hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 1-2
Budapest Honvéd FC
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2020-2021
Tavaszi szezon - 18. forduló
2021.01.30., Szombat @ 19:30
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Bogár Gergő
Asszisztensek:
Király Krisztián, Márkus Tamás
Tartalék játékvezető:
Vígh-Tarsonyi Gergő
Gólbírók:
Karakó Ferenc, Csonka Bence
90 +4.Zsótér is kapott egy sárgát, majd Bogár sporttárs lefújta a meccset.
90 +3.Márton Gábor vezetőedző is besárgult. 
90 +2.Nagy D. is besárgult. 
90 +2.4 perc a hosszabbítás. 
90 +1.Tamás kapott sárgát.
90.Houri szabadrúgása után Stopira fejelt 7 méterről kapu mellé. 
87.Bőle helyére Zsótér állt be. 
86.Petrjak szöglete után Alef fejelt veszélyesen kapura, a labda az oldalhálóba vágódott. 
83.Tujvel kapott sárgát. 
80.GÓL!

Az imént pályára lépő Nagy tekert kapu elé egy szögletet, melyet Lovric megcsúsztatott, majd Batik az ötösről fejelte a labdát védhetetlenül a kapunkba. 
79.Hidi helyére Nagy állt be. 
78.Alef kapott sárgát. 
76.Funsho beadását Zivzivadze fejelte kapu fölé. 
73.Nego került nagy helyzetbe, 15 méterről ballal azonban kapu mellé lőtt. 
68.Musliu kapott sárgát. 
67.Balogh helyére Nagy állt be. 
66.Houri távoli, erős lövése okozott némi gondot Tujvelnek, de végül szögletre mentett az egykori fehérvári hálóőr. 
64.Dárdai helyére Petrjak, Nikolics helyére Zivzivadze állt be. Ezzel eldőlt, hogy Niko 100. vidis NB I-es góljára még várnunk kell egy kicsit. 
63.
 
61.Funsho is besárgult. 
59.Bardea kapott sárgát. 
56.Funsho lőtt 17 méterről jócskán kapu fölé. 
52.Dárdai szögletét követően Nikolics lőtt 7 méterről kapu mellé. 
49.Nikolics beadását Funsho fejelte kapu mellé az ötös sarkáról. 
47.Bőle tekert 17 méterről kapu mellé. 
46.Folytatódik a meccs, szünetben Uzoma helyére Bardea állt be. 
45 +1.Vége az első félidőnek!
45.GÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Funsho passzolt Nikolicsnak, aki rendkívül szépen hozta helyzetbe Dárdait, Palkó pedig 9 méterről kilőtte a jobb alsót!
43.Alef beadását magabiztosan ölelte magához Tujvel az ötösön belül. 
40.
 
37.Funsho lőtt 16-ról egy pattanás után ballal alig kapu mellé. 
36.Hidi távoli bombája méterekkel kerülte el a kapunkat. 
33.Hidi kapott sárgát. 
32.Dárdai szabadrúgását követően a labda Nego elé került, aki 16 méterről kapura lőtt, a labda azonban egy fehér mezes fővárosi védő lábában elakadt. 
30.
 
27.Funsho beadását Nikolics lőtte kapura, Tujvel védett. 
22.GÓL!

Rockov rúgta ki a labdát Alefnek, aki a 16-os vonaláról visszapasszolta azt kapusunknak, őt letámadta Szendrei és meg is szerezte a labdát a Honvéd játékosa, Rockov ugyan kivetődve elsőre menteni tudott, de a kipattanót Hidi 16 méterről az üresen maradt kapuba helyezte. 
21.Gazdag távoli szabadrúgása kerülte el a kapunkat. 
18.Eddig két nagy helyzetünk volt, ezt leszámítva azonban mezőnyben kiegyenlített játékot láthattunk az első bő negyedórában. 
13.
 
9.11-es gyanús szituáció! Houri beadása Uzoma kezéről pattant veszélyesen a Honvéd kapujára az ötös vonaláról, Tujvel nagyot védett, a játékvezető pedig szögletet ítélt. 
3.Funsho kapott remek kiugratást, Tujvel azonban jó ütemben vetődött ki a helyzetben lévő támadónk elé, a Honvéd kapusáról a labda Dárdai elé pattant, aki 16 méterről kapu fölé lőtt. 
1.A vendégek kezdték a meccset. 
-1.Stopira a Kisvárda ellen játszotta a 200. NB I-es bajnokiját, Kovács Zoltán sportigazgató köszöntötte őt a kezdés előtt. 
-2.Érkeznek a csapatok, a vendégek tiszta fehérben, a mieink piros-kékben.
-17.

-25.
-35.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-48.Íme a mai kezdőcsapatunk: Rockov - Bolla, Musliu, Stopira, Fiola - Alef - Nego, Houri, Dárdai, Funsho - Nikolics
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstóból, ahol 19:30-kor kezdődik a Bp. Honvéd elleni bajnokink. 
Mérkőzés után

Márton Gábor:

"Elkerülhető góllal szerzett vezetést az ellenfél. Bizonyos szituációkban a játékosokon múlik, hogy milyen döntést hoznak, a bekapott gólt sajnos egy rossz döntés előzte meg. Van, amikor egy csapat megúszhat egy ilyen hibát, mi most nem úsztuk meg. A félidő vége előtt sikerült egyenlítenünk, visszajöttünk a mérkőzésbe, a második félidőben megvoltak a lehetőségeink, mégis kikaptunk, nem volt szerencsénk. Meg tudtuk volna fordítani a mérkőzést, de kimaradtak a lehetőségek, gólok nékül pedig nem lehet meccset nyerni. Rossz megoldásokat választottunk, kapkodtunk a 16-oson belül, nem tudtuk a magunk javára fordítani a találkozót." 

Pisont István:

"Nagyon sokat tettünk ezért a győzelemért, az  egész heti munkánk mutatkozott meg a mai mérkőzésben. Nem szerettük volna megadni a lehetőségeket a Vidi középpályásainak arra, hogy felgyorsuljanak, és megérkezzenek a kapunk előterébe, összességében jól zártuk a védőzónát. Az első gólnál egészen fent voltunk az ellenfél kapujánál, tudtuk, hogy meg lehet támadni a kapust, és a letámadásból gólt tudtunk szerezni. A félidő vége előtt bekapott gólt nagyon sajnáltam. Az öltözőben megbeszéltük, hogy nem veszíthetjük el a fejünket, továbbra is támadnunk kell legalább a döntetlen megőrzéséért. Megpróbáltunk újabb lehetőségeket kidolgozni és gólt szerezni. A második félidőben csak néhány megingásunk volt, nyugodtan játszottunk, szépen járattuk a labdát. A második gól sem érdemtelenül született, sokat tettünk érte. Csapatként dolgoztunk, örülök a győzelemnek, és gratulálok a srácoknak."

 

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2021. Január 30. 22:00  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Elvitte a három pontot a Budapest Honvéd

A vendégek szereztek váratlanul vezetést a 22. percben Hidi révén, amit Dárdai egyenlített ki szünet előtt, a hajrá kezdetén Batik állította be a végeredményt.

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában a Budapest Honvéd látogatott a MOL Aréna Sóstóba. A fővárosi piros-feketékkel októberben 2-2-es döntetlent játszottunk idegenben. Márton Gábor vezetőedző ezúttal a Rockov - Bolla, Musliu, Stopira, Fiola - Alef - Houri, Dárdai - Nego, Nikolics, Funsho tizenegynek szavazott bizalmat.

A kezdés előtt Kovács Zoltán sportigazgató köszöntötte a klub nevében Stopirát, aki a Kisvárda ellen játszotta a 200. NB I-es bajnokiját. 

Veszélyesen kezdtük a meccset, Funsho kapott remek kiugratást a 3. percben, Tujvel azonban jó ütemben vetődött ki a helyzetben lévő támadónk elé, a Honvéd kapusáról a labda Dárdai elé pattant, aki 16 méterről kapu fölé lőtt. A 9. percben Houri beadása - úgy tűnt - Uzoma kezéről pattant a Honvéd kapujára az ötös vonaláról, Tujvel nagyot védett, a játékvezető pedig szögletet ítélt. Az első 10 perc után inkább mezőnyjátékot láthattunk egészen Gazdag kaput elkerülő szabadrúgásáig, ami a 21. percben történt. Egy perccel később váratlanul vezetést szereztek a vendégek: Rockov rúgta ki a labdát Alefnek, aki a 16-os vonaláról visszaadta azt kapusunknak, ő megpróbálta a letámadó Szendrei mellett elpasszolni, de a Honvéd-játékosról Alefre, majd a kivetődő Rockovra pattant a játékszer, végül Hidi előtt adódott ziccer és a kispesti kapitány nem is hibázott, 15 méterről az üres kapuba passzolt (0-1).

A 27. percben Funsho beadását Nikolics lőtte kapura, Tujvel védett. 5 perccel később Dárdai szabadrúgását követően a labda Nego elé került, aki 16 méterről kapura lőtt, a labda azonban egy fehér mezes fővárosi védő lábában elakadt. A 36. percben Hidi távoli lövése kerülte Rockov hálóját, a másik oldalon Funsho bal lábas próbálkozása ment el a bal alsó mellett. Közvetlenül a szünet előtt sikerült az egyenlítés: Funsho passzolt Nikolicsnak, aki rendkívül szépen hozta helyzetbe Dárdait, Palkó pedig 9 méterről kilőtte a jobb alsót (1-1)!

A második játékrészt Bőle Lukács tekerése indította, 17 méterről lőtt mellé, majd előbb Nikolics elől mentettek Nego beadása után, aztán a 49. percben Houri indította sarokkal Nikolicsot, aki ballal középre adott, Funsho pedig az ötös sarkáról fölé fejelt. 3 perccel később Dárdai szögletét követően Nikolics lőtt 7 méterről a jobb alsó mellé. Az 56. percben Funsho előtt adódott lehetőség, 17 méterről jócskán kapu fölé lőtt. Az 56. percben Houri távoli, erős lövése okozott némi gondot Tujvelnek, de végül szögletre mentett a Honvéd kapusa. A 73. minutumban Nego került nagy helyzetbe, 15 méterről ballal azonban kapu mellé lőtt. Néhány perccel később Funsho beadását Zivzivadze fejelte kapu fölé. 

A rendes játékidő vége előtt 10 perccel Gazdag tekert kapu elé egy szögletet, melyet Kamber megcsúsztatott, majd Batik az ötösről fejelte a labdát védhetetlenül a jobb felsőbe (1-2).

A 86. percben Petrjak szöglete után Alef fejelt veszélyesen kapura, a labda sajnos az oldalhálóba vágódott, kicsit később Stopira próbálkozott fejjel, de ez a labda is elkerülte a kaput. A 4 perces ráadásban nem láthattunk helyzetet, a Honvéd győzött a MOL Aréna Sóstóban. Legközelebb kedden lépünk pályára, a Mezőkövesd Zsóry együttesét fogadjuk 20.00-tól.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek