hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 2-2
NK Osijek
 
Barátságos
Barátságos, 2020-2021
Téli felkészülési mérkőzések - Téli felkészülés
2021.01.16., Szombat @ 11:15
Rovinj, Gradski Stadion

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Marin Vidulin
90.Vége a meccsnek. 
88.Mierez kapott jó labdát amit egy pattanás után 16 méterről alig lőtt kapu mellé. 
84.Petrjak passzolt Dárdainak, aki 17 méterről kapura lőtt, de egy horvát védő becsúszva blokkolni tudott. 
80.Zivzivadze veszélyeztetett a horvát ötösön belül, végül szögletre mentettek a védők. 
79.Bockaj tekerte kapu elé a labdát, Skoric előrevetődve alig fejelt a kapunk mellé. 
76.Zivzivadze szöktette kissé hosszan Petrjakot, a labdát kivetődve megszerezte a horvátok kapusa. 
73.GÓL!

Mierez
ezúttal is magabiztosan lőtte be a büntetőt. 
72.Újabb 11-es a horvát csapat javára, ezúttal Bollát látta szabálytalannak a játékvezető. 
71."Scholes" lövését blokkolta Stopira az ötösön belül, majd Rockov kivetődve megszerezte a labdát. 
70.Rockov hatalmas kirúgását védte a túloldalon az eszéki csapat kapusa. 
65.GÓÓÓÓÓL!

Hangya passzolt Zivzivadzenek, egy becsúszó védőről a labda Dárdai elé került, aki 13 méterről nem hibázott. 
63.Kovács, Géresi, Nikolics és Halmai helyére Houri, Funsho, Zivzivadze és Petrjak álltak be.
57.
 
53.GÓÓÓÓL!

Gyakorlatilag az első kapura lövésünkből gól született, Kovács passzolt Halmainak, aki egy csel után 15 méterről nagyon nagy gólt lőtt. 
50.A legveszélyesebb eszéki játékos, Bockaj lőtt ismét kapura, Rockov védett. 
48.Szép horvát támadás végén Bockaj tekert 16 méterről alig kapu mellé. 
46.Folytatódik a meccs, szünetben Hangya és Stopira álltak be Rus és Fiola helyére. 
45.Vége az első félidőnek. 
44.GÓL!

Musliut látta a játékvezető szabálytalannak a 16-oson belül, a megítélt 11-est Mierez értékesítette. 
40.Bockaj lőtt 18 méterről kapura egy szabadrúgást, a labda az ötösön belül Mierezre pattant, akiről veszélyesen pergett kapu mellé a játékszer. 
38.Ezúttal a rövid sarok irányába tekertek egy szögletet a horvátok, Rockov ismét magabiztos volt. 
35.
 
29.Bockaj szélre tartó lövését bravúrral védte Rockov. 
27.Rockov jött ki jó 15 méterre nagyon bátran a kapujából és öklözte el két horvát támadó elől a labdát a levegőből. 
21.Horvát szöglet után a hosszún teljesen üresen érkező Zaper lőtt pár méterről az oldalhálóba. 
19.
 
18.Bohar lőtt 14 méterről alig kapu mellé egy szép csel után. 
15.Az első negyedóra mezőnyjátékkal telt el, komoly gólhelyzet még egyik kapu előtt sem alakult ki. 
10.Pilj lapos lövését védte magabiztosan Rockov. 
6.A stadionon kívül körülbelül 50 eszéki szurkoló biztatja jó hangosan az NK Osijeket, sőt még füstbombákat is bevetettek a lelkes horvát drukkerek. 
2.Bockaj lőtt 17 méterről alig kapu fölé. 
1.Mi kezdtük a meccset.
-13.
 
-15.Hrvatska Nogometna Televizija (HNTV) a mai meccsünket is élőben közvetíti 6 kamerával. 
-35.Csapatunk korábbi válogatott játékosa, Kleinheisler László jelenleg az NK Osijek labdarúgója, és a tervek szerint a második félidőben pályára is lép ellenünk. 
-37.
 
-40.A mai mérkőzésünk eredetileg 11-kor kezdődött volna, azonban a két csapat nemrég megegyezett abban, hogy 15 perccel később, 11:15-kor fog kezdődni a találkozó. 
-45.Íme a mai kezdőnk: Rockov - Bolla, Rus, Musliu, Fiola - Pinto - Halmai, Kovács, Dárdai, Géresi - Nikolics
-65.Üdvözlünk benneteket Rovinjból, ahol 11-kor lép pályára csapatunk az NK Osijek ellen. 
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Márton Gábor: "Remek felkészülésen vagyunk túl, nagyon jól sikerült az edzőtábor. Nagyon sokat dolgoztunk annak ellenére is, hogy tíz nap alatt öt edzőmeccset játszottunk. A játékosok kiváló munkát végeztek és az utolsó két edzőmeccsen jó teljesítményt nyújtottak. Az NK Osijek ellen két szép gólt szereztünk, viszont ismét befújtak ellenünk két véleményes 11-est. Ami számunkra a legfontosabb volt az edzőmeccseken, a csapat mozgása és a játékosok teljesítménye, amivel teljesen meg vagyok elégedve. Mindenkinek, aki itt volt az edzőtáborban és segítette a csapat munkáját, szeretnék köszönetet mondani. Egyelőre még nincs sok új játékosunk, azonban akik érkeztek, azok gyorsan beilleszkedtek a csapatba."

Nenad Bjelica: "Rendkívül nehéz, félig fagyott talajú pályán kellett ma játszanunk, szerencsére egyik csapatban sem történt sérülés. Kifejezetten jó iramú volt a MOL Fehérvár FC elleni edzőmeccsünk, nagyon sok helyzetet sikerült kialakítanunk, elégedett vagyok a látottakkal. Talán a helyzetkihasználásunk miatt lehet bennem egy kis hiányérzet, bízom benne, hogy a bajnokságban sikerül gólokkal befejeznünk a támadásokat."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2021. Január 16. 13:40  -  Szerző: Farkas Szilárd  -  
2-2-es döntetlen az Osijek ellen

Mierez révén az Osijek szerezte meg a vezetést, majd Halmai és Dárdai találataival fordítottunk, végül ismét Mierez volt eredményes.

A horvátországi felkészülés zárásaként, az edzőtábor utolsó napján az NK Osijekkel játszottunk Rovinjban. 
Márton Gábor vezetőedző ezúttal a Rockov - Bolla, Rus, Musliu, Fiola - Pinto - Halmai, Kovács, Dárdai, Géresi – Nikolics kezdő tizenegyet küldte a pályára.

Az első helyzet az Osijek előtt adódott a mérkőzés 2. percében, Bockaj 17 méterről megeresztett lövése a felsőléc fölött hagyta el a játékteret. A 10. percben ismét az ellenfél támadhatott, Plij laposan lőtt, Rockov magabiztosan védett. Nyolc perccel később Bohar cselezte helyzetbe magát, a labda nem sokkal tévesztett kaput. A horvátok következő próbálkozásánál megrezzent a háló, de szerencsére csak kívülről, egy szöglet után a hosszún érkező Zaher lökete vágódott az oldalhálóba. A 27. percben Rockovnak kellett szemfüles megoldást bemutatnia, bátran rontott ki a kapuból, majd a 16-os közeléből öklözte el a labdát két horvát támadó elől. Két minutummal később ismét Rockov volt a főszereplő, Bockaj lövését kellett bravúrral hárítania. A 38. percben a rövid sarok irányába tartó szögletet kellett hatástalanítania Rockovnak. Két perccel később Bockaj lőtt 18 méterről kapura egy szabadrúgást, a labda az ötösön belül Mierezre pattant, akiről veszélyesen pergett kapu mellé a játékszer. A mérkőzés első félidejének zárásaként, egy ártalmatlannak tűnő szituációban, Musliu Mierezzel szembeni megmozdulását látta szabálytalannak a játékvezető a 16-oson belül, tizenegyes következett, melyet maga a sértett végzett el, a magabiztosan értékesített büntető után 1-0-ás Osijek vezetéssel vonulhattak az öltözőbe a csapatok.

A 48. percben Bockaj lőtt 16 méterről nem sokkal a kapu mellé, majd két perccel később ismét Bockaj előtt adódott lehetőség, azonban Rockov a helyén volt. Az 53. percben egyenlítettünk: Kovács passzolt Halmaihoz, aki egy csel után 15 méterről lőtt védhetetlenül a kapuba (1-1)!

A 63. percben négyes csere következett: Kovács, Géresi, Nikolics és Halmai helyére Houri, Funsho, Zivzivadze és Petrjak álltak be. A mérkőzés 65. percbén megfordítottuk a mérkőzést, Hangya passzolt Zivzivadzenek, egy becsúszó védőről a labda Dárdai elé került, aki 13 méterről nem hibázott (2-1)!

A 70. percben Rockov hatalmas kirúgását kellett védenie az eszéki kapusnak. A 72. percben Bollát látta szabálytalannak a játékvezető a 16-oson belül, a büntetőt ezúttal is Mierez értékesítette (2-2). 

Hét perccel később Bockaj tekerte kapu elé a labdát, Skoric előrevetődve alig fejelt a kapunk mellé. A 84. percben Petrjak passza után Dárdai előtt adódott lövési lehetőség, azonban az utolsó pillanatban egy horvát védő becsúszva blokkolt. A 88. percben Mierez lőhetett kapura 17 méterről, a labda a kapufa mellett hagyta el a játékteret. Ezután az eredmény már nem változott, utolsó horvátországi felkészülési mérkőzésünk 2-2-es döntetlennel ért véget. 

Jövő héten a 17. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga, csapatunk az Újpest ellen lép pályára idegenben, a mérkőzés szombaton 19.30-kor kezdődik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek