hu en
Paksi FC Végeredmény 0-4
MOL Vidi FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2018-2019
Őszi szezon - 13. forduló
2018.11.03., Szombat @ 17:00
Paks, Paksi Stadion

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Kassai Viktor
Asszisztensek:
Ring György, Georgiou Theodoros
Tartalék játékvezető:
Albert István
Gólbírók:
Szilasi Szabolcs, Zierkelbach Péter
90 +1.Kovácsik két szép védése zárta a mérkőzést, 4-0-ra nyertünk Pakson!
90 +1.1 perc a ráadás.
89.Hodzic 25 méteres kísérlete csapódott mellé.
87.Most Simon támadta Kovácsikot egy szögletnél szabálytalanul.
86.Negót faultolta Papp, sárga.
85.Bertus durrantott mellé.
84.Pátkai pakolt oda Harasztinak, sárga.
82.Fiola le, Hangya újra jobbhátvédben a meccs utolsó cseréje után.
81.Ezt már tisztázta a Paks.
80.Simon tisztázott újabb szögletre.
79.Kettőscsere: Egerszegi és Simon András a pályán, Hahn és Kecskés lejöttek.
79.Kovács lövését blokkolták, szöglet.
76.Milanov fejezi be a meccset, Berecz áll be.
76.Báló beadásánál Kovácsikot támadták ismét, szabadrúgás.
75.Báló tört be a tizenhatosra balról, de a kirohanó Kovácsik felszedte előle a labdát.
72.Vinícius ütközte le Kecskést, sárga.
70.
 
69.Kovács ugratta ki Milanovot, aki ziccerben Ráczba lőtt.
67.Bertus törte el a labdát, mellé.
65.Rácz jött ki egy labdára és megpróbált tisztázni, de hátra felé pörgött a játékszer. Nego lecsapott volna és ziccert próbált teremteni, de átvétel közben sietségében az alapvonalon túlra került.
64.Kapufa! Nikolov durrantott 23 méterről, a labda a felső lécről a földre pattant, majd kifelé, ez is hatalmas helyzet volt!
62.Huszti helyén Kovács.
61.Huszti ugratta ki gyönyörűen Hodzicot, aki kiszorított helyzetből Rácz kezébe emelt.
60.Haraszti tekert középre, Juhász kifejelte.
59.Stopira ütközte le Harasztit, szabadrúgás.
57.
 
56.GÓÓÓÓÓL!

Nego küzdött és játszott Hodzichoz, aki felpörgette, majd továbbtette a teljesen üresen álló Pátkainak, középpályásunk elpasszolta a kapus lába közt a labdát, 4-0!
55.Bartha távoli kísérlete kerülte el a kaput.
51.Kifejelték, majd Remilit váltotta Bartha.
50.Milanovot buktatták, szabadrúgás a tizenhatos magasságából, oldalról.
48.Bartha érkezik majd.
47.Máris ziccer! Hodzic fordult meg és indította estében Negót, aki a kapusra vezethette a labdát, de Rácz nagyot védett!
46.Folytatódik a mérkőzés.
45 +1.Hahn 16 méteres, nehéz próbálkozása zárta a játékrészt, a félidőben az állás 0-3!
45 +1.1 perc lesz a ráadás.
43.Haraszti rúgta el az első paksi szögletet, tisztáztuk.
41.Hodzic és Stopira emelkedett Huszti szabadrúgására, de szabálytalanságot ítélt Kassai.
41.
 
38.Paksi bedobás következett volna Stopira szerelése után, de időközben Hahn sárgult be reklamálásért.
35.GÓÓÓÓL!

Már három közte! Huszti szabadrúgása csapódott az ötös sarka felé, Fejes hozzáért, Hodzic pedig közelről a kapuba passzolt.
31.Továbbra is nyomás alatt tartjuk a Paks együttesét.
30.
 
27.GÓÓÓÓL!

Milanov centerezett bal oldalról, Báló megpróbálta elrúgni, de nem találta el igazán, így a mögötte helyezkedő Nego elé került a labda, aki higgadtan átverte Ráczot és 4 méterről a kapuba passzolt.
25.Fiola is besárgul.
24.Báló adott be, Kovácsikot Hahn zavarta, szabadrúgás.
23.Pátkait ápolják, a keze fáj.
22.Pátkai csúszott el és sérült meg, elvitte a labdát a Paks, majd éles szögből Remili adott volna be veszélyesen, de Juhász óriási becsúszással bedobásra mentett.
20.Kulcsár lapos beadására Hahn robbant be és belepiszkált, majd Papp is hozzáért, de elment keresztbe a játékszer, helyzet volt.
19.
 
18.GÓÓÓÓÓL!

Pátkai passzolt fel Hodzicnak a tizenhatos vonala közelébe, támadónk visszatette a berohanó Pátkainak, aki átvette és 14 méterről kilőtte a a bal alsót. 1-0 ide!
17.Stopira fejelt, de messze volt a kaputól, blokkolták a védők.
16.Pátkai harcolta ki a mérkőzés első szögletét.
13.Kovácsik rontott ki és indította laposan felszabadítás helyett váratlanul Milanovot, aki az előre rohanó Negót kereste, de elakadt az indítás a védőkön.
8.Most Fiola labdáját szedte fel Nego elől a hálóőr.
7.Pátkai indította Hodzicot, de Rácz jól jött ki.
5.Mi birtokoljuk többet a labdát.
2.Nego beadása után Huszti állította meg a hazai kontrát sárga lapért cserébe.
1.Elkezdődött a mérkőzés!
-2.Báló Tamást köszöntik 200. NB I-es bajnokija alkalmából.
-5.Hamarosan érkeznek a csapatok! A szurkolók többsége már elfoglalta helyét a lelátón.
-10.Erre a találkozóra eredetileg a Vidi pályaválasztása mellett került volna sor, de a paksi stadion lelátóinak munkálatai miatt a jogot felcseréltük. Utoljára májusban léptünk itt pályára, akkor 1-0-ra alulmaradtunk, azt követően viszont megnyertük a bajnoki címet.
-15.
 
-20.A paksi aréna új lelátói három oldalon már készen vannak, de egyelőre csak a két kapu mögött nyitották meg őket, illetve természetesen a régi főlelátó "üzemel".
-25.A Paksnál kezd a góllövőlista (társ)éllovasa, Hahn János, illetve a már 3 találatnál járó egykori fehérvári, a helyettes csapatkapitány Gévay Zsolt is. A Vidi kétszeres bajnoka, Fejes András májushoz hasonlóan szintén ott van.
-30.A Paksnál a kispadon foglal helyet az elmúlt időszakban sérüléssel bajlódó Nagy Gergely-Szabó János páros, helyükön továbbra is Rácz Gergő és Báló Tamás szerepelnek.
-35.
 
-40.Már mindkét csapat melegít.
-45.A Vidiből a Puskás Akadémia elleni mérkőzés végén történtek miatt eltiltott Anel Hadzic és Marko Scsepovics, akiket így természetesen nem nevezhetett a keretbe Marko Nikolics vezetőedző.
-50.A Paks kezdőcsapata az alábbi: Rácz - Kulcsár, Gévay, Fejes, Báló - Bertus, Papp K., Kecskés, Haraszti - Remili - Hahn.
-55.Marko Nikolics a mai találkozóra az alábbi kezdőcsapatot jelölte ki: Kovácsik - Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira - Nego, Nikolov, Pátkai - Milanov, Huszti - Hodzic.
-65.Köszöntjük szurkolóinkat a Fehérvári úti Stadionból, Paksról, ahol a Vidi 17 órai kezdettel a helyi PFC vendége lesz az OTP Bank Liga 13. fordulójában.
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

"Gratulálok mindkét csapatnak a mai meccshez, természetesen főleg a saját játékosaimnak, mert ma nagyon jól játszottak. Taktikailag tökéletes meccs volt, a védekezés és a passzjáték is nagyon rendben volt. Ez európai-szintű teljesítmény volt, azt szeretném látni, hogy mindig így játszunk a magyar bajnokságban. Persze ilyenkor kell a földön maradni és a regeneráció után a PAOK elleni találkozóra készülni. Mondhatom, hogy jó formában vagyunk, az előző válogatott szünet óta öt meccsből négyet megnyertünk, Kisvárdán pedig ikszet játszottunk. Ezek a meccsek ráadásul mind idegenben voltak. Azt se felejtse el senki, hogy sok bajnoki ellenfelünknél 14-gyel több mérkőzést játszunk majd összesen, ez szinte egy fél idény. De, ahogy lehetett látni, mentálisan és erőnlétben is rendben vagyunk, ma nagy kedvvel fociztunk, ennek volt az eredménye a négy gól, valamint az, hogy emellett is többször nagy helyzetbe kerültünk. Elégedetlen vagyok-e a helyzetkihasználással? Négy gól szerintem rendben van, minden helyzetet nem lehet belőni. Az ellenfél azért van ott, hogy ezeket hatástalanítsa, ma a hazaiak kapusának is volt 2-3 nagy védése.”

Csertői Aurél:

"Mondhatnánk azt, hogy ez egy megalázó vereség volt a játék képe alapján. Az eredmény még sajnos hízelgő is ránk nézve. A Vidi futó-focit játszott, mi pedig álltunk. Bealudtunk az elején, nem vettük fel a ritmust, ők pedig ezt kihasználták, majd játszhatták azt a focit, amiben ők nagyon jók. Ez egy sima meccs volt, sajnos ma esélyünk sem volt a pályán. Más fokozatban játszott a Vidi, nem tudtuk ma lekövetni a játékukat. Ez a teljesítmény nem csak ellenfelünkhöz képest, hanem önmagunkhoz mérve is nagyon kevés volt."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2018. November 03. 19:10  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Négygólos győzelem a Paks otthonában

Pátkai duplázott, Hodzic megszerezte első bajnoki gólját a Vidiben, Nego pedig az előző forduló után újra betalált.

Csapatunk a szerdai, Újpesten rendezett Vác elleni MK-meccs után ezúttal bajnoki mérkőzésre utazott, méghozzá a Paks otthonába. Ellenfelünk a legjobb formában lévő élvonalbeli csapatként várta a találkozót, az utolsó öt bajnokin a megszerezhető 15 pontból 12-t gyűjtöttek be. A listavezető FTC ugyanebben az időszakban 10 pontot, mi pedig 7-et szereztünk. A keddi fegyelmi tárgyaláson utólag egy-egy meccses eltiltást kapott a PAFC elleni mérkőzésen történtekért Marko Scsepovics és Anel Hadzic is, így rájuk ezúttal nem számíthatott Marko Nikolics vezetőedző.

Jól kezdtük a mérkőzést, és bár az első percekben még nem sikerült veszélyes szituációkat kialakítanunk a Paks kapuja előtt, a pályán a mi akaratunk érvényesült, sokat birtokoltuk a labdát, és vártunk a megfelelő alkalomra. Ez pedig a 18. percben jött el először, ekkor Pátkai passzolt Hodzicnak, támadónk visszatette a berohanó Pátkainak a labdát, aki átvette és 14 méterről kilőtte a bal alsót (0-1). Középpályásunk kitűnő formában van, az utolsó három bajnoki mindegyikén eredményes volt.

A 22. percben Remili adott volna be veszélyesen, de Juhász óriási becsúszással bedobásra mentett. Öt perccel később Milanov adta a bal szélről a labdát kapu elé, Báló megpróbálta elrúgni, de nem találta el a játékszert, így a mögötte helyezkedő Nego elé került a labda, aki higgadtan átverte Ráczot és 4 méterről a kapuba passzolt (0-2). Nego zsinórban a második bajnokiján volt eredményes, legutóbb Kisvárdán büntetőből szerzett gólt.

A 35. percben már hárommal vezettünk. Huszti szabadrúgása csapódott az ötös sarka felé, Hodzic pedig közelről a kapuba passzolt (0-3).

Bosnyák támadónk a hétközi kupameccsen szerezte meg az első vidis gólját, most pedig már a magyar NB I-ben is feliratkozott a gólszerzők népes listájára. Az első félidőt egy Hahn próbálkozás zárta, de Kovácsiknak nem kellett játékba avatkoznia, a labda elkerülte a kapuját.

A második félidő Vidi-helyzettel kezdődött, Hodzic fordult meg és indította estében Negót, aki a kapusra vezethette a labdát, de Rácz nagyot védett. Az 56. percben négy gólra növeltük az előnyünket. Nego küzdött és játszott Hodzichoz, aki felpörgette, majd továbbtette a teljesen üresen álló Pátkainak a labdát, középpályásunk pedig elpasszolta azt a kapus lábai közt (0-4), Pátkai négy találattal immár Scsepoviccsal holtversenyben a legeredményesebb Vidi-játékos ebben a szezonban az NB I-ben.

A 64. percben Nikolov 23 méterről lőtt kapura nagy erővel, a labda a felső lécen csattant. A folytatásban a csereként pályára lépő Kovács előtt adódott helyzet, valamint Hodzic is szerezhetett volna újabb gólt, de az eredmény már nem változott. Csapatunk így is fölényes győzelmet szerzett, korábban sosem nyertünk még a Paks vendégeként négy góllal.

A Vidi legközelebb jövő héten csütörtökön a PAOK ellen lép pályára az Európa Liga csoportkörében.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek