hu en
2014. Augusztus 27. 17:30  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Garancsi Istvánt is elérte az Ice Bucket Challenge

Klubunk tulajdonosát Szima Gábor, a DVSC elnöke hívta ki. 

Klubunk tulajdonosát, Garancsi Istvánt is elérte a jeges vizes kihívás, az Ice Bucket Challange, ugyanis Szima Gábor, a DVSC elnöke kihívta őt. Garancsi István a kihívást elfogadja, azzal, hogy önmaga jeges vízzel való leöntése helyett, a nemes célt figyelembe véve, az adományozást választja, és 500 darab ORSZÁGOS KÉKTÚRA igazolófüzetet megvásárol, és oktatási intézményekbe eljuttat, általános és középiskolás tanulók részére.

A Videoton FC tulajdonosa további konkrét személyek kihívása helyett szeretne mindenkit arra ösztönözni, hogy lehetőségeihez mérten a rászorulók részére történő adakozás szükségességét mindig - az épp aktuális trendektől, kampányoktól függetlenül is - tartsa szem előtt.

CÍMKÉK
Garancsi István
Hírek
Garancsi István: „Az új helyzetben az egyik szemem sír, a másik pedig nevet" INTERJÚ @ 2015. Április 02.

Klubunk tulajdonosa az elnökség tagjaként annak érdekében szeretne dolgozni, hogy az MLSZ minél inkább szolgáltató szövetséggé alakuljon át. Akad azonban olyasmi is, amit a jövőben már kerülni fog.

Garancsi Istvánt az MLSZ elnökségi tagjává választották 2015. Április 02.

A Videoton FC tulajdonosán kívül, új tagként Nyilasi Tibor és Török Gábor kerültek a nyolcfős elnökségbe. A szövetséget továbbra is Csányi Sándor vezeti. 

Garancsi István: ”Itt az ideje, hogy tegyünk valamit a pályán kívüli hadviseléssel szemben” INTERJÚ @ 2014. Május 14.

Klubunk tulajdonosával a Ligakupa-döntőt követően készített interjút a vidi.hu. 

Megújul a Sóstói Stadion KLUB @ 2013. December 13.

A pénteki közgyűlésen határoztak Székesfehérvár város képviselői a stadion fejlesztéséről. 

Ez a foci pocsolya, nem pezsgőfürdő - Garancsi István-interjú az Indexen 2013. Október 31.

Klubunk tulajdonosa majdnem pont egy éve adott hosszabb, a magyar labdarúgást számos kritikával illető interjút a hírportálnak, most újra megszólalt és elmondta véleményét a futball helyzetéről.

A teljes Garancsi-chat a Facebookról FACEBOOK-CHAT @ 2013. Szeptember 12.

Ha lemaradt volna, most elolvashatja teljes egészében Garancsi István válaszait. A Vidi tulajdonosának a szurkolók tették fel a kérdéseket élőben csütörtök délután a közösségi oldalon.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek