hu en
SK Slavia Praha Végeredmény 3-1
MOL Fehérvár FC
Barátságos
Barátságos, 2020-2021
Nyári felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2020.08.08., Szombat @ 17:45
Frauenkirchen, Thermen Arena Frauenkirchen

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a meccsnek. 
83.Petrjak vitte el a labdát két cseh védő mellett, akik egymást lökték fel, veszélyes volt ukrán szélsőnk beadása, de végül nem sikerült gólt szereznünk az ígéretes támadásból. 
79.Hovorka David kapott sárgát. 
75.A magyaros nevű Takács Laco robbant be egy szélről érkező beadásra és fejelt 5 méterről alig a kapunk fölé. 
72.Ivószünet, és a csehek kezdőjéből már nem maradt senki a pályán. 
71.Holes Tomás megkapta a második sárgáját, de mivel barátságos meccsről van szó, beállhat a helyére egy prágai játékos. 
70.Kovács labdája lesen találta Petrjakot. 
68.
 
66.Kovács állt be Zivzivadze helyett. 
64.GÓL!

Újabb gólt szerzett a Slavia Praha, Masopust 24 méterről lőtt kapásból a bal alsóba egy elé pattanó labdát.
58.GÓL!

A két perccel ezelőtt csereként pályára lépő Musa Petar talált a kapunkba 13 méterről. 
56.Cseréltek néhányat a csehek, nálunk valószínűleg nem lesznek nagy változtatások a 90 perc során. 
54.Aktívabbak a csehek a második félidőben. 
50.
 
48.GÓL!

Stanciu
22 méterről, kapásból óriási gólt lőtt egy szögletet követően. 
46.Csere nélkül folytatódik a meccs. 
45 +2.Vége az első félidőnek. 
41.
 
40.Zivzivadze került szép cselekkel helyzetbe, lapos lövését lábbal védte a csehek kapusa. 
35.Houri kapott labdát Hangyától, középpályásunk jó 30 métert sprintelt a zsugával, majd 25-ről alig lőtt kapu fölé. 
33.Stopira jól van, folytatódhat a meccs. 
31.Kovácsik ütközött Stopirával a kapunk előterében, csapatkapitányunkat ápolni kell. 
30.
 
24.Ivószünet. 
21.Holes kapott sárgát. 
20.Fiolával ütközött egy cseh játékos a 16-osunkon belül, a támadó a földre került, a csehek 11-est reklamáltak, de mivel nem történt szabálytalanság, a spori nagyon helyesen továbbot intett. 
14.Stanciu 24 méteres szabadrúgása nem okozott gondot Kovácsiknak. 
10.
 
9.GÓÓÓÓL!

A büntetőt Zivzivadze magabiztosan értékesítette. 
7.Evandrot rúgták fel a 16-oson belül, 11-es!
6.Az első percek helyzetek nélkül teltek el. 
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.A Vidi fehérben, a Slavia feketében futballozik ma. 
-18.
 
-25.A két csapat játékosai már bemelegítenek. 
-35.Így nyertünk délelőtt 1-0-ra az Újpest FC ellen. 
-45.Íme a mai kezdőnk: Kovácsik - Fiola, Rus, Stopira, Hangya - Pátkai, Houri - Nego, Evandro, Petrjak - Zivzivadze
-50.
 
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat Ausztriából, Frauenkirchenből, ahol 17:45-kor a cseh bajnokcsapat ellen lépünk pályára. 
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Márton Gábor:

„Nagyon tanulságos mérkőzésen vagyunk túl. Ötvenöt percen keresztül rendben voltunk, ezt követően a fáradtság miatt más játékot kezdtünk el játszani, ezzel együtt jöttek a hibák, amiket egy ilyen szintű csapat azonnal megbüntet. Mindemellett azt gondolom, hogy ez a mérkőzés is hozzájárult a felkészülésünkhöz. A srácok tették a dolgukat, de be kell látnunk, hogy a Slavia egyelőre jobb csapat nálunk.

A szombati két mérkőzésen az volt a cél, hogy minden játékosunk kilencven percet töltsön a pályán. Természetesen vannak olyan csapatrészek, ahol kisebb a lehetőség a variálásra. Próbáltam úgy összeállítani a csapatokat, hogy mindkét keretben legyenek rutinos játékosok is a fiatalabbak mellett. Nálam nincs olyan, hogy A vagy B csapat, nálam csak egy csapat létezik, a Vidi, ami most ketté lett osztva a két edzőmeccsre.”
 

Jindrich Trpisovsky:

„Kiváló iramú mérkőzést játszottunk. Az első félidőben a MOL Fehérvár a jobbik arcát mutatta, sokkal jobban mozogtak a pályán, mint mi. Örülhetünk, hogy csak egy gólt kaptunk az első játékrészben. A második félidőre összeszedtük magunkat, pontosabban kezdtünk játszani, aminek az lett az eredménye, hogy fordítottunk és megnyertük a találkozót.„
 

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Eredmények
2020. Augusztus 08. 20:30  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Utolsó felkészülési mérkőzésünkön 3-1-es vereség az SK Slavia Praha ellen

Zivzivadze 9. percben szerzett 11-es góljára Stanciu, Musa és Masopust válaszolt.

Márton Gábor vezetőedző ezúttal a Kovácsik - Fiola, Rus, Stopira, Hangya - Pátkai, Houri - Nego, Evandro, Petrjak – Zivzivadze kezdőt küldte pályára az első félidő kezdetén.

A mérkőzés első komoly történése a 7. percben jött el Fiola és Evandro összjátéka után. Brazil támadónkat csak szabálytalan belépővel tudták megállítani a 16-oson belül, a játékvezető 11-est ítélt, amelyet Zivzivadze emelt higgadtan a jobb felső sarokba (0-1). Négy perccel később Houri ívelhetett egy szabadrúgást a 16-oson belülre, a labdát Kolár öklözte el Stopira elől.

A 14. percben Stanciu végezhetett el szabadrúgást 24 méterről, az erőtlen lövés nem okozott gondot Kovácsiknak. A 31. percben Kovácsik ütközött Stopirával a kapunk előterében, miközben Masopust elől szabadítottak fel. Stopira a földre került, ápolásra szorult, de komolyabb sérülés nélkül tudta folytatni a találkozót. Néhány minutummal később Houri kapott pontos labdát Hangyától, majd 30 méteres sprint után 25 méteres távolságból vállalkozott lövésre, a labda nem sokkal szállt a kapu fölé. A 40. percben Zivzivadze mutatott be tetszetős cseleket, majd kapura lőtt, a lapos lövést lábbal védte a csehek kapusa.

A második félidő 47. percében a csehek kerültek helyzetbe, Negonak kellett becsúszva tisztáznia Holes elől, szöglet következett. A sarokrúgást Sevcik végezhette el, a labda Stanciut találta meg, aki kapásból lőtte ki a jobb felső sarkot 22 méterről, ezzel 1-1-re módosítva a mérkőzés állását.

Az 58. percben ismét a csehek örülhettek gólnak. Egy labdaszerzés után Musa iramodhatott meg a jobb oldalon, majd védhetetlenül lőtte hálóba a labdát Kovácsik mellett 13 méterről (2-1). Öt perccel később már 3-1-et mutatott az eredményjelző. Kolár ívelését Coufal szelídítette meg, majd Provoddal játszott össze, a labda ezután Masopust elé került, aki 24 méterről kapásból lőtt a bal alsó sarokba.

A 75. percben a magyaros nevű Takács Laco robbant be egy szélről érkező beadásra és fejelt 5 méterről nem sokkal a kapunk fölé. A 83. percben Petrjak vitte el a labdát két cseh védő mellett, akik egymást lökték fel, veszélyes volt ukrán szélsőnk beadása, de végül nem sikerült gólt szereznünk az ígéretes támadásból. A 87. percben Malinsky csapta be védőjét a 16-oson belül, azonban lövése a felsőléc felett hagyta el a játékteret. A mérkőzés végén kisebb kakaskodás alakult ki, az eredmény már nem változtatott, SK Slavia Praha – MOL Fehérvár FC 3-1.

Csapatunk jövő héten szombaton a ZTE otthonában kezdi el a 2020/2021-es bajnoki szezont.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek