hu en
2020. Március 14. 10:30  -  molfehervarfc.hu   -   dvtk.eu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLEN-ÉRV
Feczkó Tamás: "Ötven-ötven százalékot adok mindkét csapat győzelmére"

Szombaton 19:30 órakor, zárt kapuk mögött kezdődik a MOL Fehérvár FC - DVTK bajnoki. Kérjük szurkolóinkat, hogy ne induljanak el a mérkőzésre.

"Biztosan furcsa lesz a szombati találkozó, a labdarúgók többsége valószínűleg nem játszott zárt kapuk mögött. A futball a szurkolókért van, de egy világméretű járvány felülír mindent, ilyenkor az egészség a legfontosabb. Sajnálom, hogy így alakult, a csapatnak sem lesz könnyű, de a szurkolók számára még nehezebb, hogy ki tudja meddig nem láthatják kedvenc csapatukat" - mondta a dvtk.eu-n Feczkó Tamás, aki egy másik cikkben rátér a szombati mérkőzésre is. "Figyelemre méltó módon összeállt a fehérvári támadójáték, a legutóbbi öt tétmérkőzésen 16 gólt szereztek. A stabil védekezés a legfontosabb, és erre építkezhet az a kreatív támadójáték, ami tavasszal jellemezte csapatot. A Fehérvár a bajnokság egyik esélyese, mégis reális esélyünk van a győzelemre, de nagyon nehéz lesz! Valóban nem mi vagyunk a szombati találkozó esélyesei, de a Fehérvár sem az, 50-50 százalékot adok mindkét csapat győzelmére. Ez óriási szó, hiszen ahogy említettem, Magyarország egyik topcsapatával játszunk. A labdarúgókat felspannolja, hogy egy ilyen ellenféllel szemben is felmérhetjük, hol járunk a fejlődésben."- fogalmazott a miskolc vezetőedzője.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek