hu en
Videoton FC Végeredmény 1-2
NK Osijek
Barátságos
Barátságos, 2018-2019
Nyári-téli felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2018.06.23., Szombat @ 18:30
Frohnleiten, Stadion Ungersdorf

22 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a meccsnek!
89.
GÓL!
Az utolsó pillanatban a második félidő legveszélyesebb horvát játékosa, Strkalj végül csak bevette Hársfalvi kapuját.
87.Nego beadását fejelték szögletre a középen érkező Lazovics elől a horvát védők.
83.Hadzic ugratta volna ki Sóst, aki gólhelyzetbe is kerülhetett volna, de egy horvát védőnek sikerült elcsípnie az átadást.
77.GÓÓÓL!
Szinte a semmiből sikerült egyenlítenünk. Egy gyors ellentámadás végén Sós nagyon szép mozdulattal juttatta kapuba öt méterről a labdát amely a jobb szélről, Loic Negotól érkezett laposan a horvát kapu elé!
73.Ebben a játékrészben is főleg a mi térfelünkön zajlik a játék.
67.Újabb Hársfalvi bravúr! Ezúttal is Strkalj vette célba a kapunkat 14 méterről, fiatal kapusunk óriási bravúrral mentett a léc alól!
65.Az utóbbi 10 percben egyik kapu sem forgott veszélyben.
60.Mindkét csapat sort cserélt a szünetben, de a játék képe nem sokat változott, a horvátoknál van többet a labda, és eddig ők alakítottak ki gólhelyzeteket ebben a félidőben.
55.Ismét Strkalj veszélyeztetett, 10 méterről a bal kapufát találta telibe!
53.Hársfalvi védte nagy bravúrral Strkalj 15 méterről eleresztett bombáját. A kipattanó után nem szabadult fel azonnal a kapunk, az ötös és az alapvonal találkozásától kapu elé passzolt az egyik horvát játékos, de végül védőinknek sikerült felszabadítaniuk.
48.Hársfalvi védett szépen egy lapos, közepesen erős, középre tartó lövést.
46.Íme a második félidei csapatunk: Hársfalvi - Nego, Mocsi, Fiola, Tóth - Hadzic - Nikolov, Réti - Huszti - Sós, Lazovics
45.Vége az első félidőnek!
42.Most ismét a horvátok birtokolják többet a labdát.
38.Bockaj lőtt 14 méterről nagy erővel kapura, Tóth lábbal nagyot mentett.
34.Boban Gabrijel lapos lövését védte Kovácsik magabiztosan.
31.Keressük, de egyelőre nem találjuk a rést a horvát csapat védelmén.
28.
 
26.Marko Scsepvics tört be a bal szélről szépen a 16-oson belülre, testvére jó helyzetben kérte a túloldalt a labdát, azonban Marko passzát elcsípte egy horvát védő.
24.Veszélyes horvát oldalszabadrúgás okozott izgalmakat a kapunk előtt, azonban az eszéki játékos kapu mellé fejelt.
22.Az utóbbi percekben kezdeményezőbb focit kezdtünk el játszani, igaz ez egyelőre helyzetekben még nem, csupán a labdabirtoklásban látszódik.
18.
Vezetőedzőnk is üdvözölte a kezdés előtt Ezekiel Hentyt.
15.Maric vette célba 17 méterről a bal alsó sarkot, Kovácsik szép vetődéssel hárítani tudott.
11.
 
10.GÓL!
Góllá érett a horvátok fölénye, egy szélről érkező beadást fejelt 5 méterről zavartalanul a kapunkba Mioc!
7.Egyelőre inkább a mi térfelünkön pattog a labda, de Kovácsiknak még nem kellett játékba avatkoznia.
4.Két veszélyes szöglettel kezdett horvát ellenfelünk, védőink azonban urai voltak a helyzetnek.
1.Az NK Osijek kezdte a meccset.
-2.A mieink arany mezben, a horvátok pedig kék-fehérben lépnek pályára.
-11.Íme az NK Osijek kezdőcsapata: Malenica - Barisic, Mioc, Radeljic, Boban, Bockaj, Simunec, Pusic, Grgic, Maric, Hajradinovic
-13.Egykori csatáraink, Maric és Henty is itt vannak a mérkőzés helyszínén. Maric a horvátok kezdőcsapatának tagja, míg Henty a mai összecsapást még a lelátóról tekinti meg, ugyanis ő csupán tegnap csatlakozott az Eszékhez.
-15.A két csapat közös megegyezése alapján tíz perc késéssel, 18.40-kor kezdődik a mérkőzés.
-25.Mindkét csapat késéssel érkezett a helyszínre, ezért valamennyi csúszás lesz a 18.30-as kezdési időponthoz képest.
-30.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Bolla, Juhász, Tóth, Stopira - Varga - Berecz, Pátkai - Kovács - Stefan, M.Scsepovics
-40.

-55.Az NK Osijekről további információkat ellenfél-lesünkben olvashatnak, kattintsanak ide!
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat, 18.30-kor kezdődik az Eszék elleni edzőmeccsünk.
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

Ismét „vegyes” csapatokkal játszottunk a két félidőben, csak az utolsó pillanatban veszítettünk, de el kell ismerni, hogy az Osijek ma jobb volt, nem játszottunk jól. Látható volt, hogy nem vagyunk elég frissek, hiszen az elmúlt napokban, tegnap és tegnapelőtt kifejezetten kemény munkát végeztek a játékosok. A ritmussal, a hozzáállással elégedettek lehetünk. Ezek a meccsek a felkészülést szolgálják, holnaptól folytatjuk az edzéseket, így most sem mennék bele mélyebb elemzésbe a mai kilencven perccel kapcsolatban.

Zoran Zekic:

Huszonöt játékosnak is lehetőséget adtam a mai meccsen, mindkét csapaton látszott azért a fáradtság ezen a felkészülési találkozón. A Vidi most nem volt olyan erős, mint korábban a bajnokságban, de ez érthető, hiszen mindössze húsz napja fejezték be az előző sorozatot. Nagyon sok jó, de fiatal játékosunk van, majd meglátjuk mire lesz ez elég Európában, de érkezett például Henty, akitől sokat várunk. Az első fordulóból szeretnénk tovább menni, utána pedig a Glasgow Rangers ellen játszhatnánk, nagy lehetőség lenne ez nekünk, hogy megmutassuk magunkat.

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Összefoglaló
Eredmények
2018. Június 23. 20:28  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Egygólos vereség az NK Osijek csapatától

A győztes gólt a 89. percben szerezték az eszékiek.

A szezon második felkészülési mérkőzésén a horvát élvonalban szereplő, Európa Liga-selejtezőkre készülő NK Osijek ellen léptünk pályára. Marko Nikolics a Kovácsik – Bolla, Juhász, Tóth Bence, Stopira – Varga József – Berecz, Pátkai – Kovács István – Marko Scsepovics, Stefan Scsepovics összeállítású csapatot küldte fel kezdőként az eszékiek ellen.

A 9. percben volt először munkában Kovácsik Ádám, ekkor a jobboldalon megiramodó Bockaj ballábas távoli lövését ütötte szögletre. Egy perccel később már nem védhetett kapusunk, miután egy jobboldali beadást Mioc fejelt közelről a hálóba. A 16. percben Maric vette célba 18 méterről a bal alsó sarkot, de Kovácsik magabiztosan hárított. A félidő vége előtt hét perccel még egy nagy Tóth Bence mentést jegyezhettünk fel, egygólos eszéki vezetésnél fordultak tehát a csapatok.

A szünetben gyakorlatilag sort cseréltünk, a Hársfalvi – Nego, Mocsi, Fiola, Tóth Bence – Anel Hadzic – Nikolov, Réti – Huszti – Sós, Lazovics tizenegy futott ki a pályára.

Az 52. percben Hársfalvi András mutatott be egy szép védést – fiatal kapusunknak Strkalj lövésénél kellett résen lennie, az eszéki cserejátékos jobb lábbal, nagy erővel igyekezett kipókhálózni a hosszú felső sarkot. Két perccel később ismét a 21 éves horvát csatár volt veszélyes, a kék-fehérek játékosa mintegy 10 méterről a kapufát találta el. Strkalj a folytatásban is mindent megtett a gólszerzésért, a 66. percben 14 méterről ismét a jobb felsőt vette célba, de Hársfalvi ezúttal is szépen védett. A 77. percben remek akció végén sikerült kiegyenlítenünk! A bejezés előtt a jobbszélen felfutó Loic Nego centerezett a középen érkező Sóshoz, aki kapásból a hálóba belsőzte a labdát. Sajnos azonban Strkalj a negyedik helyzetét már kihasználta, 13 méteres erős, lapos lövése utat talált a jobb alsó sarokba, így ezzel az utolsó percben szerzett góllal 2-1-re az Eszék nyerte a szombati edzőmérkőzést.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek