hu en
Paksi FC Végeredmény 2-2
MOL Vidi FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2018-2019
Tavaszi szezon - 24. forduló
2019.03.09., Szombat @ 17:00
Paks, Paksi Stadion

13 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Vad II István
Asszisztensek:
Georgiou Theodoros, Szalai Dániel
Tartalék játékvezető:
Garai Péter
Gólbírók:
Takács János, Pillók Ádám
90 +3.Vége a meccsnek!
90 +2.Nego nagyon gyanús körülmények között került földre a 16-oson belül, de Vad II továbbot intett.
90 +1.Hahn helyére Nagy állt be.
90.3 perc a hosszabbítás. 
88.Kecskés helyére Egerszegi állt be.
86.Kecskés is besárgult.
84.Könyves kapott sárgát.
82.Hadzic helyére Futács állt be.
80.Milanov két szép csel után kapura lőtt 11 méterről, a paksi kapus hatalmasat védett. 
79.Remili helyére Kesztyűs állt be.
77.Könyves életerős lövését követően centikkel szállt kapu fölé a labda. 
73.Hodzic helyére Milanov állt be. 
68.Most nem forognak veszélyben a kapuk, a mezőnyben zajlik a játék. 
63.Pátkai helyére Nikolov állt be. 
58.Pátkai másodszor mentett a gólvonalról! Ezúttal Fejes fejesét lábbal vágta ki középpályásunk a kapu torkából. Az ellentámadás végén Scsepovics került ziccerbe, lövését lábbal védte Nagy. 
57.
 
56.GÓÓÓL!
Kovács vezette befelé a labdát a jobb szélről, Husztinak passzolt, aki fejjel Nego elé tette a labdát, ő pedig kapura bombázott, Nagy ezt még védeni tudta, a kipattanót azonban Scsepovics a bal felsőbe tekerte éles szögből. 
54.
 
49.Nego beadása kellemetlenül megpattant a hazai ötösön belül, Nagy nem is tudta fogni, csak kiütni a labdát, a védők azonban felszabadítottak. A kontratámadás végén Könyves lövését kellett Kovácsiknak védenie. 
46.Csere nélkül folyatódik a meccs. 
45.Vége az első félidőnek. 
43.GÓL!
Ismét vezet a Paksi FC! Könyves kapott nagy labdát, melyet Nego szorításában vezethetett kapura, és a kifutó Kovácsik mellett laposan a bal alsóba lőtt. 
39.Lenzsér kapott sárgát.
38.Papp távoli lövése szállt kapu fölé. 
36.
 
35.GÓÓÓL!
Az ötödik szögletünket  követően - melyet ezúttal is Huszti kanyarított kapu elé - Stopira teljesen tisztán fejelhetett 5 méterről a hazai kapuba.
33.Remili közeli lövését védte Kovácsik. 
30.Remili 16 méteres lövése csak centikkel kerülte el a kapunkat. 
29.Huszti oldalszabadrúgása szállt el a paksi kapu előterében mindenki feje fölött. 
25.
 
24.Huszti kapott sárga lapot.
23.GÓL!
Megszerezte a vezetést a Paksi FC. Hahn lőtt kapura éles szögből, a labda a kapufán csattant, a kipattanót követően a labda a 16-osunkon belül ide-oda pattogott, nem sikerült felszabadítanunk, végül a játékszer ismét Hahn elé került, aki ezúttal már a jobb alsó sarokba lőtt. 
20.Az első 20 perc inkább a hazaiaké volt. 
14.A meccs eddigi legnagyobb helyzete! Hazai szögletet követően Gévay a hosszú oldalról lőtte erősen kapu elé a labdát, melyet Papp közelről lőtt kapura, Pátkai a gólvonalról mentett hatalmasat. 
12.Viníciuson átjutott a labda, melyet Hahn szerzet meg 18 méterre a kapunktól, egyből lövésre is lendült  paksi futballista lába, a játékszer azonban a kapu mellett hagyta el a játékteret. 
9.Hadzic is besárgult. 
7.Vinícius kapta a meccs első sárga lapját. 
4.Mindkét csapat aktívan kezdte a meccset, eddig remek az iram. 
1.Mi kezdtük a meccset. 
-2.Érkeznek a csapatok, a mieink tiszta kékben, a hazaiak pedig zöldben lépnek pályára. 
-15.
 
-20.A mai lesz a két csapat 30. NB I-es bajnokija. 

A Paksi FC eddig ötször győzött le bennünket, hat döntetlen mellett pedig 18 fehérvári siker született ebben a párosításban az élvonalban. A gólkülönbség 55-20 a javunkra. 

Pakson ez lesz a két csapat 17. mérkőzése. Pályaválasztóként ötször nyert a Paks, hétszer a Vidi, négyszer pedig döntetlen született. 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-40. 
-50.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - Kovács, Hadzic, Pátkai, Huszti - Hodzic, Scsepovics
-55.
  
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Paksról, ahol 17-kor kezdődik a Paksi FC - MOL Vidi FC bajnoki. 
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

„Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei arra, hogy három ponttal távozzon, a játékosok mentek is előre, próbálkoztak, a gólokon kívül is voltak még helyzeteink. Igaz, a Paks is veszélyes volt kontrákból, valamint két távoli lövést is fel tudok most idézni. Nagyon ideges meccs volt, már a mérkőzés elején két játékosunk besárgult. Kár érte, hogy így alakult a találkozó, mert két jó csapat lépett pályára, lehetett volna ennél színvonalasabb mérkőzést játszani. Annyit még szeretnék megjegyezni, hogy a klub mindig igyekszik korrekten, úriember módjára viselkedni, és az is nyilvánvaló, hogy a pályán ott vannak azok a személyek, akiknek a feladata az, hogy kontrollálják az eseményeket. A Paks tizenhatosán belül most volt két olyan szituáció is - Loic Nego és Juhász Roli esetére gondolok -, amit én nem kommentálhatok, de talán önök, újságírók majd megteszik ezt.”

Csertői Aurél:

„Nagyon sokat tudnék erről a meccsről beszéli, fordulatos mérkőzés volt. Agresszívan és jól játszottunk az első félidőben, több sanszunk is volt, hogy további gólokat is rúgjunk, de sajnos ez nem sikerült. Némi szerencsével nyerhettünk is volna, a srácok nagyon sokat dolgoztak, de a Vidi egy nagyon jó csapat, ennyi hibát nem lehet elkövetni ellenük. Ettől függetlenül is gratulálok a csapatomnak a mai hozzáálláshoz és teljesítményhez."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2019. Március 09. 16:30  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
2-2-es döntetlen a Paksi FC otthonában

Stopira és Scsepovics válaszolt a két hazai gólra.

Csapatunk szombat délután az NB I-es bajnokság 8. helyén álló Paksi FC otthonába látogatott. A hazaiak a legutóbbi öt bajnokijukból kettőt megnyertek, kétszer döntetlent játszottak, egyszer pedig kikaptak. A mieink ugyanebben a periódusban két vereséget szenvedtek, a legutóbbi három bajnokinkon azonban a maximálisan megszerezhető 9 pontot gyűjtöttük be, így hátrányunk továbbra is 6 pont az éllovas FTC mögött. 

Jó iramban kezdődött a meccs, a hazaiak voltak a találkozó elején valamivel aktívabbak. A 12. percben Viníciuson átjutott a labda, melyet Hahn szerzett meg 18 méterre a kapunktól, egyből lövésre is lendült a paksi futballista lába, a játékszer azonban a kapu mellett hagyta el a játékteret. Két perc múlva egy hazai szögletet követően Gévay a hosszú oldalról lőtte erősen kapu elé a labdát, melyet Papp közelről lőtt kapura, Pátkai a gólvonalról mentett hatalmasat.

A 23. percben megszerezte a vezetést a Paks. Hahn lőtt kapura éles szögből, a labda a kapufán csattant, a kipattanót követően a labda a 16-osunkon belül ide-oda pattogott, nem sikerült felszabadítanunk, végül a játékszer ismét Hahn elé került, aki ezúttal már a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). 

Félóra játékot követően Remili került lövőhelyzetbe 16 méterről, a hazaiak támadója kapura is lőtt, a labda pedig csak centikkel ment mellé. A 35. percben sikerült egyenlítenünk: az ötödik szögletünket  követően - melyet ezúttal is Huszti kanyarított kapu elé - Stopira teljesen üresen fejelt 5 méterről a hazai kapuba (1-1).

A félidő előtt két perccel Könyves kapott nagy labdát, melyet Nego szorításában vezethetett kapura, és a kifutó kapusunk mellett laposan a bal alsóba lőtt (2-1). 

A szünetben egyik mester sem cserélt. A második játékrész elején Nego beadása pattant meg kellemetlenül a hazai ötösön belül, Nagy nem is tudta megfogni a labdát, csak kiütni, a védők azonban tisztázni tudtak. A túloldalon Könyves lövését kellett Kovácsiknak védenie. Az 56. percben ismét egyenlő volt az állás: Kovács vezette befelé a játékszert a jobb szélről, Husztinak passzolt, aki fejjel Nego elé tette a labdát, ő pedig kapura bombázott, Nagy ezt még védeni tudta, a kipattanót azonban Scsepovics éles szögből a bal felsőbe tekerte (2-2). 

Két perccel később Pátkai másodszor mentett a gólvonalról! Ezúttal Fejes fejesét lábbal vágta ki középpályásunk a kapu torkából, majd az ellentámadás végén Scsepovics került ziccerbe, lövését lábbal védte a paksi hálóőr. A 77. percben Könyves távoli bombája zúgott el a kapunk fölött nem sokkal, majd a 80. percben Milanov két szép csel után lőtt 11 méterről kapura, a paksi kapus azonban óriásit védett. 

A találkozó utolsó perceiben már nem alakult ki folyamatos játék, a hajrában előbb Juhász Roland, majd Nego került földre a paksi tizenhatoson belül, viszont Vad II sípja mindkétszer néma maradt, így az eredmény sem változott már. Csapatunk legközelebb az FTC otthonában lép pályára szerdán 18 órakor a Magyar Kupában. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek