hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 3-0
Diósgyőri VTK
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2020-2021
Őszi szezon - 11. forduló
2020.11.22., Vasárnap @ 17:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó

4 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Bognár Tamás
Asszisztensek:
Buzás Balázs, Szécsényi István
Tartalék játékvezető:
Vígh-Tarsonyi Gergő
Gólbírók:
Iványi Zoltán, Takács János
90 +2.Vége a meccsnek!
90 +1.GÓÓÓÓL!

Danilovics érezte az irányt, de Petrjak lövése utat talált a kapuba!
90.Gyors kontra végén Shestakov vágta fel Petrjakot a 16-oson belül, büntető! 
85.A DVTK is cserélt, Ivanovszki és Max lementek, Iszlai és Makrai álltak be. 
84.Alef helyére Rus, Zivzivadze helyére Petrjak állt be. 
80.GÓÓÓÓL!

Houri adott remek labdát Negonak, aki gólhelyzetben rendkívül önzetlenül passzolt Zivzivadzenak, csatárunk pedig két méterről az üres kapuba lőtt. 
79.
 
78.Funsho 14 méteres lökete elakadt a blokkban. 
75.Shestakov kapott sárgát. 
75.Ez most megúsztuk! Drazic 14 méteres lövését Stopira blokkolta, a kipattanót Hasani 11-ről lőtte kapura, Rockov óriási bravúrral védett. 
74.A születésnapos Bolla kapott egy sárgát. 
72.Drazic két szép csel után 25 méterről kapura lőtt, Rockov védett. 
70.Nikolics helyére Hangya állt be. 
68.Grozav helyére Hasani, Memolla helyére pedig Vági állt be. 
67.Zivzivadze újabb helyzete maradt ki, csatárunk ezúttal 14 méterről lőtt kapura. 
64.
 
59.Az első DVTK-helyzetre közel 1 órát kellett várni. Max lőtt 20 méterről kapura, Rockov védett, a kipattanót Grozav 16-ról vágta kapu mellé. 
58.Zivzivadze kapott remek labdát, csatárunk teljesen üresen lőhetett kapura 11 méterről, de a lövés nem volt túl erős, nem is okozott veszélyt a DVTK kapujára. 
53.Funsho beadását Zivzivadze gyengén fejelte kapura. 
52.
 
47.Hatalmas helyzettel kezdtük a második játékrészt, Bolla ívelt ügyesen Funsho elé, aki az üresen maradt kapura lőhetett 10 méterről, de a labda a felső lécen csattant. 
46.Folytatódik a meccs, csere nem volt a szünetben. 
45 +2.Vége az első félidőnek. 
45.Max kapott sárgát.
43.Nikolics beadásáról centikkel maradt le Zivzivadze a DVTK kapujától 5 méterre.
38.Ez volt támadónk 98. vidis gólja az NB I-ben, vagyis már csak 13 gólra van attól, hogy beállítsa Szabó József klubrekordját. 
37.
 
36.GÓÓÓÓÓÓL!

Nyomasztó fölényünk góllá érett! Funsho adott szép labdát Nikolicsnak, aki becsúszva érkezett a hosszú oldalon és az ötösről a hálóba vágta a játékszert! 
35.Nego laposan lőtt középre a jobb szélről, a labda pontos volt Zivzivadzénak, de csatárunk nem találta el jól a labdát. 
33.Houri tekert 22 méterről kapu irányába, Danilovicnak csemege volt. 
30.Stopirát kell ápolni miután összeütközött Daniloviccsal a levegőben. 
29.Alef adott szép labdát Negonak, aki 10 méterről, jobbról kapura lőtt, Danilovic ismét szépen védett. 
24.Nikolics jó labdával ugratta ki Zivzivadzét, aki éles szögből kapura lőtt, Danilovics nagyot védett. 
21.Továbbra is nagy fölényben, tetszetősen futballozunk - már csak a gól hiányzik! 
17.
 
14.Az első szögletünkből majdnem gólt szereztünk, Houri tekert kapu elé, Stopira fejelt Zivzivadze elé, aki szintén fejjel tette kapura a labdát öt méterről, amely végül a felső lécen csattant. 
13.Houri remek szabadrúgását Danilovic a léc alól tornázta ki óriási bravúrral. 
12.Nego harcolt ki egy szabadrúgást jó 26 méterre a DVTK kapujától. 
8.Alef adott szép labdát Funshonak, de a kapujából jó ütemben lépett ki Danilovic és megszerezte a játékszert. 
5.Funsho jobb lábas, lapos lövését védte Danilovic. 
4.Jól kezdtük a meccset, szép akciókat vezettünk az első percekben, de az utolsó passzok egyelőre pontatlanok voltak, így gólhelyzetig még nem jutottunk el. 
1.A vendégek kezdték a meccset. 
-2.Érkeznek a csapatok, a mieink piros-kékben, a vendégek fekete felsőben, fehér nadrágban. 
-5.
Az RBD az alábbi kiírással fogadja a magyar válogatottból visszatérő Vidi-játékosokat!  
-20.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-35. 
-40.
 
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Rockov - Musliu, Stopira, Fiola - Bolla, Houri, Alef, Nego, Funsho - Zivzivadze, Nikolics
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstóból, ahol 17-kor kezdődik a Vidi-DVTK bajnoki. 
Mérkőzés után

Márton Gábor:

"Nagyon jó mérkőzést játszottunk, remek futballt mutatott be a csapat. Már az első félidőben viszontláttam a játékosoktól azt, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk. A szünetben a befejezések kapcsán kellett egy kicsit megnyugtatni a fiúkat, azt kértem tőlük, hogy a kapu előtt higgadjanak le és ne siessék el a befejezéseket. A második félidőben voltak pillanatok, amikor kissé kapkodós volt a játékunk, azonban rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, és ezek közül néhányat gólra tudtunk váltani. Korábban is lezárhattuk volna a mérkőzést, és akkor nem kellett volna izgulnunk menet közben. Gratulálok a srácoknak a mai teljesítményükhöz."

Feczkó Tamás:

"Az első félidőben a Vidi ránk erőltette az akaratát, a labdaszerzéseinkből vezetett támadások kapcsán nem jöttünk ki jól, az első gól előtt is egy eladott labdából indított támadást az ellenfél, és ezt nem tudtuk jól lereagálni. A második félidőben a középpályán és az ellenfél térfelén is jól tartottuk a labdát, lehetőségünk volt az egyenlítésre is, szerettünk volna legalább egy pontot szerezni. A mérkőzés végén nagyon kinyíltunk, több kontrát is végig tudtak vinni a hazaiak, mindezek alapján megérdemelten nyerték meg a mérkőzést."

 

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. November 22. 19:15  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
Háromgólos győzelem a DVTK ellen

Nikolics találatával 1-0-ra vezettünk a szünetben, a második játékrészben Zivzivadze és Petrjak is eredményes volt, utóbbi büntetőből.

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában a DVTK látogatott Székesfehérvárra. Márton Gábor vezetőedző ezúttal a Rockov - Bolla, Stopira, Fiola - Bolla, Alef, Houri, Nego, Funsho - Zivzivadze, Nikolics kezdőt küldte pályára.

A találkozó előtt egyperces gyászszünetet tartottak a pénteken elhunyt egykori MLSZ-elnök, Laczkó Mihály emlékére. 

Jól kezdtük a meccset, a vendégek a félpályáig is alig jutottak el, az első helyzetet az 5. percben jegyezhettük fel, amikor Funsho jobb lábas, lapos lövését védte Danilovics. Három perccel később ismét Funsho előtt adódott lehetőség (Alef remek passzát követően), de Danilovics ezútal is résen volt. A 13. percben a Nego ellen elkövetett szabálytalanságért kapott szabadrúgást Houri remekül tekerte kapura, Danilovics a léc alól tornázta ki óriási bravúrral a labdát. Egy perc múlva, Houri szöglete után Stopira fejelt Zivzivadze elé, aki szintén fejjel tette kapura a labdát öt méterről, amely végül a felső lécen csattant. A 24. percben Nikolics jó labdával ugratta ki Zivzivadzét, aki éles szögből kapura lőtt, a Diósgyőr kapusa nagyot védett. A 29. percben Alef adott jó labdát Negonak, aki 10 méterről, jobbról kapura lőtt, Danilovics ismét hárított. 6 perccel később Nego laposan lőtt középre a jobb szélről, a labda pontos volt Zivzivadzénak, de csatárunk nem találta el jól a labdát. A 36. percben érett góllá a fölényünk, Funsho nagy labdát adott balról a hosszún érkező Nikolicsnak, támadónk pedig közelről nem hibázott (1-0). Ez volt Niko 98. vidis gólja az NB I-ben, vagyis már csak 13 találatra van attól, hogy beállítsa Szabó József klubrekordját. 

A szünet előtt Nikolics beadásáról centikkel maradt le Zivzivadze a DVTK kapujától 5 méterre, 1-0-s Vidi-vezetéssel mentek pihenni a csapatok.

A második játékrészt hatalmas helyzettel kezdtük, Bolla ívelt ügyesen Funsho elé, aki az üresen maradt kapura lőhetett 10 méterről, de a labda a felső lécen csattant. Az 58. percben Zivzivadze kapott remek labdát, csatárunk teljesen üresen lőhetett kapura 11 méterről, de a lövés nem volt túl erős, nem is okozott veszélyt a DVTK kapujára. Egy perccel később juottak el először helyzetig a vendégek, Max lőtt 20 méterről kapura, Rockov védett, a kipattanót Grozav 16-ról vágta kapu mellé. A 67. percben újra Zivzivadze előtt adódott lehetőség, csatárunk ezúttal 14 méterről próbálkozott sikertelenül. A 72. percben Drazic két szép csel után 25 méterről lőtt, Rockov védett. Három perccel később óriási DVTK-helyzet(ek) maradt(ak) ki: Drazic 14 méteres lövését Stopira blokkolta, a kipattanót Hasani 11-ről lőtte kapura, Rockov óriási bravúrral védett. A 78. minutumban Funsho 14 méteres lökete akadt el a blokkban. A 80. percben megdupláztuk előnyünket: Houri adott remek labdát Negonak, aki gólhelyzetben rendkívül önzetlenül passzolt Zivzivadzenak, csatárunk pedig két méterről az üres kapuba lőtt (2-0).

A kétperces ráadás legelején Petrjak lépett ki Houri labdájával, Shestakov pedig csak szabálytalanul tudta megállítani a tizenhatoson belül, Bognár játékvezető tizenegyest ítélt, amit a sértett a bal alsóba lőtt (3-0)!

Sok mindenre már nem maradt idő, 3-0-ra nyertünk! A következő fordulóban, november 28-án a ZTE-t fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek