hu en
2022. November 10. 12:13  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hangolódj vasárnap már fél 12-től a Kisvárda elleni idényzáró bajnokira Sóstón!

A Kisvárda elleni mérkőzésen is a Máltai Szeretetszolgálat SE-nek gyűjtünk szárazélelmiszert és focilabdákat.

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában, idei utolsó bajnoki mérkőzésünkön vasárnap a Kisvárda Master Good látogat hozzánk. A 13:30-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 11:30-tól, a MOL Aréna Sóstóban 12:30-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Vasárnap továbbra is a Magyar Máltai Szeretetszolgálat SE-nek gyűjtünk szárazélelmiszert és focilabdákat a II-es, V-ös és VIII-as kapunál kihelyezett gyűjtőpontoknál.

Aréna Terasz, 11:30-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!

MOL Aréna Sóstó, 12:30-15:15

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: színezők, lufik, tetoválások
• minifoci
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal - RBD30 születésnapi kiállítás

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 11:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

12:30 és 15:15 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► Csocsó

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat.

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Kisvárda elleni mérkőzés előtt is fotófalunk segítségével.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Vasárnap is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum. Itt megtekinthető az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja. Ezen kívül szervezett szurkolói csoportunk, az RBD 30. születésnapja alkalmából az elmúlt három évtizedre visszatekintő kiállítás is megtekinthető lesz a Vidi Múzeumban.

► Stadionbüfé

A Kisvárda elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal, valamint a hűvösebb idő beköszöntével forró teával is várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek