hu en
Videoton FC Végeredmény 0-3
FC CFR 1907 Cluj
Barátságos
Barátságos, 2017-2018
Téli felkészülés - Benidormi edzőtábor
2018.01.26., Péntek @ 15:45
Benidorm, Benidormi Edzőtábor

Felhős, 9 fok
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90 +1.Vége a meccsnek!
90.Az Elvir Hadzic által kiharcolt szabadrúgást Danko tekerte 18 méterről kapura, a kolozsvári kapus bravúrral védett.
88.Két perc van hátra a meccsből.
83.Scsepovics helyére E.Hadzic állt be.
77.GÓL!
Hiába támadtunk többet a második félidőben, egy gyors kontra végén Coman Marius is betalált a kapunkba.
75.Szöglet utáni kipattanót lőtt Nego kapásból kapu fölé.
70.Lazovics 12 méterről lőtt kapu fölé.
69.
 
65.Lazovics szabadrúgása a sorfalon szögletre pattant. A sarokrúgást Lazovics érintés nélkül a hosszú kapufára tekerte, onnan Stopira elé került a játékszer, akinek lapos lövése a gólvonalon elakadt egy védőben. Nagy helyzet volt!
63.Kovács jobb sarok felé tartó lövését bravúrral védte a román csapat kapusa, a játékostársak meg is dicsérték a védést, de a játékvezető szöglet helyett kirúgást ítélt.
62.Nikolov lőtt 17 méterről kapu mellé.
60.Stopira beadását fejelték szögletre a kapu elé berobbanó Scsepovics elől.
57.
 
55.Ismét Scsepovics veszélyeztetett, lövésébe egy kolozsvári játékos vetődött közbe, majd pedig tovább csúszva eltalálta csapattársa lábát, akit az alapvonal mögött ápolni kell.
54.Scsepovics egy román védő szorításában lőtt kapu mellé 14 méterről.
51.A második félidőben a nagy erejű szél bennünket támogat.
47.Megsérült a partjelző!
Egy párharc végén az oldalvonalon kívülre csúszott az egyik román játékos, aki telibe találta a partjelzőt. Mindkét csapat orvosa gyorsan az oldalvonal mellé sietett, de a megsérült sporttárs nem tud tovább lengetni, helyére egy tartalék partjelző érkezik.

46.A második félidőt ebben az összeállításban kezdi a Vidi: Kovácsik - Nego, Mocsi, Juhász, Stopira - Réti - Hadzic, Kovács, Nikolov - Lazovics, Scsepovics
45.Az utolsó percben egy szélről érkező beadást Stopira fejelt kapura, a kolozsvári hálóőr bravúrral védett, a játékvezető pedig lefújta az első félidőt!
43.Páun iramodott meg a saját térfeléről, elviharzott a bal szélen, majd 15 méterről kapu mellé tekert.
40.A második román gól óta nem láthattuk helyzetet egyik kapu előtt sem.
35.
 
32.GÓL!
Szép támadás végén Páun kapott remek labdát a 16-osunkon belül, tolt egyet rajta, majd a kivetődő Kovácsik mellett higgadtan helyezett a kapunkba!

30.Ionita 22 méteres lövése a kapufán csattant. Egyértelműen a román csapat irányítja most a meccset.
29.Baldé Ibrahima két csel után,8 méterről lőtt kapura, Kovácsik nagyot védett.
26.GÓL!
A labda mögé Deac állt, és kilőtte a jobb alsó sarkot. Kovácsik érezte az irányt, de nem volt esélye.
24.Ártalmatlan szituációban, teljesen véletlenül Pátkai kezére pattant a labda a 16-osunkon belül, a spori büntetőt ítélt!
23.
 
20.Az első tíz perc fehérvári labdabirtoklási fölénye után a második tíz percben már a Kolozsvár birtokolta többet a labdát, és helyzeteik is voltak, de az állás továbbra is 0-0.
16.KOVÁCSIK!
Kapusunk nagy bravúrral védte Deac közeli lövését!
14.Kolozsvári szabadrúgást követően Páun lőtt 15 méterről kapu mellé.
10.Az eső tíz percben többet birtokoltuk a labdát, több szép támadást is vezettünk a román éllovas ellen.
8.Hatalmas szélvihar nehezíti a játékosok dolgát a pályán.
5.Stopira beadását Gilvan Correa fejelte ki a kolozsvári kapu előteréből, megelőzve a középen gólra éhesen érkező Scsepovicsot.
3.Kovácsik bátor kivetődéssel szerezte meg a játékszert Ionita elől a 16-osunkon belül.
1.Mi kezdtük a meccset!
-3.Hamarosan kezdődik a meccs. A mieink tiszta fehérben, a kolozsváriak bordó színű mezben lépnek pályára.
-20.
 
-25.Nyolc évvel ezelőtt Törökországban, Belekben játszottunk utoljára a CFR Cluj ellen felkészülési mérkőzést. Akkor 1-0-ra a román csapat nyert. A Vidi egyébként így állt fel 2010 telén:
Videoton FC: Sebők Zs. (Tujvel, 70.) – Lázár P. (Milanovic, 70.), Lipták (Sifter, 70.), Horváth G. (Andic, 70.), Elek Á. (Fejes, 79.) – Farkas B. (Ponczók, 70.), Sándor Gy. (Szakály D., 70.), Polonkai (Farkas II. B., 70.) – Nagy D. (Sitku, 70.), Alves (Lencse, 70.), Vujovics (Nikolics, 70.).

Az akkori Vidiből ma egyedül Tujvel kapus játszik nálunk, jó esélye van rá, hogy ismét lehetőséget kap a Kolozsvár ellen.
-35.Kiegészítő vizsgálatok elvégzése miatt Géresi Krisztián az előzetes terveknek megfelelően hamarabb hazautazott az edzőtáborból.
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Nego, Juhász, Tóth, Stopira - Pátkai, Varga, Nikolov - Hadzic - Lazovics, Scsepovics
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Benidormból, ahol 15.45-kor kezdődik a Vidi idei harmadik felkészülési mérkőzése. A korábbi napokhoz képest ma jóval hűvösebb az idő, és a nap is csak ritkán bújik elő a felhők közül. Jelenleg a hőmérséklet 9 fok körül van itt Benidormban.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Marko Nikolics:
„A hozzáállással most sem volt gond, a változtatások után a második játékrészben pedig már megvoltak a helyzetek is, az a negyvenöt perc jobban sikerült, mint az első. A mérkőzés folyamán legalább húsz labdát elveszítettünk a tizenhatos környékén, vagy azon belül, nagyon sok labdát odaadtunk az ellenfelünknek. Erős csapatok ellen játszunk az edzőtáborban. Nem Európa topcsapataival, de azért jó együttesekről van szó, jelen pillanatban ezek a csapatok jobbak mint mi. Bizonyos szempontból csak ismételni tudom magamat – három meccsen mindössze egy tizenegyesből tudtunk gólt szerezni, szóval szükség van még némi erősítésre, főleg a támadószekcióban. Sajnos még ma sem tudtunk a lehető legjobb csapattal kiállni, hiszen Vinícius, Géresi, Fiola és természetesen Huszti Szabolcs sem játszhatott még ma, Scsepovics pedig először léphetett pályára a kihagyás után. Boban Nikolov is csak egy hete van velünk, mindennel együtt nehéz ezen a szinten bemutatni azt a játékot, amit játszani szeretnénk, de van még egy hónap a tavaszi idény kezdetéig, bízom benne, hogy addig minden összeáll majd úgy, ahogy szeretnénk.”Dan Petrescu:
„Úgy gondolom, hogy az első félidőben remekül játszottunk, kettőnél több gólt is szerezhettünk volna. A második játékrészben a Vidi játéka feljavult, nekik is voltak lehetőségeik, de a harmadik találatunkkal sikerült véglegesen lezárnunk a meccset. Néhány játékost tudtam pihentetni is, ami azért is fontos, mert vasárnap két mérkőzés vár ránk, így akkor minden játékos 90 perc terhelést kap majd. Összességében nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a ma lehetőséget kapók teljesítettek. Ami a bajnoki céljainkat illeti: nagyon nehéz tavasz vár ránk a Steaua és a Craoiva is jó együttesek, hosszú út vár még ránk a szezon végéig. Négy alapszakasz meccs után következik majd tíz mérkőzés a rájátszásban, nekünk az tíz döntőnek megfelelő találkozó lesz! A Vidinek sok sikert kívánok a folytatásra.”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2018. Január 26. 18:15  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSÍTÁS
Vereség a román éllovastól

A első félidőben kétgólos előnyre tett szert a CFR Cluj, és a második játékrészben hiába volt több ziccerünk, ezúttal nem sikerült gólt szereznünk, a kolozsváriak viszont újra betaláltak.

Az edzőtábor harmadik felkészülési találkozójára péntek délután szállodánk edzőpályáján került sor, ellenfelünk a román első osztály éllovasa, a CFR Cluj együttese volt. A kolozsváriak ellen Marko Nikolics a Kovácsik – Nego, Juhász, Tóth Bence, Stopira – Pátkai, Varga József, Nikolov – Anel Hadzic – Lazovics, Scsepovics tizenegynek szavazott bizalmat.

Először Kovácsik Ádámnak kellett hárítania, miután a hatodik percben a szenegáli válogatott támadó, Ibrahima Balde próbálkozott. Tíz perccel később ismét kapusunknak akadt dolga, amikor Deac közeli lövésénél védett lábbal. A 24. percben Pátkai kezére pattant a labda, a spanyol játékvezető pedig büntetőt ítélt. A labda mögé a 12-szeres román válogatott Deac állt, és bár Kovácsik érezte az irányt, a jól helyezett lövésnél nem volt esélye hárítani (0-1).

A 30. percben Ionita lőtt kapufát, egy perccel később pedig Paun kapott jó labdát, és higgadtan gurított a hálóba, ezzel kettőre növelve a Vasutasok előnyét (0-2).

A félidő végén Lazovics szöglete csavarodott veszélyesen ellenfelünk ötösén belülre, de Vatca végül lehúzta a labdát. Egy perccel később ennél sokkal nagyobbat védett a román kapus, miután Scsepovics beadását Stopira fejelte kapura. Újabb sarokrúgásra már nem volt idő, hiszen lefújta az első játékrészt a játékvezető.

A második 45 percre nem futott ki Tóth Bence, Pátkai Máté és Varga József, helyükre Mocsi Attila, Réti Patrik és Kovács István álltak be. A játékrész egy szerencsétlen sérüléssel kezdődött, egy vétlen ütközés után az egyik asszisztens nem tudta folytatni, helyét a negyedik játékvezető foglalta el. Az 54. percben Scsepovics vezette be a labdát a tizenhatoson belülre, de lövése a kapu felett szállt el. Tíz perccel később Lazovics játszott Kovácshoz, középpályásunk 18 méterről a hosszú sarkot vette célba, de a román kapus védeni tudott. Néhány perccel később Lazovics tekert kapufára egy szögletet, majd Stopira lövésénél mentett a gólvonalról Balde. A 69. percben szép támadást vezettünk, amelynek végén Kovács beadását Lazovics lőtte kapu fölé. Még 13 perc volt hátra a rendes játékidőből, amikor Camora centerezését Coman belsőzte a jobb oldali kapufa mellé (0-3).

A lefújás előtt a bordók cserekapusa, Rus védte Lazovics szabadrúgását, így 3-0-ás kolozsvári sikerrel zárult a találkozó.

Csapatunkra hétfőn még egy felkészülési mérkőzés vár az első spanyolországi edzőtáborban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek