hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 1-0
Ferencvárosi TC
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2019-2020
Tavaszi szezon - 32. forduló
2020.06.23., Kedd @ 18:55
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó
6392 néző
Szeles, 22 Celsius-fok
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Berke Balázs
Asszisztensek:
Kóbor Péter, Márkus Tamás
Tartalék játékvezető:
Huszár Balázs
Gólbírók:
Karakó Ferenc, Pillók Ádám
90 +5.Vége a meccsnek!
90.5 perc a hosszabbítás. 
89.Fiola helyett Hangya, Nikolics helyett Futács, Juhász helyett Musliu a pályán. 
88.Stopira közeli lövését védte Gróf bravúrral. 
82.Sihnevich helyére Tokmac állt be. 
81.Funsho éles szögből, 15 méterről az oldalhálóba lőtt. 
80.Csontos kapott sárgát.
78.Nikolics szépen passzolt Nikolovnak, aki 16 méterről alig lőtt kapu mellé. 
77.
 
75.Petrjak helyére Funsho állt be. 
74.Nikolics kiváló labdával hozta ziccerbe a jobb szélen érkező Negot, közeli lövését óriási bravúrral védte Gróf.
72.Sigér helyett Gastón, Botka helyett pedig Blazic állt be. 
70.Hodzic helyére Nikolov állt be. 
69.Ivószünet.
68.
 
64.Heister távoli lövése kerülte el a kapunkat. 
62.Petrjak szépen hozta helyzetbe Pátkait, aki 15 méterről laposan kapura is lőtt, Gróf védett. 
61.Civic helyére Ramadan, Isael helyére pedig Csontos állt be. 
59.Sihnevich lőtt 14 méterről, nagy helyzetben kapu mellé. 
56.Petrjak hosszan passzolt nagy helyzetben Nikolicsnak, csatárunk azonban még beérte a labdát és a szélről be is adta, amit Petrjak kapásból kapura is lőtt, a labda azonban elakadt Frimpong kezében, ezúttal azonban nem ítélt büntetőt a játékvezető!
54.
 
50.Bal szélről érkező beadásról Skvarka maradt le nem sokkal a hosszú oldalon. 
48.Isael tekert 20 méterről kapura, Kovácsik szépen védett. 
46.Csere nélkül folytatódik a meccs!
45 +2.Vége az első félidőnk! 
45 +1.Pátkai kapott sárgát. 
45.
 
45.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Hesiter kezezett a 16-oson belül, büntető! A labda mögé Juhász Roland állt, és kegyetlenül bevarrta a jobb sarokba a büntetőt! 
43.Stopira távoli lapos lövése nem okozott gondot Grónak. 
41.Isael kapott sárgát. 
37.Nego beadás helyett kapura tekert a jobb szélről, a labda azonban kapu fölött hagyta el a játékteret. 
30.Óriási Vidi-helyzet maradt ki! 

Hodzic indította a bal szélen Petrjakot, aki Nikolicsot hozta középen játékba, csatárunk 10 méterről, ballal kapura is lőtt, Gróf hatalmasat védett. 
28.Juhász Roland is kapott egy sárgát. Valószínűleg pályafutás utolsó sárgáját Berke sporttárstól kapta csapatkapitányunk.
26.Botka kapott sárgát. 
25.
 
24.Ivószünet. 
23.A 23. percben nagy tapssal köszöntik a szurkolók Juhász Rolandot!
21.Houri tekert kapu elé egy szabadrúgást, a labda Hodzic elé került, aki 6 méterről kapura lőtt, egy vendég védő szögletre tudott menteni az utolsó pillanatban. 
19.Isael távoli lövése kellemetlenül pattant meg Kovácsik előtt, de kapusunk így is szögletre tudta ütni a labdát. 
15.Remek hangulat van a MOL Aréna Sóstóban, mindkét tábor megállás nélkül szurkol, körülbelül 8000-en lehetnek a lelátókon. 
10.A túloldalon ismét Sihnevich veszélyeztetett, 8 méterről vette célba a rövid alsó sarkot, Kovácsik bravúrral védett. 
8.Petrjak beadását Vinícius fejelte kapura, Gróf védett. 
5.Stopira beadását Nego lőtte nagy helyzetben ballal kapu mellé 11 méterről. 
4.Sihnevich 16 méteres lövése ment el keresztben a kapunk előtt. 
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Hajnal Tamás, a Ferencváros sportmenedzsere, valamint Kovács Zoltán sportigazgató köszöntik a szintén búcsúzó Juhász Rolandot. 
-3.Kovács Zoltán sportigazgató köszönti a búcsúzó Vinícius Paulot. 
-5.Érkeznek a csapatok, a Vidi játékosai sorfalat álltak a bajnok Ferencvárosnak. 
-18.
 
-35.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-45.
 
-50.A mai kezdőnk: Kovácsik - Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira - Pátkai, Houri - Nego, Hodzic, Petrjak - Nikolics.
-65.Köszöntjük szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstóból! 18.55-kor kezdődik a Vidi - FTC rangadó.
Mérkőzés után

Joan Carrillo:

"Boldog vagyok, hogy így sikerült Roli és Vini utolsó hazai mérkőzése. Jó meccs volt, sok helyzetet tudtunk kialakítani és nyerni is sikerült. Fontos játékosok távoznak a személyükben, szerencsésnek tartom magam, hogy az 5 évvel ezelőtti közös munka után újra együtt dolgozhattunk. Az volt a hab a tortán ma este, hogy Roli szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, a szurkolóknak is szép ajándékot adtunk a szezon végén. Megérdemelték, hiszen akkor is kitartottak mellettünk, amikor nem a maihoz hasonló meccset játszottunk korábban. Minden alkalommal, amikor pályára lépünk, fejlődni és nyerni akarunk, ehhez pedig az olyan találkozókon is teljesítenünk kell, mint a szombati, ZTE elleni, akkor is, ha már különösebb tét egyik csapat számára sem lesz. A mai este Roli és Vini ünnepléséé, de szerdától készülünk az utolsó fordulóra.

Sergi Rebrov: 

"A Vidi ma jobban akarta a győzelmet, nagyon sok helyzetet alakított ki a fehérvári együttes. Mi is próbáltunk meccs közben folyamatosan változtatni a szisztémánkon. Sajnos az elmúlt négy mérkőzés terhelését nem tudtuk teljesen kiküszöbölni, igyekeztünk friss játékosoknak is lehetőséget biztosítani. Számunkra a legfontosabb az volt, hogy komolyabb sérülés nélkül fejezzük be a meccset, hiszen azt szeretnénk, ha mindenki egészséges lenne a felkészülés kezdetére."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Június 23. 21:10  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
Tökéletes búcsú - Juhász Roland góljával legyőztük az FTC-t

Csapatkapitányunk mellett Vinícius Paulo is elköszönt a szurkolóktól. Juhász Roland büntetőből talált be az első félidő végén, 1-0-ra nyertünk.

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában az FTC-t láttuk vendégül a MOL Aréna Sóstóban. A találkozón búcsúzott a hazai közönségtől a szezon végén visszavonuló Juhász Roland és a Vidit 9 év után elhagyó Vinícius Paulo. Ennek megfelelően a kezdés előtt két játékosunkat köszöntötték: először Kovács Zoltán sportigazgató Viníciust, majd a Ferencváros nevében Orosz Pál vezérigazgató és Hajnal Tamás sportmenedzser Juhász Rolandot, végül Kovács Zoltán ugyancsak Juhász Rolandot. Csapatkapitányunk néhány mondatban elköszönt az őt éltető szurkolóktól is, majd elkezdődött a rangadó.

Egy-egy helyzettel indult a meccs, előbb Sihnevich lövése ment el keresztben a kapunk előtt, majd Stopira beadását Nego lőtte ballal, 11 méterről mellé. A 8. percben Petrjak beadását Vinícius fejelte kapura, Gróf védett.  Két perccel később ismét Sihnevich veszélyeztetett, 8 méterről vette célba a rövid alsó sarkot, Kovácsik bravúrral hárított. A 19. percben Isael távoli lövése kellemetlenül pattant meg Kovácsik előtt, de kapusunk így is szögletre tudta ütni a labdát.

Nem sokkal később Houri tekert kapu elé egy szabadrúgást, a labda Hodzic elé került, aki 6 méterről kapura lőtt, egy vendég védő szögletre tudott menteni az utolsó pillanatban. A 23. percben nagy tapssal köszöntötték a szurkolók Juhász Rolandot! A 30. percben óriási Vidi-helyzet maradt ki: Hodzic indította a bal szélen Petrjakot, aki Nikolicsot hozta középen játékba, csatárunk 10 méterről, ballal kapura is lőtt, Gróf védett. A 43. percben Stopira lövését fogta Gróf.

A szünet előtt megszereztük a vezetést, mégpedig Juhász Roland találatával: Heister kézzel ért a labdához saját kapuja előtt, Berke Balázs büntetőt ítélt, amit csapatkapitányunk nagyon magabiztosan lőtt a kapu jobb oldalába (1-0)!

A második félidőre egyik csapat sem cserélt. A 48. percben Isael tekerését védte Kovácsik. Az 56. minutumban Petrjak kicsit hosszan passzolt a nagy helyzetben lévő Nikolicsnak, csatárunk azonban még beérte a labdát és a szélről be is adta, amit Petrjak kapásból kapura lőtt, a labda elakadt Frimpong kezében, ezúttal azonban nem ítélt tizenegyest a játékvezető! 3 perccel később Sihnevich lőtt 14 méterről a kapunk mellé. A 62. percben Petrjak szépen hozta helyzetbe Pátkait, aki 15 méterről laposan lőtt, Gróf védett, a másik oldalon Heister távoli lövése kerülte el a kapunkat. A 74. percben Nego lábában volt a második Vidi-gól, de Nikolics remek passzát követően közelről Grófba lőtte a labdát.

4 perc múlva Nikolov próbálkozott 16-ról, kevéssel ment a labda a bal alsó mellé. A 81. percben Funsho éles szögből, 15 méterről lőtt az oldalhálóba. A rendes játékidő vége előtt Stopira közeli lövése nem jutott túl Gróf kapuson. Az 5 perces ráadás elején Juhász Roland hatamas taps mellett hagyta el a pályát, Musliu váltotta.

Több lehetőséget már nem jegyezhettünk fel, 1-0-ra legyőztük az FTC-t, a búcsúzó kapitány, Juhász Roland góljával! Legközelebb szombaton lépünk pályára, az utolsó fordulóban a ZTE vendégei leszünk. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek