hu en
2022. Szeptember 23. 23:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Így teljesítettek pénteken a Vidi külföldi válogatottjai

Zivzivadze, Stopira és Pokorny kezdőként, Serafimov és Kodro csereként lépett pályára hazai nemzeti csapatában.

Pénteken a magyar válogatott bravúros, németországi 1-0-s győzelme mellett a Vidi több külföldi játékosa is pályára lépett hazája nemzeti csapatában.

A Nemzetek Ligája C-divíziójában a Georgia - Észak-Macedónia találkozón két játékosunk egymás ellen léphetett pályára. A mérkőzést 2-0-ra megnyerő hazaiaknál Budu Zivzivadze kezdőként játszott, a 64. percben ő adta a gólpasszt a grúzok második góljánál, majd a 78. minutumban cserélték le. A vendégeknél Nikola Serafimov a 72. percben állt be.

Az NL B-divíziójában Bosznia-Hercegovina hazai pályán 1-0-ra győzte le Montenegrót, a bosnyákoknál Kenan Kodro a 73. percben, csereként lépett pályára.

A Zöld-foki Köztársaság válogatottja Stopirával a kezdőcsapatában idegenben nyert Bahrein ellen felkészülési mérkőzésen 2-1-re.

A szlovák U21-es válogatott a 2023-as U21-es Európa-bajnokságra való kijutásért játszotta a rájátszás első mérkőzését az ukránok U21-es csapata ellen. Peter Pokorny végigjátszotta a 3-2-es szlovák győzelmet hozó találkozót, amelynek visszavágóját szeptember 27-én játsszák.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek