hu en
ŠK Slovan Bratislava Végeredmény 2-2
MOL Fehérvár FC
Barátságos
Barátságos, 2020-2021
Nyári felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2020.07.28., Kedd @ 17:30
Pozsony, Tehelné pole

Napos, 33 Celsius-fok
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Ivan Kruzliak
Asszisztensek:
Ján Pozor, Dusan Stofik
90 +1.Vége a mérkőzésnek.
90.Vágó is besárgult, majd megint egymásnak estek a játékosok.
89.Fodor kapott sárgát egy szabálytalanság után.
87.Holman szabadrúgása után Medved fejelt fölé.
85.Hodzicot Fodor váltja.
85.Nyári kapott sárgát lerántásért.
82.Holman szabadrúgása után Kovácsik fogta a labdát.
76.
75.Cavric, De Kamps és Bozikov lementek, Daniel, Apau és Petrák bejöttek.
74.Fiola ívelt haza egy labdát, Kovácsik mellel átvette, de hosszan, megpróbálta kirúgni a labdát, de egy hazai támadót talált el, majdnem a kapunkban kötött ki a játékszer.
73.Géresi, Nyári és Zeke beálltak, Hangya, Nikolov és Petrjak lementek.
70.Petrjak mejdnem elpöckölte a labdát a kifutó Sulla mellett, de belekapott még a Slovan kapusa.
67.Ivószünet.
64.Petrjak-helyzet! Szélsőnk balról középre vezette a labdát, majd jobbal lőtt, Sulla hárított.
63.GÓÓÓL! Petrjak passza után Funsho tolt kettőt a labdán, majd 14 méterről lőtt, Sulla beleütött a labdába, de védeni nem tudott.
60.Fiola szabálytalankodott Rabiuval, sárga.
56.Petrjakot szerelték a tizenhatoson belül gyanús körülmények között, a játékvezető nem látott szabálytalanságot.
54.Rus csúsztatott 10 méterről, Sulla hárított.
51.
48.Kapufa! Niko passza után Funsho találta el a bal oldali kapufát!
47.A második félidőre a következő csapattal jöttünk ki: Kovácsik - Fiola, Vágó, Rus, Hangya - Nikolov, Houri - Funsho, Hodzic, Petrjak - Nikolics.
47.Nikolics került helyzetbe, ballal kapu mellé lőtt.
46.Elkezdődött a második félidő.
45.Vége a félidőnek.
41.Strelec szabadrúgását Kovácsik húzta le.
40.Pátkai labdájával Nego kerülhetett volna helyzetbe, de játékosunkat szabálytalannak látta a játékvezető.
37.Egy Slovan-szöglet után Medved szabálytalankodott Stopirával, szabadrúgás kifelé.
36.Nagy helyzet! Nego jobbról belőtt labdájáról centikkel maradt le a középen érkező Zivzivadze.
34.A szülinapos Nikolovot kell ápolni, álla játék.
31.GÓÓÓL! Houri szabadrúgása után Stopira fejelt a Slovan kapujába 8 méterről. 
30.Némi kakaskodás alakult ki egy hazai szabálytalanság után, végül sikerült megnyugtatni a játékosokat.
26.Zan Medved 25 méterről a bal alsóba csavart egy szabadrúgást, 2-0 a hazaiaknak.
25.Pátkai kapott sárgát könyöklésért.
22.Vezet a Slovan. Strelec szabadrúgása után a berobbanó De Marco fejelt a kapunkba az ötösről.
21.Mi végeztük el a meccs első szögletét, a beívelést kifejelték, Nego kapásból lőtt, a labda a lesen álló Zivzivadzéhoz pattant, a játékvezető pedig megállította a játékot.
19.
16.Stopira keresztlabdája hosszú volt Negonak.
13.Kovácsik mentett kicsúszva egy hazai támadó elől.
10.Hangya ívelt középre egy szabadot az oldalvonal mellől, kifejelték a védők, majd kontrát indított a Slovan, melynek végén Rabiu került ziccerbe, de hibázott. 
9.Egy balról érkező éles beadást fogott nagyon magabiztosan Kovácsik.
7.Strelec ívelt a kapu elé egy szabadrúgást, a hosszú oldalon, érintetlenül hagyta el a pályát a labda.
5.Musliu akadályozott meg szépen egy Slovan támadást.
3.Petrjak indult meg egy jó labdával, de visszafelé passzolt, így nem lett helyzet az akcióból.
1.Elkezdődött a meccs!
-1.Érkeznek a csapatok. A Slovan fehérben, mi a szokásos, piros-kék szerelésben játszunk majd.
-5.Hamarosan kezdődik a mérkőzés!
-15.Befejezték a melegítést a csapatok.
-25.
-35.Elkezdték a bemelegítést a csapatok.
-40.A mai kezdőnk: Kovácsik - Bolla, Musliu, Stopira, Hangya - Nikolov, Pátkai - Nego, Houri, Petrjak - Zivzivadze.
-45.Pozsonyban nagyon meleg van, 33-34 Celsius-fok a hőmérséklet.
-55.
-60.Köszöntjük szurkolóinkat Pozsonyból! Csapatunk 17.30-kor a Slovan Bratislava vendége lesz.
Mérkőzés után

Márton Gábor:

"Finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy szenvedélyes volt a mérkőzés. Azért jöttünk, hogy gyakoroljunk, ez a meccs is a felkészülésünk részét képezte. Én azt szeretem, ha mindkét csapat a futballal foglalkozik. Nyilván ha a játékosaimat provokálják és szétrugdossák, azt mondom, ne hagyják magukat, de erről nem is érdemes többet beszélni.

Az első félidőben kissé bátortalanul játszottunk. Volt egy 10-15 perces áramszünet, ekkor az ellenfél rúgott két gólt. Ebben a játékrészben mezőnyben is jobbak voltak nálunk. Szünetben bátrabb focit kértem a csapattól és a második félidőben sok mindent viszontláttam a pályán abból, amit az edzéseken gyakoroltunk. Összességében jó mérkőzést játszottunk, sikerült felvennünk a megfelelő iramot. Hogy kemény volt a mérkőzés az nem baj, hadd szokják a srácok. Hogyha egy csapat így fel tudja venni a kesztyűt és vissza tud jönni 2-0-ról, ahogy mi tettük, az nagyon pozitív."

Jan Kozak:

"Nagyon intenzív mérkőzést játszottunk. Kemény összecsapásoknak lehettünk szemtanúi a pályán, ez is benne van a futballban, de ez a meccs is a felkészülésünket szolgálta. Az első félidőben megszereztük a vezetést, majd meg is dupláztuk az előnyünket. A második félidőben aztán egyenlített az ellenfél. Le kell vonnunk a következtetéseket és folytatnunk kell a felkészülést, hogy a szezon kezdetére megfelelő formába kerüljünk."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Július 28. 20:20  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Négygólos meccsen döntetlen a Slovan Bratislava otthonában

2-0-ra vezettek a hazaiak a 26. percben, Stopira még az első félidőben szépített, Funsho pedig a második játékrész közepén egyenlített.

Kora esti kánikulában, 32 fokban kezdődött második nyári felkészülési mérkőzésünk. A pozsonyi Tehelné Pole stadionban az SK Slovan Bratislava vendége volt csapatunk. A hazaiak szombaton 1-0-s győzelemmel hangoltak a találkozóra, mi a Szombathelyi Haladás otthonában játszottunk 0-0-át a hétvégén.

A két együttes egymás elleni mérlege igencsak kiegyenlített képet fest. Összesen négyszer találkoztunk a Slovannal, két döntetlen mellett egyszer mi nyertünk, egyszer ők.

Az előzetes információk szerint Jan Kozak, a hazaiak mestere a lehető legerősebb tizenegyet küldte pályára, egyedül a kapusposzt volt az, amelyet nem az első számú hálóőr foglalt el. Dominik Greif helyett, ezúttal Michal Sulla kapott lehetőséget, valamint Moha maradt ki a keretből. 

Márton Gábor vezetőedző a Kovácsik – Bolla, Musliu, Stopira, Hangya – Nikolov, Pátkai – Nego, Houri, Petrjak – Zivzivadze csapattal kezdte a meccset.

A 10. percben Hangya középre tartó szabadrúgása után tisztázott a Slovan-védelem, a kontrából pedig ők veszélyeztettek, de Rabiu hosszan tolta meg a labdát Kovácsik mellett, ami így szerencsére a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 13. percben Kovácsikot dolgoztatta meg egy balról, laposan érkező beadás, azonban kapusunk résen volt. Nyolc perccel később egy szöglet után Nego lőtt kapásból, labdája a lesen álló Zivzivadze elé pattant, aki hiába került helyzetbe, kifelé járt szabadrúgás. Alig egy perc múlva megszerezte a vezetést a szlovák bajnok: Strelec beívelt labdáját De Marco csúsztatta a kapunkba az ötösről (1-0).

A 26. percben ismét gólnak örülhettek a hazaiak. Medved 25 méterről tekert a bal alsóba egy szabadrúgást (2-0).

Az első félóra végén sikerült a szépítés: egy Petrjak elleni szabálytalanság után Houri ívelte középre a szabadrúgást, az érkező Stopira pedig a kapuba fejelt (2-1)!

A 35. percben Zivzivadze centikkel maradt le Nego éles beadásáról. Néhány perccel később Kovácsik hárította Strelec próbálkozását.

2-1-es hazai vezetés mellett mentek pihenőre a csapatok.

A második félidőre a következő csapattal álltunk fel: Kovácsik - Fiola, Vágó, Rus, Hangya - Nikolov, Houri - Funsho, Hodzic, Petrjak - Nikolics.

Közvetlenül a kezdés után Nikolics került helyzetbe, bal lábas lövése a kapu mellett hagyta el a játékteret. Egy perccel később akár gól is születhetett volna, Nikolics passza után Funsho találta el kapufát. Az 54. percben Rus csúsztatott 10 méterről, Sulla védett. Két perc múlva Petrjak került a földre a 16-oson belül gyanús körülmények között, a játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot.

A 63. percben egyenlítettünk! Petrjak passza után Funsho tolt kettőt a labdán, majd 15 méterről lőtt, Sulla csak beleütni tudott a játékszerbe, ami így a hálóban kötött ki (2-2).

Egy perccel később Petrjak indult középre balról, jobbal lőtt, a hazai kapus hárított. A 70. minutumban újra Petrjak és Sulla voltak a főszereplők, gólt azonban nem láthattunk. A 74. percben Fiola ívelte haza a labdát, Kovácsik a felszabadítással egy Slovan-támadót talált el, a labda visszapattant, szerencsére a kapunkig nem jutott el.

A 83. percben a szlovák együttes magyar játékosa, Holman finoman ívelt szabadrúgása halt el Kovácsik kezében. A meccs utolsó helyzete Medved fölé szálló fejese volt a 87. percben. A végén egy szabálytalanság után kakaskodás alakult ki a játékosok között (nem először a meccsen), a játékvezető pedig - miután megnyugtatta a feleket - véget vetett a mérkőzésnek, ami így 2-2-vel zárult.

Legközelebb augusztus 1-én, szombaton lépünk pályára, az NS Mura együttesével találkozunk Szombathelyen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek