hu en
MOL Vidi FC Végeredmény 2-0
1. FC Kaiserslautern
Barátságos
Barátságos, 2018-2019
Nyári-téli felkészülési mérkőzések - Téli felkészülés
2019.01.14., Hétfő @ 16:00
Coín, Jose Burgos Stadion

20 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a meccsnek!
84.Loic Nego helyére Réti Patrik állt be. 
82.A második félidőben öt szögletet végezhettek el a németek eddig, de semmi veszélyes szituáció nem alakult ki belőlük a kapunk előtt, védőink határozottan fejelgették ki a labdát. 
76.Nem igazán forognak veszélyben a kapuk, masszív mezőnyjátékkal peregnek a percek. 
70.
 
66.A lelátóról két magyar Vidi-szurkoló kis srác Negot éltette éppen, és mivel a játék pont a túloldalon zajlott, védőnk mosolyogva integetett ki nekik. 
63.Bal szélről érkező lapos beadásra vetődött ki Kovácsik fürgén, így sikerült a berobbanó csatár elől megszereznie a labdát. 
61.
 
58.Jonijc távoli lövését védte Kovácsik roppant magabiztosan. Ez volt első számú kapusunk első védése 2019-ben. 
54.Pátkai indítása volt kissé pontatlan, nem jutott el a címzettig, aki Hodzic volt. 
49.GÓÓÓÓL!
Nego pontos beadását Hodzic átvette, majd egy pattanás után 7 méterről a kapuba bombázott. 
47.Kémek a lelátón! A közelben edzőtáborozó Puskás Akadémia FC új vezetőedzője, Radoki János Vanczák Vilmossal együtt tekinti meg csapatunk mai edzőmeccsét. Az érdeklődés nyilván nem véletlen, hiszen február 2-án pont a PAFC ellen játsszuk az első idei bajnokinkat. 
46.A szünetben sorcsere történt, a 2. félidőben így állunk fel: Kovácsik - Nego, Mocsi, Vinícius, Hangya - Kovács, Berecz, Pátkai, Huszti - Hodzic, E.Hadzic
45.Vége az első félidőnek. 
43.Tujvelnek ezúttal Albaeh jobb sarokra tartó lövését kellett lábbal, nagy bravúrral védenie - kapusunk ezt is megoldotta. 
40.Ismét Biada vette célba a kapunkat, de Tujvelnek ezúttal sem okozott gondot a 15 méterről eleresztett, középre tartó lövés. 
37.Az utóbbi percekben a mezőnyjáték dominált, ami viszont igazán feltűnő volt, az az, hogy Elek Ákos mennyi labdát szerzett, szinte az összes párharcot megnyerte a német játékosokkal szemben. Milanov és Futács részéről is láthattunk több szép megoldást. 
35.
  
30.Scsepovics hozta helyzetbe Futácsot, aki egyedül vezethette a labdát kapura, közeli lövésébe azonban bele tudott kapni a németek kapusa, a gólba tartó labdát pedig így még épen ki tudta a gólvonalról fejelni az egyik védő. Nagyon nagy helyzet volt!
25.Sós tekert 13 méterről kapura, Lennart kapus azonban védeni tudott, de a labda pont Futács elé pattant, aki néhány méterről becsúszva próbált gólt szerezni, de a második kísérletet is védeni tudta a német csapat kapusa. 
24.TUJVEL!
Biada kapott egy elég szép labdát, amivel egyedül törhetett a kapunkra, meg is nézte a jobb alsót magának és 14 méterről célba is vette azt, kapusunk azonban hatalmasat védett. 
21.
 
17.Albaeh vezette a jobb szélről befelé a labdát, majd 22 méterről laposan kapura lőtt, Tujvel magabiztosan védett. 
14.GÓÓÓÓL!
Nikolov sarokrúgását Juhász fejelte a németek kapujába. A tegnap délutáni edzésen is jól ment Rolinak a szögletek utáni gólszerzés fejjel. Csapatkapitányunké az első Vidi-gól 2019-ben! Bravó!
13.Milanov ígéretes szabadrúgása az egyik német játékos fején irányt változtatott, szöglet. 
9.
 
5.Biada 35 méterről lőtt kapura egy szabadrúgást, a nagy erejű bombát Tujvel csak öklözni tudta, a kipattanót egy német játékos fejelte egyből vissza a kapura, Tujvel ezt már magabiztosan védte. 
1.Máris ott az első Vidi-helyzet 2019-ben, Futács lőtt kapura 19 méterről, a német kapusnak bizony nagyot kellett nyújtózkodnia, hogy szögletre tudjon menteni. 
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.Érkeznek a csapatok. A mieink tiszta fehérben, a németek piros-fehérben fognak futballozni. 
-5.Ide kattintva élőben nézheti is a meccset!
-10.Hamarosan kezdődik a meccs. Ahogy azt a korábbi években már megszokhattuk, amikor német ellenféllel játszottunk, ezúttal is sok német drukker van jelen a helyszínen. Körülbelül 100 kaiserslauterni szimpatizáns várja itt Coínban azt, hogy elkezdődjön a MOL Vidi FC - 1. FC Kaiserslautern felkészülési meccs. 
-25.
 
-35.Stopira ma reggel hivatalos ügyintézés miatt Lisszabonba repült, de este visszatér a csapathoz. 
-45.Ide kattintva minden fontos információt elolvashat a mai ellenfelünkről. 
-55.Íme a mai kezdőcsapatunk: Tujvel - Nego, Juhász, Tóth, Tamás - Milanov, Nikolov, Elek, Sós - Scsepovics, Futács 
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat a dél-spanyolországi Coín városából, ahol a José Burgos Stadionban mérkőzünk meg a jelenleg a német harmadosztályban szereplő, egykor szebb napokat is megélt négyszeres német bajnokkal, az 1. FC Kaiserslauternnel. 
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

„Csak öt napja tart a felkészülés, de a két gól mellett voltak helyzeteink is. Igaz, hogy az ellenfélnek is engedtünk pár helyzetet. De ez csak az első meccs volt, vegyes csapatokkal játszottunk ma, a legfontosabb, hogy nem sérült meg senki. Kemény edzések vannak mögöttünk, egy nagy klub csapatával játszottunk, német csapatok ellen sosem könnyű meccselni. Most nem a legjobb időszakát éli a Kaiserslautern, de számunkra most ők jó ellenfél voltak, szóval összességében elégedett vagyok a találkozóval. Voltak természetesen hibák, de jó, hogy ezek ilyenkor történnek, amikor még van idő kielemezni, javítani azokat. Elek Ákost és Futács Márkót Magyarországon mindenki ismeri az eddigi pályafutásuk miatt, mindketten hasznos tagjai lesznek majd a csapatnak.”

Sascha Hildmann:

„Részünkről ez egy jó mérkőzés volt, gyors ritmusban folyt a játék és sok helyzetet tudtunk kialakítani. Bárcsak több szerencsénk lett volna a támadóharmadban, hiszen odáig sikerült eljutni. Egy erős csapat ellen egy jó teszten vagyunk túl. Mik a céljaink az idei évre? Nagy tradícióval és sok szurkolóval rendelkező klub vagyunk, természetesen szeretnénk jobban szerepelni, mint tavaly, jó meccseket játszani és azok közül minél többet megnyerni!”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2019. Január 14. 18:21  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSÍTÁS
Magabiztos győzelemmel kezdtük a 2019-es évet

Juhász Roland szerezte az év első Vidi-gólját, rajta kívül Hodzic is betalált hétfőn, a Kaiserslautern elleni felkészülési mérkőzésen. 

Az év első edzőmérkőzésére a coíni José Burgos Stadionban került sor, ellenfelünk a négyszeres német bajnok, jelenleg harmadosztályban szereplő Kaiserslautern volt. Marko Nikolics az első félidőben ezúttal a Tujvel - Nego, Juhász, Tóth, Tamás K. - Milanov, Nikolov, Elek, Sós - Futács, Scsepovics tizenegyet küldte fel kezdőként a pályára. A lelátón helyet foglalt mintegy száz német, és néhány magyar szurkoló is, a találkozót pedig a helyszínen tekintette a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Radoki János és Vanczák Vilmos is.

Az első percben rögtön helyzetbe kerültünk, Scsepovics készítette le a labdát Futácsnak, akinek ballábas lapos lövését Lennart tolta bravúrral szögletre. Az ötödik percben Tujvelnek is hárítani kellett, Biada vállalt el egy szabadrúgást 35 méterről, kapusunk kiütötte az erős próbálkozást, majd a duplázást is hárította. A 13. percben Milanov szabadrúgása a sorfalról szögletre pattant, a sarokrúgást Nikolov végezte el, az év első Vidi-gólját pedig a középen remekül érkező Juhász Roland fejelte (1-0).

A 16. percben Kuhlwetter verekedett ki magának lövőhelyzetet a tizenhatosunk sarkánál, de nem talált kaput. A 24. perc végén egy bal oldali támadást követően Sós lövését védte bravúrral Lennert, a kipattanóra Futács csapott volna le, de másodszor is résen volt a németek kapusa. Két perccel később Mads végzett el villámgyorsan egy szabadrúgást, Biada teljesen üresen maradt, de szerencsére 16 méterről a jobb kapufára gurította a labdát.

Fél órája tartott a mérkőzés, amikor Scsepovics futotta le védőjét, önzetlenül Futácshoz játszotta a labdát, azonban Lennertben lelassult a labda, így Kraus ki tudta azt fejelni a gólvonalról. A 42. percben a németek legveszélyesebb játékosa, Biada lőtt 14 méterről, de Tujvel magabiztosan védte a középre tartó kísérletet. A félidő végén még két Tujvel védést jegyezhettünk fel, kapusunk először lábbal, majd kézzel hárította a "Vörös Ördögök" próbálkozásait.

Az első félidőt követően a németek sort cseréltek, nálunk is csak Loic Nego maradt a pályán, így a Kovácsik - Nego, Vinícius, Mocsi, Hangya - Kovács, Berecz, Pátkai, Huszti - Elvir Hadzic, Hodzic összeállítású csapat futott ki a pályára. Jól kezdtük a második játékrészt is: Nego beadása után Hodzic vágta a labdát a hálóba (2-0).

Az 58. percben Jonjic jelentkezett egy 20 méteres lövéssel, Kovácsik leért a pattogós kísérletre. Ezt követően inkább mezőnyjátékot láthattunk a pályán. A 83. percben ugyan Hodzic rúgott egy látványos gólt saját térfelünkről, igaz, a német cserekapus sem törte magát azért, hogy hárítson, hiszen a játékvezető előtte már lefújt egy szabálytalanságot. A találkozó utolsó perceiben már nem változott az eredmény, a MOL Vidi FC magabiztosan nyerte meg első felkésülési meccsét 2019-ben. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek