hu en
Videoton FC Végeredmény 0-1
Wisła Kraków SSA
Barátságos
Barátságos, 2017-2018
Téli felkészülés - Benidormi edzőtábor
2018.01.23., Kedd @ 16:30
Benidorm, Benidormi Edzőtábor

20 fok napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a mérkőzésnek!
88.
 
84.Most eldugja a labdát a piros mezes lengyel csapat.
77.A két 16-os között zajlik a játék, a kapuk nem forognak most veszélyben.
68.Kovács szögletét fejelte ki egy piros mezes lengyel védő az ötösön belülről.
67.
 
64.Kovács került nagy helyzetbe, lövés közben azonban ellenfele csúnyán rátartott a lábára, 11-es helyett azonban kirúgás következik.
61.Boguski egy szélről érkező beadás közelről a kapufára juttatta, a kipattanó után felszabadítottunk.
57.Mitrovics szánta rá magát lövésre 23 méterről, a labda a jobb kapufa mellett suhant el.
53.A második félidőben egyelőre mi birtokoljuk többet a labdát, helyzet még egyik oldalon sem volt.
46.Barátságos meccs lévén - a kiállítás ellenére is teljes létszámban folytathatjuk a találkozót.
46.Íme a második félidei csapatunk: Kovácsik - Bolla, Mocsi, Tóth, Tamás - Szabó, Réti, Varga, Pátkai - Kovács, E. Hadzic
45 +1.Vége az első félidőnek.
45.GÓL!
Mitrovics
25 méterről hatalmas gólt rúgott a kapunk jobb felső sarkába szabadrúgásból.

44.Fiola szabálytalankodott a tizenhatosunk előtt, amiért megkapta második sárgáját, így kiállt.
42.Mitrovics tekert kapu elé egy szabadrúgást, Arsenic néhány méterről kapura fejelt, Tujvel óriási bravúrral védett.
41.

36.Mitrovics adott Kolar Markonak forintos labdát, de a lengyel csapat támadója 13 méterről kapu fölé bombázott.
33.A játék többnyire a mi térfelünkön zajlik, nagy százalékban birtokolják a lengyelek a labdát.
30.
 
24.Kolar Marko lépett ki egyedül a labdával, 8 méterről megpróbálta a kivetődő Tujvel felett átlöbbölni a játékszert, de kapusunk bravúrral hárított.
20.Lazovics 21 méterről, középről végzett el egy szabadrúgást, melyet a lengyel csapat kapusa nagy bravúrral védett. A labda a bal alsó sarok felé tartott.
18.
 
14.Juhász fejjel adott középre, Stopira pedig szép csukafejessel juttatta a labdát a krakkói kapuba, de  partjelző lest jelzett, marad a 0-0.
8.A meccset, melyet ezúttal a csapatunk szállása melletti pályán játszunk, a helyszínen tekintik meg a Legia Varsó játékosai, akik ma érkeztek, és szintén abban a hotelban laknak, melyben a Vidi is.
4.Macecki lövését blokkolta Juhász szögletről.
1.A lengyelek kezdték a meccset!
-18.

-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. Nikola Mitrovics és Joan Carrillo természetesen minden egykori vidis csapattárssal, játékossal mosolyogva összeölelkezett.
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Tujvel - Fiola, Juhász, Tóth, Stopira - Nego, Varga, Nikolov, Hadzic - Kovács, Lazovics
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Benidormból, ahol 16.30-kor kezdődik a Wisła Kraków elleni felkészülési mérkőzésünk.
Mérkőzés után

Marko Nikolics:
„Nehéz mérkőzés volt ez számunkra. Ahogyan mondtam az első meccs után is, kicsit kevés rutinos bevethető labdarúgónk van most ebben a pillanatban, a második játékrészben most is a fiatalok kaptak szerepet. Az világos, hogy erősíteni kell a keretet még 2-3 játékossal. Főleg támadóra van szükségünk, hiszen Géresi és Scsepovics egyelőre nem tudott velünk dolgozni a felkészülés alatt és eddig két meccs alatt csak egyszer találtunk be a kapuba, akkor is tizenegyesből. A játékosok hozzáállása viszont kifogástalan, az edzéseken is nagyon keményen dolgoznak és most ez a fontos. A klub jövőjének szempontjából pedig nagyon fontos, hogy a fiatalok ilyen mérkőzésen szereznek tapasztalatot, a bajnokság megnyeréséhez viszont gyorsan erősítenünk kell még, hiszen arra is kell időt hagyni, hogy az újak be tudjanak illeszkedni a csapatba. Az első tétmérkőzésig azért még van idő, ezeken a találkozókon még nem a formát nézzük, a magyar bajnokság a szlovénnal egyetemben Európában az egyik legkésőbb kezdődő bajnokság. Játékos-szempontból a felkészülés legnehezebb részében járunk, nagyon kemény edzések vannak, egyáltalán nem frissek, sőt, mondhatom, hogy fáradtak. Inkább a második edzőtábor szól majd a formaélesítésről. Most nehezek a lábak, ezzel ilyenkor számolni kell, de az is tény, hogy még erősítenünk kell a keretet.”

Joan Carrillo:
"Különleges élmény volt a Vidi ellen meccselnem, még ha csak egy felkészülési találkozóról is van szó. Persze örülök a győzelemnek, és annak is, hogy a 90 perc nagy részében mi irányítottuk a játékot, de ezeken a meccseken még nem az eredményen van a hangsúly. Ugyanakkor hasznos találkozó volt, mely szerintem jól szolgálta mindkét együttes felkészülését, az pedig biztos, hogy sok munka vár még ránk, de szemmel láthatóan jó úton járunk. Több egykori játékosom is a piros-kékeket erősíti még, és a stábtagok között is jó néhány ismerőssel volt szerencsém találkozni a meccs előtt és a meccs után is. Akárkivel beszéltem a régi ismerősök közül, mindenki mosolygott, ahogy én is. Számomra erről, ezekről a kapcsolatokról szól a futball. Sok sikert kívánok a Vidinek a bajnokságban!"

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2018. Január 23. 19:30  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
1-0-ra nyert a Wisla Krakkó

Egykori játékosunk, Nikola Mitrovics az első félidő végén szabadrúgásból lőtt gólt, ezzel győzött a Joan Carrillo irányította lengyel együttes.

Az edzőtábor második edzőmérkőzésén a 13-szoros lengyel bajnok Wisla Krakkó ellen léptünk pályára. A találkozóra a benidormi stadion helyett végül a szállodánk edzőpályáján került sor. A kezdőben ezúttal Tujvel – Fiola, Juhász, Tóth Bence, Stopira – Nego, Nikolov, Varga József, Anel Hadzic – Kovács István, Lazovics kapott lehetőséget Marko Nikolicstól.

A 14. percben Kovács szabadrúgása után Juhász fejelte be középre a labdát Stopirának, aki a hálóba továbbította azt, de les miatt a játékvezető már belefújt az akcióba. A 20. percben Lazovics állt oda egy általa kiharcolt szabadrúgáshoz, az alsó sarok felé tartó lövést Buchalik bravúrral szedte ki. Négy perccel később Tujvel mozdult ki remek ütemben a kapujából, így Kolar nem tudta ellőni mellette a labdát. A 36. percben ismét Kolar veszélyeztetett, de Tujvelnek ezúttal nem kellett védenie. Öt perccel később Arsenic fejesénél viszont hatalmasat védett a szlovák hálóőr. Az első félidő utolsó percében egy szabálytalanság után Fiola megkapta második sárgáját, így elhagyta a játékteret. A szabadrúgáshoz korábbi középpályásunk, Nikola Mitrovics állt és szép lövéssel megszerezte a vezetést a krakkóiaknak (0-1).

A szünetben Tujvel, Fiola, Juhász, Stopira, Nikolov, Anel Hadzic, Loic Nego és Danko Lazovics hagyta el a pályát, helyettük Kovácsik, Bolla, Mocsi, Tamás, Réti, Pátkai, Szabó és Elvir Hadzic állt be. Fiola kiállítása ellenére - lévén, hogy barátságos meccsről volt szó - teljes létszámban folytathattuk a meccset.

A második játékrész Wisla helyzetekkel kezdődött, a lengyelek a második gólhoz legközelebb a 61. percben jártak, amikor Carlitos beadása után Boguski a kapufát találta el. Öt perccel később Tamás szaladt el remekül a baloldalon, középre játszott, a hosszún érkező Kovácsnak a lábát is eltalálta az érkező lengyel hátvéd, de a játékvezető sípja néma maradt. A mérkőzés utolsó húsz percében nem forogtak veszélyben a kapuk, egy szabadrúgás-góllal a krakkóiak nyerték a találkozót.

Csapatunk legközelebb január 26-án az FC CFR 1907 Cluj ellen lép pályára.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek