hu en
2018. Március 09. 10:34  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
Gyűjts pecséteket és kísérd be te a játékosokat a Honvéd elleni hazai rangadó előtt a pályára!

6-12 éves szurkolóink számára indított játékunk lényege, hogy a hazai mérkőzéseinkre kiadott meccsfüzetben közzétett feladványok megoldásával pecséteket lehet gyűjteni, a 22 szerencsés nyertes pedig életre szóló élménnyel gazdagodhat!

Klubunk minden hazai bajnoki mérkőzés során meccsfüzettel kedveskedik szurkolóinknak. Kiadványunkba a tavasz folyamán méginkább érdemes lesz belelapozni, hiszen az abban közzétett feladványaink megoldásaival, pecsétek beszerzésével és azok leadásával május 27-én akár te kísérheted be a játékosokat a pályára a Vidi-Honvéd rangadón!

A játék

Egy pecsét jár minden egyes meccsnapi helyes megoldásért! Első alkalommal kapsz egy pecsétgyűjtő kártyát a Piac téri VidiShopban - ez egyben adatvédelmi regisztrációs lap is -, ahová meccsről-meccsre szorgalmasan gyűjtheted pecsétjeidet. Ha van minimum három pecséted, mutasd be a Piac téri VidiShopban május 17-ig, és máris tiéd egy ajándék vidis bögre! Ráadásként egy sorsolásban is részt vehetsz, amelyen ha rád mosolyog a szerencse, egyike lehetsz a 22 gyermeknek, akik bekísérik a játékosokat a pályára a tavaszi hazai szezonzáró Vidi-Honvéd rangadón.

A pecsétgyűjtő kártyájukat leadók közül május 18-án sorsoljuk ki a 22 nyertest, nevüket aznap közzé is tesszük honlapunkon. Ezt követően munkatársunk felveszi a kapcsolatot a nyertes gyermek szülőjével/gondviselőjével.

A játékszabályzat ezen a linken olvasható.

A játékban 6-12 éves korig lehet részt venni! Az adatvédelmi regisztrációs lap a pecsétgyűjtő kártya hátoldalán található, annak VidiShopban való leadása előtt kötelezően kitöltendő.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek