hu en
Kapfenberger SV Végeredmény 0-3
Videoton FC
Barátságos
Barátságos, 2018-2019
Nyári-téli felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2018.06.20., Szerda @ 18:00
Dietersdorf, Waldstadion Dietersdorf

33 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a mérkőzésnek!
89.GÓÓÓL!
Szép támadás végén, Hadzic az alapvonalról tette vissza a labdát Sósnak, aki higgadtan helyezett a kapu jobb alsó sarkába.

84.Huszti adott szép lyukpasszt Sósnak, új igazolásunk beadása azonban elakadt egy sárga mezes védőben.
79.Az utóbbi 5 percben két lesgólt is szereztünk, de mivel mindkétszer jelzett a partjelző, az eredmény nem változott.
72.Stefan 17 méterről lőtt agy erővel nem sokkal a hazai kapu mellé.
67.​GÓÓÓL!
Huszti szépen tekert kapu elé egy szögletet, Vinícius pedig oktatni valóan fejelt az osztrák kapuba!
65.Ezúttal Sós próbálta az alapvonalról visszatett labdával gólhelyzetbe hozni Stefant, de az egyik hazai védő az utolsó pillanatban tisztázni tudott.
60.Az utóbbi percekben a mezőnyjáték dominál.
54.Majdnem ott volt a második. Stefan kapott szép labdát, megint egyedül vezethette azt a kapura, és lövés helyett ezúttal is a passzt választotta, a címzett a középen üresen érkező Sós volt, aki kapura is lőtt, de az osztrákok kapusa nagy bravúrral védett.
53.
 
53.GÓÓÓL!
Megszereztük a vezetést! Huszti 23 méterről végezhetett el egy szabadrúgást, a sorfalról a labda a jobb szélen érkező Bolla elé került, aki nagyszerűen tekert középre, Stefan pedig 7 méterről, higgadtan fejelt a kapu bal oldalába.
48.Stefan vezethette egyedül a labdát az osztrákok kapujára, gólhelyzetben lövés helyett a passzt választotta, így viszont fel tudtak szabadítani a védők.
46.Íme a második félidei csapatunk: Tujvel - Bolla, Vinícius, Tóth, Stopira - Hadzic - Nikolov, Réti - Huszti - Stefan, Sós
45.Vége az első félidőnek!
40.Az utóbbi percekben helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, valamivel többet van nálunk a labda, de az osztrákok kontráiban mindig veszély leselkedik.
38.
 
34.Lazovics 21 méterről kapura lőtt egy elé pattanó labdát, az azonban az ötösön elül egy védő lábában elakadt.
30.
 
28.Gyors osztrák akció végén Paul lőtt 13 méterről kapura, Kovácsik a léc alól mentett szögletre.
23.Ívószünet!
19.Danko ismét nagyszerű labdát varázsolt Scsepovics elé, csatárunk azonban lemaradt róla néhány milliméterrel.
17.
 
15.Mintegy 40 néző látogatott ki a dietersdorfi stadionba - sokan közülük magyarok, akik a környéken dolgoznak. A helyszínen tekinti meg a meccset sportigazgatónk, Kovács Zoltán is.
12.Paul készített le egy lövést Langnak, aki 19 méterről, laposan kapu mellé lőtt.
11.Danko ugratta ki remek labdával Scsepovicsot, aki 14 méterről, nagy helyzetben kapu mellé lőtt.
8.Danko ívelt 30 méterről kapu elé egy szabadrúgást, Juhász ugrott a legmagasabbra, fejese azonban célt tévesztett.
6.Egy előre ívelt labdára Danko startolt rá, de az osztrákok kapusa lábbal tisztázni tudott a 16-oson kívül.
3.Az eső helyzetet a sárga mezes hazaiak dolgozták ki, Trim 22 méterről elemi erővel lőtt kapura, a labda pedig nem sokkal kerülte el Kovácsik kapuját.
1.Az osztrákok kezdték a meccset!
-2.Hamarosan kezdődik a meccs. Az osztrákok sárgában, mi pedig fehérben lépünk pályára.
-14.Mai ellenfelünkről mindent megtudhat, amennyiben IDE kattint!
-22.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
-40.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Nego, Fiola, Juhász, Tamás - Varga - Berecz, Pátkai - Kovács - Lazovics, Scsepovics
-50.

-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Dietersdorfból, ahol 18 órától játszik felkészülési mérkőzést csapatunk az osztrák Kapfenberger SV ellen.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

„Jó hozzáállással léptünk pályára, végig irányítani tudtuk a meccset. Az első félidőben 3-4 nagy helyzet kimaradt, a második játékrészben jöttek a gólok, de ezeken kívül is voltak még lehetőségeink. Szerintem már tudják a szurkolóink, hogy túl bőven nem szoktam ezeket a felkészülési mérkőzéseket kommentálni, annak azonban ma is örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a kilencven percet. Mindössze 18 nap telt el a bajnokság utolsó fordulója óta, ezt is figyelembe véve mondom azt, hogy elégedett vagyok a mai teljesítménnyel."

Kurt Russ:

„Az első félidőben több meghatározó játékosunk volt a pályán, úgy gondolom, hogy ezzel a játékrésszel elégedettek lehetünk. A második félidőben sok fiatal kapott szerepet, ekkor már több dolog nem működött tökéletesen, de ez érthető. Hétfőn kezdtük a felkészülést, sok új játékos érkezett, sokan is távoztak. Kicsit visszafogottabb a költségvetés is, mint eddig, de természetesen igyekszünk bennmaradni a másodosztályban és készülünk néhány meglepetéssel is.”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2018. Június 20. 20:05  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSÍTÁS
Háromgólos győzelem az első nyári felkészülési mérkőzésünkön

Az első 45 percben csak helyzetekig jutottunk, a második félidőben azonban háromszor is bevettük az osztrák csapat kapuját, sorrendben Stefan, Vinícius és Sós voltak a gólszerzők.

A 2018/2019-es szezon első mérkőzésére a dietersdorfi stadionban került sor, ellenfelünk az osztrák másodosztályban szereplő Kapfenberger SV együttese volt. A kezdőcsapatban ezúttal a Kovácsik – Nego, Juhász, Fiola, Tamás – Varga – Berecz, Pátkai – Kovács – Marko Scsepovics, Lazovics tizenegy kapott szerepet, a Vasastól igazolt Berecz Zsombor tehát kezdőként debütált a Vidiben.

Az első lövésre a második percig kellett várnia a nézőknek, ekkor Trim távoli bombája szállt el a kapunk mellett. A hatodik percben az osztrák kapus volt munkában, Zacher remek ütemben tisztázott Danko Lazovics elől. Öt perccel később Tamás játszotta Lazovicshoz a labdát, aki nagy helyzetbe hozta Marko Scsepovicsot, támadónk azonban 14 méterről laposan a hosszú mellé gurított. A félidő felénél ismét az első percekben veszélyes Trim lőtt, de Kovácsik szögletre tolta a labdát. A 28. percben Nego jobb oldali beadását követően Scsepovics lőtt kapásból, de nem talált kaput.

Az első játékrészben több nagy helyzetet nem jegyezhettünk fel, a második félidőre pedig mindkét csapat sort cserélt, nálunk a Tujvel – Bolla, Vinícius, Tóth, Stopira – Hadzic – Nikolov, Réti – Huszti – Stefan Scsepovics, Sós összeállítású csapat folytatta, így bemutatkozott Vidi-mezben Sós Bence is.

A Debrecenből érkező támadó egyből egy jó passzal vétette észre magát, Stefan centerezése viszont nem volt pontos, így Huszti elől tisztáztak az osztrákok. Az 53. percben megszereztük a vezetést! A szezon első Vidi-gólja előtti akció Huszti szabadrúgásával indult, amely lepattant a sorfalról, ezt követően Bolla beadását Stefan szépen fejelte a hálóba (0-1).

Egy perccel később Stefan neve mellé majdnem egy gólpasszt is felírhatunk, a középen üresen érkező Sós lövésénél azonban nagyot védett a csereként beálló Stolz. A 67. percben már az osztrák hálóőr is tehetetlen volt, ekkor Huszti szögletét fejelte a hálóba az ötös területére remekül érkező Vinícius (0-2).

A mérkőzés utolsó percében Sós Bence is betalált, új igazolásunk Anel Hadzic passza után gurított kilenc méterről a jobb alsó sarokba (0-3).

Magabiztos győzelemmel kezdtük tehát a szezont, következik június 23-án az Eszék elleni találkozó.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek