hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 0-0
Mezőkövesd Zsóry FC
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2020-2021
Tavaszi szezon - 19. forduló
2021.02.02., Kedd @ 20:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó

1 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Erdös József
Asszisztensek:
Szert Balázs, Garai Péter
Tartalék játékvezető:
Horváth Zoltán
Gólbírók:
Solymosi Péter, Pillók Ádám
90 +3.Vége a meccsnek. 
90 +2.Besirovic helyére Meskhi állt be. 
90.Fiola 23 méterről, nagy erővel lőtt kapura, Szappanos szépen védett. 
88.
 
83.Kovács helyére Alef, Petrjak helyére Szabó állt be. 
80.Jurina helyére Vojtus állt be. 
78.Fél percen belül sárgát kapott Vadnai és Funsho is. 
77.Vutov szögletét Jurina fejelte 6 méterről kapura, Bolla a gólvonalról mentett hatalmasat. 
72.
 
69.Petrjak lőtt 15 méterről jócskán kapu fölé kapásból. 
67.Fiola kapott sárgát. 
66.Dárdai helyére Houri, Zivzivadze helyére pedig Funsho állt be. 
64.Besirovic fejelt 7 méterről kapu fölé egy mezőkövesdi szögletet követően. 
58.
 
53.Márton Gábor vezetőedző kapott sárgát. 
51.Vadnai beadását Vutov fejelte alig kapu fölé 7 méterről. 
50.Jurina szélről érkező beadásáról éppen csak lemaradt a kapunk előterében érkező Vajda. 
46.Folytatódik a meccs, a szünetben Vajda és Vutov álltak be, Chrien és Nagy helyére. 
45 +1.Vége az első félidőnek. 
45.Chrien kapott sárgát. 
43.
 
39.Dárdai kapott sárgát. 
35.Egyre nagyobb köd ereszkedik le a MOL Aréna Sóstó centerpályájára. 
30.Az első félóra mezőnyben kiegyenlített játékot hozott, ám a nagyobb helyzeteket eddig a vendégek alakították ki. 
25.Jurina nagy erejű lövését óriási bravúrral védte Rockov!
24.Jurina készítette le a labdát lövésre Chriennek, a vendégek játékosa kapura is lőtt 10 méterről, Stopira lábáról szögletre pattant a játékszer. 
22.Hangyát kell ápolni. 
21.Nagy kapott sárgát. 
18.
 
14.Fiola passzát követően Zivzivadze lövése pattant egy védőről kapu mellé. 
13.Chrien csapta be Fiolát, majd középre passzolt, Jurina lefordult a védőjéről és 12 méterről alig lőtt kapu fölé. 
10.Zivzivadze egy szép csel után, laposan, nagy erővel adott középre, a sárga mezes védők az ötösön belül tisztázni tudtak. 
5.Helyzet nélkül, mezőnyjátékkal teltek el az első percek. 
1.Mi kezdtük a meccset. 
-1.Érkeznek a csapatok, a mieink piros-kékben, a vendégek tiszta sárgában. 
-15.
 
-20.A mai lesz a 8. NB I-es bajnokink pályaválasztóként a Mezőkövesd ellen. Az eddigi hét meccsből hatot megnyertünk, egyszer pedig döntetlent játszottunk a kék-sárgák ellen, a gólkülönbség 14-3 a javunkra. 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-40.Ahogy azt bizonyára észrevettétek, észak-macedón válogatott védőnk ezúttal nincs a keretben, ennek az oka pedig az, hogy a legutóbbi fordulóban, a Bp. Honvéd ellen begyűjtötte Musliu az ötödik sárga lapját. 
-45.Íme a mai kezdőnk: Rockov - Bolla, Rus, Stopira, Fiola, Hangya - Kovács, Pinto, Dárdai - Petrjak, Zivzivadze
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstóból, ahol 20-kor kezdődik a Vidi - Mezőkövesd bajnoki. 
Mérkőzés után

Márton Gábor:

"Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, megvoltak a lehetőségek mindkét oldalon. A második játékrészben már sokkal jobban rá tudtuk erőltetni az akaratunkat a Mezőkövesdre, voltak olyan szituációk, amelyekből gólokat szerezhettünk volna, sajnos a gól most nem jött össze. A második félidőben nyújtott teljesítményünk alapján, talán egy kicsivel közelebb álltunk a győzelemhez, mint az ellenfelünk, de gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Az eredmény tekintetében hiányérzet van bennem, azonban a játékosok mindent megtettek, amit előzetesen kértem tőlük. Nagyon magasan védekeztünk és támadtunk le, azonban a lehetőségeinket elidegeskedtük. A sikerért és a szerencséért meg kell dolgoznunk az elmúlt két mérkőzés után, és ezt is fogjuk tenni" - fogalmazott Márton Gábor a találkozó után.Pintér Attila:

"Tudtuk, hogy hova jövünk, tudtuk, hogy a Vidi milyen erős játékoskerettel rendelkezik, a bajnoki címért küzdenek, válogatott labdarúgóik vannak. Azt gondolom, hogy közelebb álltunk a három pont megszerzéséhez, mint a hazai csapat, mind az első, mind pedig a második félidőben. A második félidőben talán egy veszélyesebb lehetősége volt az ellenfélnek, nekünk pedig volt egy szituációnk, amikor a gólvonalról tudták kivágni a kapuba tartó lövést. Sajnos ma este nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Hogyha megnézzük a két klub költségvetését, azt gondolom, nem lehetett látni a különbséget a pályán. Büszke vagyok a srácokra, okosan és fegyelmezetten játszottak. Nincs olyan hosszú kispadunk, mint az ellenfélnek, de a cseréink is maximálisan hozzá tudtak tenni a játékunkhoz. Örülni kell az egy pontnak, nem szabad telhetetlennek lenni, ezen az úton kell tovább mennünk" - mondta Pintér Attila mérkőzést követően.

 

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Eredmények
2021. Február 02. 22:30  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Gól nélküli döntetlen a Mezőkövesd ellen

Csak helyzetekig jutottak a csapatok a MOL Aréna Sóstóban.

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry csapatát fogadtuk. Pintér Attila együttese a forduló előtt a tabella hetedik helyén állt. Márton Gábor vezetőedző ezúttal a Rockov - Bolla, Rus, Stopira, Fiola, Hangya - Rúben Pinto - Dárdai, Kovács I. - Petrjak, Zivzivadze kezdőt küldte pályára. 

Nem forogtak veszélyben a kapuk az első 10 percben, a csendet a vendégek törték meg, Chrien passzolt középre, Jurina lefordult és 12 méterről alig lőtt kapu fölé. Egy perccel később, Fiola passzát követően Zivzivadze lövése pattant egy védőről kapu mellé. A 24. percben Jurina készítette le a labdát lövésre Chriennek, a vendégek játékosa kapura is lőtt 10 méterről, Stopira lábáról szögletre pattant a játékszer. A következő minutumban Jurina nagy erejű lövését óriási bravúrral védte Rockov! A félidő második felében nem alakult ki gólhelyzet egyik kapu előtt sem, 0-0-val mentek pihenni a csapatok.

A második játékrész elején Vadnai beadását Vutov fejelte alig kapu fölé 7 méterről. A 64. percben Besirovic fejese szállt kapu fölé egy szögletet követően. 5 perccel később Petrjak előtt is adódott lehetőség, 15 méterről lőtt kapu fölé kapásból. A 77. percben hatalmasat mentett Bolla a gólvonalról, Vutov szögletét Jurina fejelte 6 méterről kapura, védőnk szerencsére kirúgta a labdát. Az utolsó 10 percben - bár mindkét csapat próbálta megnyerni a meccset - egy helyzetet láthattunk, Fiola 23 méterről lőtt kapura egy lecsorgó labdát, Szappanos védett.

Nem született gól tehát mérkőzésen, egy pontot szereztünk a Mezőkövesd ellen. Legközelebb vasárnap lépünk pályára, az FTC vendégei leszünk Budapesten.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek