenni a csapatok, de szerencsére nem így történt. A félidő vége előtt Zivzivadze kényszerítőzött szépen Dárdaival, majd 16 méterről, ballal a jobb alsóba lőtt (1-0), így előnnyel várhattuk a folytatást.

Rögtön a játékrész elején Makarenko adott remek labdát Zivzivadzénak, éles szögből leadott lövését Dombó bravúrral védte. Az 51. percben megfogyatkozott csapatunk, miután Stopira szabálytalanságát a játékvezető - a VAR segítségével - úgy ítélte meg, hogy azonnali piros lap jár érte. Nikolicsot Musliu váltotta, hogy stabilizáljuk a védelmet, a Kisvárda pedig elkezdett nyomni, de ez inkább csak labdabirtoklásban mutatkozott meg, nagy helyzetekben nem. Az 56. percben Navratil, a 66. percben Mesanovic lövését hárította Kovácsik.

A 70. percben mi is veszélyeztettünk, Petrjak ugratta ki Dárdait, Dombó azonban jó ütemben vetődött ki a kapujából és elakadt benne a labda. 5 minutummal később már tehetetlen volt a vendégek kapusa: Zivzivadze indította a saját térfeléről induló Petrjakot, aki egyedül végigvezette a labdát a kisvárdai térfélen, majd önzetlenül a túloldalon érkező Dárdainak passzolt, aki néhány méterről becsúszva a kapuba lőtt (2-0).

Jól védekeztünk a hátralévő időben, de a hosszabbítás elején így is szépített a Kisvárda, egy szélről érkező beadást Mesanovic fejelt védhetetlenül a kapunk jobb felső sarkába (2-1).

A 94. percben még Fiolát is kiállította Berke Balázs második sárgával, az eredmény viszont már nem változott. Megszereztük első győzelmünket a 2021-2022-es szezonban, és egyedüli veretlen csapatként várjuk a következő fordulót, amikor az MTK érkezik Székesfehérvárra.   

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek