hu en
MOL Vidi FC Végeredmény 2-1
FK Čukarički
Barátságos
Barátságos, 2018-2019
Nyári-téli felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2018.07.03., Kedd @ 17:00
Feldbach, Sparkassen Stadion Feldbach

25°C, napos
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Serdar Altun
Asszisztensek:
Salhudin Causevic, Alfred Hofer
90.Vége a meccsnek, győzelemmel zárta ausztriai edzőtáborát a MOL Vidi FC!
89.GÓÓÓÓL!

Loic Nego egy csel után befelé húzott jobbról, majd legurított Marko Scsepovicsnak, aki átvette és ballal gyönyörű gólt ragasztott a kapu jobb oldalába.
88.Scsepovics lépett ki, Hofer asszisztens lest jelzett.
87.Nego szaladt el a jobb oldalon villámgyorsan, középre gurítását Marko Scsepovics kis híján elérte, de Sapics elcsípte előle és tisztázott.
81.Nego szerelte fontos helyzetben Vidoszavljevicset.
77.Alekszics és Sarics jött le, Tedics és Belakovics a helyükön.
76.Birmancsevics tette Sarics elé, aki kissé kiszorított helyzetből lőtt, a labda elsuhant a rövid kapufa mellett.
75.Tedics csapott le egy labdára és éles szögből az oldalhálót találta el.
74.Sosevics veszélyes beadását Vinícius piszkálta el.
70.Huszti próbálkozott 23 méterről, óriási lövését a bal felsőből Belics szedte ki. A labda csakhamar visszakerült Stopirához, aki körülbelül ugyanonnan szintén megpróbálta, ezt is bravúrral védte a szerb kapus.
69.
 
68.Djordjevics szerzett labdát és ziccerben indította Birmancsevicset, de Kovácsik tökéletesen lépett ki kapujából és a támadó közelről kapusunkba lőtt.
64.Vidoszavljevics szerzett labdát Sóstól és 22 méterről életerős lövést eresztett el, de elment keresztbe.
63.
 
61.Óriási ziccer!

Kovács passza után Nego három ember közül előbb kivezette a labdát, majd megfordult és emberét lefutva betört a tizenhatosra, majd az ötös oldalvonaláról centerezett. A labda elment keresztbe, de Sarics megkísérelte kivágni, így lett Marko Scsepovicsé, aki ballal kísérletezett, de Sapics a gólvonalon bele tudta tenni a lábát a második kísérletbe.
57.Pátkait Varga József váltotta a gól után.
56.GÓÓL!

Huszti bal oldali beadását Marko Scsepovics nagy helyzetben nem ráfejelte, hanem középre bólintotta, ahol Sós Bence mellel levette és estében a kapuba lőtte a játékszert. 1-1!
54.Sós adott be szorongatott helyzetből, Belicsé.
53.Sokkal lendületesebben kezdtük a félidőt ellenfelünknél.
52.Sapics fejelte ki Huszti szögletét.
51.Kovács István harcolt ki szögletet.
50.Nego lépett ki helyzetben, lest jelzett a partjelző.
47.A Csukaricski sort cserélt a szünetben.
46.Folytatódik a mérkőzés. Együttesünkben Kovács István és Sós Bence váltotta Stefan Scsepovicsot és Boban Nikolovot.
45 +1.Vége az első játékrésznek, 1-0-ra vezet a Csukaricski.
45.Nego erőszakos labdaszerzését követően hátra játszott az érkező Marko Scsepovicsnak, aki ballal lőtt, de a védők beleléptek.
42.
 
39.Hadzic emelt a középpálya közepéről Stefan Scsepovics elé, de Sztevanovics kapus jó érzékkel mozdult ki és megszerezte.
35.Marko Scsepovics 23 méteres, erős lövése kerülte el messze a kaput.
32.Drincsics 30 méteres szabadrúgását magabiztosan fogja Kovácsik.
29.Huszti lódult meg ígéretes helyzetben, majd letette a tizenhatosra befutó Marko Scsepovicsnak, aki beadott, de Kopitovics a helyén volt és tisztázott.
27.
 
25.Kovácsik fogta Drincsics beadását.
24.Sztevanovics mentett a szerb beadás kifejelése után meglódulni készülő kontránkat megállítva Pátkai elől.
21.GÓL!

Docics kényszerítőzött Bojiccsal, aki jobb oldalról beadott, Mudrinszki pedig berobbant és megszerezte a vezetést a szerbeknek.
19.Igazi futballidő fogadta a csapatokat Feldbachban: 25 fok van és kellemes napsütés.
18.Kiegyenlítődött a játék ezekben a percekben.
15.
 
12.Egyértelműen mi irányítjuk a játékot.
11.Mudrinszki ütközött Fiolával, előbbi ápolásra szorul a pálya szélén.
8.Drincsics csavart ki egy szabadrúgást beadás helyett a pályáról.
7.Huszti szabadrúgását ütötte el Sztevanovics.
5.Docics lövése ment mellé.
4.Kicsúsztatták a védők a sarokrúgást.
3.Kopitovics mentett Marko Scsepovics beadása után szögletre.
2.Veszélytelen szerb lövéssel kezdődött a találkozó.
1.Elkezdődött a mérkőzés!
-2.Hamarosan kezdődik a mérkőzés.
-7.A találkozó játékvezetői hármasa: Altun - Causevic, Hofer. Az első számú asszisztens az előző, Sturm elleni mérkőzésünkön is működött.
-11.A szerb gárda sort cserél majd a félidőben.
-17.A csapatok egy ideje már javában végzik a bemelegítést.
-22.
 
-27.A Csukaricski az alábbi tizeneggyel áll fel az első félidőben: Sztevanovics - Docics, Sztevanovics, Mudrinszki, Drincsics, Bojics, Kopitovics, Owusu, Puskarics, Sztojanovics, Bogoszavac.
-35.Marko Nikolics vezetőedző a mai találkozón a Kovácsik - Nego, Vinícius, Fiola, Stopira - A. Hadzic - Nikolov, Pátkai - Huszti - S. Scsepovics, M. Scsepovics kezdőt küldi pályára.
-40.Az eddigi három találkozó közül kettő volt tétmérkőzés: a 2016-17-es Európa Liga 2. selejtezőkörében hazai 2-0 után idegenben 1-1-et játszottunk a Csukaricskivel, így tovább léptünk. Az első meccsre még 2009 februárjában került sor, akkor a még FK Csukaricski Stankom névre hallgató csapattól 1-0-ra kikaptunk.
-45.
 
-48.A szerb gárdával negyedszer találkozunk történelmünk során.
-55.A mérkőzés helyszíne Feldbach, egy 13 ezer fő lakosú település Stájerországban.
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat Feldbachból, ahol a MOL Vidi FC az FK Csukaricski gárdájával találkozik az ausztriai edzőtábor utolsó mérkőzésén.
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

„Az első félidőben irányítottuk a játékot, volt vagy háromszáz passzunk, de egy szélről érkező beadásból vezetést szerzett az ellenfél, mi pedig ekkor nem voltunk veszélyesek az ő kapujuk előtt. A szünet után valamivel jobban játszottunk, most pedig jöhetnek az éles meccsek. Elégedett vagyok az elmúlt 15 nappal, remek körülmények között elvégeztük a tervezett munkát, hamarosan itt az ideje, hogy megmutassuk a tudásunkat Európában is.”

Simo Krunic:

„Azzal kezdeném, hogy utólag is gratulálok a Vidinek a bajnoki címhez és sok sikert kívánok magyarországi barátainknak a BL-selejtezőkre. Nagyon jó mérkőzést játszottunk, az első félidő jól sikerült számunkra, sok helyzetünk is volt és gólt is szereztünk. A második félidőre sort cseréltünk, fiatalok, 16-19 esztendős játékosok léptek pályára. Nekik ez egy nehéz feladat volt, de ha az eredménnyel végül nem is lehetek elégedett, a teljesítmény, hozzáállás tetszett ma csapatom részéről.”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2018. Július 03. 19:00  -  Szerző: Molvidi.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Győzelem az utolsó ausztriai felkészülési mérkőzésen

A szerb Csukaricski szerzett vezetést a 21. percben Mudrinszki révén, de a második félidőben előbb Sós Bence, majd a végén Marko Scsepovics találataival megfordítottuk az állást.

Véget ért az ausztriai edzőtábor, csapatunk a 15 napos túrát a szerb Csukaricski elleni, keddi felkészülési mérkőzéssel fejezte be. Marko Nikolics egy héttel a Dudelange elleni BL-selejtező előtt a Kovácsik – Nego, Vinícius, Fiola, Stopira – Anel Hadzic – Nikolov, Pátkai – Huszti – Stefan Scsepovics, Marko Scsepovics tizenegynek szavazott bizalmat.

A 21. percben az első helyzetéből megszerezte a vezetést a Csukaricski. Egy szépen kijátszott kényszerítőt követő jobb oldali beadásra Mudrinszki érkezett jó ütemben és egy érintésből, közelről a hálóba lőtte a labdát (0-1). Az első játékrész végén Nego szerzett harcosan labdát, majd Marko Scsepovicshoz játszott, de támadónk lövésébe beleért a belgrádi csapat egyik hátvédje, majd pár pillanat múlva a játékvezető véget vetett a félidőnek.

A szünetben ellenfelünk sort cserélt, nálunk Sós Bence és Kovács István érkezett Stefan Scsepovics és Boban Nikolov helyett a pályára. Nyári igazolásunk nem tétlenkedett sokat, az 56. percben Huszti beadását és Scsepovics fejesét követően betalált, megszerezve ezzel negyedik Vidi-mérkőzésén negyedik gólját (1-1).

A 61. percben Nego remek egyéni alakítása után centerezése egy rossz felszabadítás után Marko Scsepovicshoz került, aki ballal a jobb alsót vette célba, de a gólvonalról sikerült mentenie Sapicsnak. Hét perccel később Djordjevics szerzett labdát és ziccerben indította Birmancsevicset, de Kovácsik tökéletesen mozdult ki a háló elől, így a támadó közelről kapusunkba lőtt. A 70. percben előbb Huszti távoli bombáját hárította Belics, majd Stopira lapos kísérleténél volt résen a Csukaricski cserekapusa. A 75. percben előbb Tedics az oldalháló mellé, majd Sarics a kapufa mellé lőtt. Amikor már úgy nézett ki, 1-1 marad a vége, érkezett Marko Scsepovics, aki Nego passza után, ballal szép gólt lőtt a 89. percben (2-1).

Ezzel a győzelemmel zárta csapatunk a 2018 nyári edzőtábort. Szerdán és csütörtökön pihenhetnek a játékosok, pénteken folytatódik a felkészülés.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek