hu en
NK Nafta Lendava Végeredmény 2-2
MOL Fehérvár FC
Barátságos
Barátságos, 2020-2021
Nyári felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2020.08.04., Kedd @ 17:30
Bük, Büki Sportközpont

18 fok, szeles
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Pintér Csaba
90.Vége a meccsnek!
85.GÓÓÓÓÓÓL!

Szögletet végezhettünk el, melyet követően Evandro szerzett közelről gólt. 
77.GÓL!

Drk Dominik
szerzett gólt a nagy viharban, ezzel 2-1 a Lendva javára. 
70.Az utolsó 20 percben a Kovácsik - Vágó, Nikolov, Stopira, Nego - Houri, Kovács - Funsho, Evandro, Petrjak - Nikolics csapattal játszunk. 
66.Evandro tekert 19 méterről kapu mellé egy szabadrúgást.
60.​GÓÓÓÓÓÓL!

Nyári fantasztikus, közel 60 méteres, pontos keresztlabdával hozta helyzetbe Negot a jobb szélen, aki 14 méterről kapura lőtt, a labda Körmendi lábáról pattant a szlovén kapuba - öngól. 
57.Bolla bátran csatlakozott a támadásunkhoz, végül 17 méterről lövésre is vállalkozott, a labda azonban kapu mellé szállt. 
53.Elkezdett esni az eső, a szél viszont alábbhagyott, pedig ebben a félidőben bennünket támogatott volna. 
51.A szünetben beállt Evandro közeli fejesét védte vetődve a Lendva kapusa. 
46.Folytatódik a meccs, szünetben kettőt cseréltünk: Kovács és Evandro érkeztek Hodzic és Géresi helyére. 
45 +1.Nyári veszélyes oldalszabadrúgása zárta az első félidőt. 
40.Nyári kapott sárgát. 
39.
 
33.Hodzic beadását Zivzivadze becsúszva lőtte 4 méterről alig kapu mellé. 
31.A Lendva játékosa, Bolla Gergő kapott sárgát. 
30.
 
24.Szép akció végén Nyári lőtt 15 méterről alig kapu mellé. 
19.A gól óta többet van nálunk a labda, de a szlovénok kapusának még nem akadt dolga. 
15.
 
14.Nego 17 méteres lövése egy védőről szögletre pattant.
13.Nagy erejű szél nehezíti a csapatok dolgát, ráadásul a távolból igen komoly viharfelhők közelednek felénk.
9.GÓL!

Vezet a Lendva, a szögletet követően Bizjak elé került a labda, aki 13 méterről a jobb sarokba tekert. 
8.Novinic került ziccerbe, de Kovácsik kiváló ütemben vetődött ki és a közeli lövést szögletre mentette. 
3.Nyári szabadrúgását követően Musliu fejelt kapu fölé 10 méterről. 
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.A Lendva tiszta kékben, mi pedig fehérben lépünk pályára. 
-10.
 
-20.Megvetted már az új szezonra szóló Vidi-bérleted? Ha még nem, akkor kattints ide és tudj meg minden infót a bérletvásárlásról!
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-40.A mai edzőmeccset eredetileg Szlovéniában (Lendván) játszottuk volna le 18 órától, ám tegnap és ma is nagy mennyiségű csapadék esett azon a környéken, emiatt a lendvai pálya talaja játékra alkalmatlanná vált, így végül Bükön játszunk 17:30-tól a szlovén csapattal. 
-50.Íme a mai kezdőnk: Kovácsik - Bolla, Musliu, Rus, Zeke - Pátkai, Nyári - Nego, Hodzic, Géresi - Zivzivadze
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat a Büki Sportközpontból, ahol 17:30-kor a Lendva ellen játszik edzőmeccset csapatunk. 
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Márton Gábor: "A vihar volt ma a legkisebb problémánk. A játékosok mentek előre, hajtottak, de nem igazán volt minőség a játékunkban. Az ellenfelünk az egész mérkőzésen kétszer jutott el a kapunk elé, azonban ezekből a helyzetekből rendre gólt szerzett. Azt kell, hogy mondjam, gyengén játszottunk, a koncentrációnk ma nem volt megfelelő. Hiányoztak a minőségi megoldások, hogy ez most a fáradtság számlájára írható, vagy egyelőre nem merünk úgy futballozni, ahogy tudunk, ezt még nem tudom megmondani. Hiába töltöttük szinte a teljes játékidőt az ellenfél térfelén, nem jöttek a megfelelő megoldások. A befejezések szempontjából egyelőre nem nézünk ki jól." 

Dejan Doncic: "A mai volt az utolsó felkészülési mérkőzésünk a bajnokság megkezdése előtt. Véleményem szerint jó mérkőzést játszottunk, a játékosaim sok mindent megvalósítottak abból, amit kértem tőlük. Tisztában vagyunk a MOL Fehérvár FC erejével. Tisztában voltunk azzal is, hogyha területet adunk nekik, akkor képesek kihasználni a lehetőségeiket. A mérkőzés egésze kedvező képet mutat számomra a mentális felkészültségünk terén."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Eredmények
2020. Augusztus 04. 21:06  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
Viharos körülmények között 2-2-es döntetlent értünk el a Lendva ellen

Negyedik felkészülési mérkőzését Bükön, a Büki Sportcentrumban játszotta csapatunk. A zárt kapus találkozón az ellenfél a szlovén NK Nafta Lendva együttese volt.

A Lendva csapatával mindössze egyetlen alkalommal találkoztunk. A 2010. január 30-án lejátszott barátságos mérkőzés 2-0-ás végeredményt hozott, a gólokat Sitku Illés és André Alves szerezték. A mai edzőmeccs eredetileg Szlovéniában került volna megrendezésre, ám tegnap és ma is nagy mennyiségű csapadék esett a környéken, emiatt a lendvai pálya talaja játékra alkalmatlanná vált, így végül Bükön került megrendezésre a találkozó.

Márton Gábor vezetőedző ezúttal a Kovácsik - Bolla, Musliu, Rus, Zeke - Pátkai, Nyári - Nego, Hodzic, Géresi - Zivzivadze kezdőt küldte pályára.

A 3. percben Nyári szabadrúgását Musliu fejelte kapu fölé 10 méterről. 5 perccel később Novinic került ziccerbe, de Kovácsik jó ütemben vetődött ki a labdára, következhetett a mérkőzés első szöglete. A szöglet után megszületett a mérkőzés első gólja. Bizjak érkezett a labdára jó ütemben, majd 13 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel 1-0 a Lendvának. A 17. percben a Vidi rúghatott szögletet, a labda Nego elé került, aki 17 méterről lőhetett kapura, azonban lövését blokkolta egy védő. A 24. percben Nyári került helyzetbe egy tetszetős akció végén, azonban 15 méterről megeresztett lövése a kapu mellett hagyta el a játékteret. Kilenc perccel később Hodzic adhatott be jobbról, a labdát Zivzivadze becsúszva lőtte nem sokkal kapu mellé. A félidő zárásaként Nyári szabadrúgása zúgott el keresztbe a szlovénok kapuja előtt.A szünet után Hodzic és Géresi helyett Evandro és Kovács léphetett pályára. Az 51. percben Evandro közeli fejesét vetődve hárította Marko, a szlovénok kapusa. Az 57. percben, immár özönvízszerűen szakadó esőben, Bolla 17 méterről vállalkozott lövésre, azonban a labda a kapu mellé szállt. Három perccel később egyenlített a Vidi. Nyári fantasztikus, közel 60 méteres, pontos keresztlabdával hozta helyzetbe Negot a jobb szélen, aki 14 méterről lőhetett, a labda Körmendi Kevin lábáról pattant a szlovén kapuba - öngól. A 66. percben Evandro tekert kapu mellé egy szabadrúgást 19 méterről. Az utolsó 20 percet a Kovácsik - Vágó, Nikolov, Stopira, Nego - Houri, Kovács - Funsho, Evandro, Petrjak - Nikolics felállással játszotta le a Vidi. A viharos időjárás a Lendvának kedvezett jobban, a 81. percben Drk csapta be a védőjét a 16-oson belül, majd okosan lőtte el a labdát Kovácsik mellett, ezzel 2-1-re módosítva a találkozó állását.

A mérkőzés zárásaként, a 85. percben, ismét a Vidi végezhetett el szögletet, amely után Evandro volt eredményes, a brazil támadó lövése közelről talált utat a kapuba. MOL Fehérvár FC – NK Nafta Lendava 2-2.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek