hu en
Budapest Honvéd FC Végeredmény 0-1
MOL Vidi FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2018-2019
Tavaszi szezon - 27. forduló
2019.04.06., Szombat @ 19:30
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2187 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Vad II István
Asszisztensek:
Szalai Balázs, Márkus Tamás
Tartalék játékvezető:
Varga Zsolt
Gólbírók:
Szilasi Szabolcs, Takács János
90 +2.És vége a mérkőzésnek! Megvan a három pont! A MOL Vidi FC Huszti Szabolcs idei második győztes fejesével szerezte meg a három pontot a Budapest Honvéd vendégeként!
90 +2.Hodzic játszott Negóhoz, aki beadott, középen Huszti küzdött nagyot a dupláért, de közelről nem tudta a kapuba passzírozni a labdát.
90 +1.
 
90 +1.Kamber fejelt, de nem tudta kapura irányítani.
90.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Stopira adott be, Huszti Szabolcs pedig emelkedett és az ötös előteréből a kapuba csúsztatott! 1-0!
88.Stopira beadását a rövid oldalon Hodzic stukkolta mellé.
85.Stopira kiszorított helyzetből fejelt mellé.
84.Nego indította Futácsot, aki átvette ls megverte volna Kambert, aki letarolta, sárga.
83.
 
81.Huszti szabadrúgása szállt át a hosszúra, Stopira a levétellel átverte Hefflert, majd szinte nullszögből lőtt - Gróf takarásból is védeni tudott. A felpattanó labdát Vinícius nem találta el jól, majd az újra felpörgő játékszert Hodzic ollózta volna a kapuba, de elfejelte Uzoma.
81.Elek Hadzicot váltotta.
80.Pátkai harcolt ki szabadrúgást a tizenhatos oldalvonalától kifelé pár méterrel.
79.Holender szabadrúgása levágódott Viníciusról, N'Gog visszaemelte középre, a hosszún Lovric félollóval kísérletezett, a labda életveszélyesen pattogott el keresztbe a kapunk előtt.
79.Elek is jön majd.
78.Gazdag is besárgult, ő Kovácsot rúgta fel.
76.Hodzic rúgott volna el magasra emelt lábbal egy labdát, az érkező Batik azonban elfejelte előle, így az ő fejét találta el támadónk. Sárgát kapott.
74.Gazdag lőtt mellé 22 méterről egy kifejelt szabadrúgás után.
73.Milanov váltotta Husztit.
69.
 
68.Nagy Gergő lőtt és találta el az eredményjelzőt.
67.Nego tisztának tűnő szerelését fújta le Vad II, majd Juhász kapott sárgát reklamálásért.
65.Hodzic Nikolovot váltotta.
64.Hadzic csúszott be N'Gognak, majd ápolásra szorul. Miután felállt, sárga lapot mutatott fel neki Vad II.
63.Danilo helyére áll be N'Gog.
58.Hodzic készülődik beállni.
53.
 
50.Nego beadására Futács érkezett és jobbal a kapu fölé lőtt.
48.Milanov szabadrúgása kapura tekeredett, de Gróf kiütötte.
47.Kovács passza után Nego futott a labda után a tizenhatos oldalvonalának közelében, amikor hátulról összeakasztották a lábát - Vad II szerint Uzoma szabálytalansága még kívül volt, szabadrúgás jön.
46.Folytatódik a mérkőzés!
45 +1.Vége az első játékrésznek, 0-0 a szünetben az állás.
43.Mezghrani szögletét könnyen fejeltük ki.
42.Holender lőtte kapura a szabadrúgást, a sorfalon megcsúszott, szöglet.
41.Egy Vinícius által előrefejelt Honvéd-kirúgás visszajött, Hadzic belecsúsztatott és így kiléphetett Holender, Vinícius hátulról még a vonal előtt buktatta, sárga.
39.
 
38.Kovács volt lesen.
38.Mezghrani szabadrúgását Kovácsik gyűjtötte be.
36.Milanov beadása életveszélyesen tartott középre, de mind Futács, mind Nikolov előtt elment. A hosszún Nego gyűjtötte be és visszaemelte középre, ahol Pátkai nem igazán találta el ziccerben, így Grófé lett - de közben Kamber került a földre, Vad II a sárga lapot mutatta fel Futács Márkónak.
34.Mezghrani szöglete a tizenhatos és az alapvonal találkozásánál hullott le - kirúgás.
34.Holender a bal oldalról egy az egyben találta magát Juhásszal, az alapvonal felé húzott, majd élesen belőtte középre, Kovácsikról szögletre pattant.
31.Milanov középreadása kis híján a ziccerben helyezkedő Nikolov elé pattant, de végül Grófé lett.
29.Egy beadást kifejeltünk, Nagy Gergő érkezett a lecsorgóra és ballal lőtt, a labda mellépattogott. Nagyot ápolni kell.
23.Mezghrani szögletét Danilo lőtte fölé.
23.Egy előrefejelt kirúgásra Danilo nem mozdult lesen, Holender viszont rástartolt, Kovácsik visszatáncolt, a csatár a tizenhatoson belülről, Vinícius szorításából lőtt, kapusunk hatalmasat védett!
22.
 
21.Mezghrani szöglete mindenki fölött elszállt, majd később Lovric emelt vissza, ez is elment keresztbe, kirúgás.
21.Gazdag fejelt középre, Pátkai érkezett és kivágta, szöglet.
18.Milanov kapott indítást az alapvonal közeléből, Batik csak szabálytalanul tudta megállítani, sárga lap.
15.Nego szerelte az utolsó pillanatban a tizenhatosra betörő Gazdagot.
12.Stopira kiválóan fedezte a labdát, kirúgás következhet.
10.A mezőnyben folyik a játék.
6.Milanov lőtt jócskán fölé.
5.Futácsot lökte el Kamber egy felívelés levétele közben, szabadrúgás a tizenhatos előteréből.
5.Ezt is Kamber fejelte el, de ezúttal mezőnybe.
4.Milanov szögletét Kamber fejelte ki szögletre.
4.Most Stopira beadása után takarítottak, megint szöglet.
2.Nikolov sarokrúgását nehezen szabadították fel a hazaiak.
2.Máris szögletet rúghatunk.
1.Elkezdődött a mérkőzés! Hajrá Vidi!
-5.Érkeznek a felek!
-15.A Honvédnek sérültje egy van - Beglarishvili -, eltiltottja egy sem.
-20.
 
-25.A 17 órakor kezdődött bajnokikon Vass Ádámot lecserélték, Pillár Róbert pedig meccskeretben sem volt, ezért Loic Nego maradt az egyetlen mezőnyjátékos, aki az összes mérkőzés minden percét pályán töltötte az NB I 2018-19-es idényében.
-30.A felek már melegítenek.
-35.A Ferencváros mérkőzése az imént fejeződött be, a zöld-fehérek 3-0-ra győzték le a Paksot.
-40.A Honvédnál a Magyar Kupában szerdán triplázó David N'Gog kimaradt a kezdőből.
-45.Együttesünk kispadjára leülhetett a szerdán sérülés miatt lecserélt Elek Ákos, azonban Marko Scsepovics - ahogyan azt a molvidi.hu-n korábban jeleztük - nem tudta vállalni a játékot.
-50.A Budapest Honvéd kezdője így néz ki: Gróf - Kamber, Lovric, Batik - Mezghrani, Heffler, Uzoma - Gazdag, Nagy G. - Danilo, Holender.
-55.Marko Nikolics kezdőcsapata a mai találkozón az alábbi: Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - Pátkai, Hadzic, Nikolov - Kovács I., Milanov - Futács.
-60.
 
-65.Köszöntjük szurkolóinkat az Új Hidegkuti Nándor Stadionból, ahol együttesünk 19:30-as kezdettel a Budapest Honvéd vendége lesz.
#99 Gróf Dávid
#7 Batik Bence
#25 Lovric Ivan
#24 Kamber
#3 Uzoma Eke
#77 Nagy Gergő
#6 Gazdag
#13 Heffler
#2 Mezghrani
#11 Holender
#19 Danilo
1-3-5-2
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

„Gratulálok a játékosaimnak, sikerült folytatnunk a veretlenségi sorozatunkat, így már tíz győzelem és egy döntetlen áll a nevünk mellett az elmúlt 11 tétmérkőzésen. Édes győzelem volt a mai, és örülök annak, hogy a játékosok is boldogok voltak a siker miatt. Számomra ez is egy rangadó volt, hiszen a Honvéd egy nagy klub. Nehéz meccsen vagyunk túl, nem volt egyik oldalon sem sok helyzet. A Honvédnak a rossz helyezkedésünk miatt egy második labda után került a kapu elé, mi sem játszottunk ma különösebben semmilyen extra futballt, inkább a küzdés dominált. Ezért is örülök annak, hogy így is sikerült a végén Huszti Szabi góljával megszereznünk a három pontot. Most van egy szusszanásnyi időnk a regenerációra is a pihenésre, hiszen a DVSC és az FTC elleni derbik után nem volt könnyű ma pályára lépni. De már hozzá vagyunk szokva ehhez a terheléshez, és valamennyire rotáltuk a csapatot. Gratulálok egyébként a Honvéd teljesítményéhez is, pozitív értelemben voltak ma harcosak, nagyon motiváltam játszottak ők is.”

Supka Attila:

"Forrnak bennem az indulatok. Ha azt elmondanám, amit jelen pillanatban érzek, hosszú időre eltiltanának. Nehéz egy olyan meccs után bármit is mondani, amikor úgy vélem, csapatom sokkal jobban játszott, mint a Vidi. Gyakorlatilag helyzet nélkül hozták le a meccset. Megvoltak a lehetőségeink, megnyerhettük volna a találkozót, de a végén annál a belöbbölt labdánál, amit el lehetett volna takarítani, belehibáztunk. Ezt megelőzően viszont sok tényező befolyásolta a végeredményt, volt egy olyan szituáció, amivel kapcsolatban nem tudom, hogyan dönthetett úgy az az ember, akinek döntenie kell, ahogyan döntött. Nem célozgatok semmire, a tizenegyes-szituáció egyértelmű volt és ha ott, a 70. perc környékén előnybe kerülünk, más lett volna a vége. Ezen felül alattomos utánrúgások, fejberúgások tarkították a mérkőzést, Kambert leütötték és még lehetne sorolni a dolgokat. Szerintem ez egy futballmérkőzésbe nem fér bele, ezt már az elején meg kellett volna fékezni. Huszti fejesénél összeomlottam, ebben a meccsben több volt a mai napon, játékosaink mindent megtettek, hogy eredményesen kerüljünk ki a találkozóból és ha ez a hozzáállás megmarad a csapatnál, biztosan jól fogunk szerepelni a továbbiakban"

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2019. Április 06. 21:30  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Huszti 90. percben szerzett góljával nyertünk a Honvéd ellen

Nagy küzdelmet és kevés helyzetet hozott csapatunk szombat esti, Honvéd elleni bajnokija, de a 90. percben Huszti megszerezte a győzelmet jelentő Vidi-gólt.

Az OTP Bank Liga NB I 27. fordulójában a Bp. Honvéd ideiglenes otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban léptünk pályára. Ellenfelünk a kezdés előtt az 5. helyen állt a tabellán, a mieink pedig a második helyről várhatták a szombat esti találkozót. Szerda este mindkét együttes Magyar Kupa-meccset játszott, a fővárosiak a Budaörsöt 4-2-re, míg mi az FTC-t 2-0-ra győztük le. 

Az első félidőben inkább a küzdelem dominált, nagy helyzetet nem sokat jegyezhettünk fel. Az első lehetőség a piros-feketék előtt adódott, a 23. percben egy előrefejelt kirúgásra Holender startolt rá, Kovácsik visszatáncolt, a csatár a tizenhatoson belülről, Vinícius szorításából lőtt, kapusunk hatalmasat védett! Félóra játékot követően Milanov középre adása kis híján a ziccerben helyezkedő Nikolov elé pattant, de végül Grófé lett a játékszer.

Három perccel később Holender a bal oldalról egy az egyben találta magát Juhásszal, az alapvonal felé húzott, majd élesen belőtte középre a játékszert amely Kovácsikról szögletre pattant. A 41. percben Vinícius szabálytalankodott Holenderrel szemben mintegy 20 méterre a kapunktól, a szabadrúgást a sértett végezte el, a labda Futácsról szögletre pattant. Ez volt az első félidő utolsó említésre méltó eseménye. 

A második játékrész legelején, a 47. percben Kovács passza után Nego vezette a labdát a tizenhatos oldalvonalának közelében, amikor hátulról összeakasztották a lábát - Vad II szerint Uzoma szabálytalansága még kívül volt, így szabadrúgást végezhettünk el. A labda mögé Milanov állt, lövését azonban Gróf védeni tudta. Az 50. minutumban Nego beadására Futács érkezett, azonban jobbal a kapu fölé lőtt mintegy 6 méterről. 

A 73. percig kellett várni a következő lehetőségre, ekkor Gazdag 23 méteres lövése került el Kovácsik kapuját. Közben Marko Nikolics cserékkel igyekezett felrázni csapatunkat, érkezett Hodzic és Huszti is. A küzdelemre jellemző volt, hogy Vad II mindkét oldalra sok sárga lapot osztott ki. A 80. percben Lovric lövése ment nem sokkal kapu mellé.  Egy perccel később Huszti szabadrúgása után Stopira éles szögből lőtt kapura, Gróf nagyot védett.

Két perccel a vége előtt Stopira beadására érkezett Hodzic jó ütemben, azonban öt méterről kapu mellé lőtt. A csattanóra 90 percet kellett várni, ekkor ismét Stopira adott kapu elé, az ötösön belül pedig Huszti Szabolcs emelkedett a legmagasabbra, és védhetetlenül fejelt Gróf kapujába (0-1). Győztünk, de korábban a Ferencváros is nyert a Paks ellen, így csapatunk hátránya továbbra is 8 pont.

A következő fordulóban a harmadik helyen álló Újpestet látjuk vendégül a MOL Aréna Sóstóban. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek