hu en
Social media nyereményjáték - Játékszabályzat

Játékszabályzat a Fehérvár FC Kft. hivatalos Facebook és Instagram oldalán indított nyereményjátékaihoz.

1. A nyereményjáték szervezője

A MOL Fehérvár FC hivatalos Facebook és Instagram oldalán (www.facebook.com/molfehervarfc) indított nyereményjátékok szervezője a Fehérvár F.C. Kft. (székhely: 8000 Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.), a továbbiakban: “Szervező”.

2. A játékban résztvevő személyek

A nyereményjátékon részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, aki a nyereményjáték időtartama alatt a játék leírásának megfelelően teljesíti a feltételeket, valamint a játék felhívásában közzétett módon (Bejegyzéshez kötött hozzászólásával) elfogadja a jelen Játékszabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat).

3. A játékban nem vehetnek részt:

3.1. a Szervező alkalmazottai, illetve a játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1. § (1) ).

3.2. a Szervezővel szerződéses kapcsolatban álló azon gazdálkodó szervezetek, amelyek a játék időtartama alatt a Szervezővel megkötött szerződés teljesítése során a Szervező bármely telephelyén, bármely időtartamban munkát végeznek, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói szintén nem jogosultak sem közvetlenül, sem közvetetten részt venni a játékban.

4. Kizárás

A Szervező kizárhatja a játékból azt a résztvevőt, aki bármely okból nem felel meg a jelen Szabályzatban írt személyi feltételeknek, és a játékban való részvétellel kapcsolatos feltételeknek. Kizárja továbbá a Szervező a nyereményjátékból azt a személyt, aki szerzői jogi jogsértést követ el, és ezzel, vagy egyéb módon kárt okoz. Ilyen esetekre vonatkozóan a Szervező kizárja felelősségét.

5. A nyereményjáték időtartama

A nyereményjátékok időtartamát minden esetben a bejegyzésekben tesszük közzé.

6. A nyereményjáték menete

A játékban résztvevő feladata, hogy a bejegyzésben feltett kérdésre hozzászólás formájában válaszoljon helyesen a bejegyzés alatt. A nyertest a helyes hozzászólások közül sorsolással választjuk ki. A nyertest Messengeren értesíti kollégánk.

7. A nyeremények átvétele

A Szervező a nyerteseket az eredményhirdetést követő 5 naptári napon belül, a nyertes játékos által megadott e-mailben megkeresi a nyeremény átvételével kapcsolatos adatok egyeztetése céljából. Amennyiben a Szervező a nyertes által megadott e-mail címen nem tudja elérni a nyerteseket, úgy ennek következményét az adatszolgáltató viseli. A nyeremények átadására mérkőzésnapokon a MOL Fehérvár FC hivatalos üzletében, a MOL Aréna Sóstóban található Vidishopban kerül sor.

Abban az esetben, ha a nyertes nem elérhető a megadott e-mail címen, akkor a Szervező, illetve megbízottja a hívástól számított további négy (4) naptári napon belül újabb kísérletet tesz a nyertessel való kapcsolatfelvételre e-mail útján.

Amennyiben a nyertes az első értesítést követően 10 naptári napon belül nem jelentkezik, vagy nem érhető el ez idő alatt, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül. Ez a határidő jogvesztő jellegű.

Ha a nyereményre jogosult Játékos bármilyen okból kizárásra kerül, a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy az előzetesen jogosult helyett a sorsolás időpontjában a nyertessel azonos módon kiválasztott tartalék nyertes közül sorrendben az első kapja meg a nyereményt.

8. Nyeremény

A Szervező a játékban résztvevők közül sorsol ki 1 nyertest.

A nyertes a játék felhívásában megjelölt nyereményre jogosult. 

9. Adatvédelmi nyilatkozat

A jelen Szabályzat elfogadásával a játékban résztvevő hozzájárulását adja adatainak a Fehérvár F.C. Kft. adatbázisában történő felhasználásához, valamint elfogadja a játékszabályzatban leírt feltételeket. A Fehérvár F.C. Kft. az adatokat jelen nyereményjátékon kívül piackutatáshoz, valamint marketing és levelezési célból gyűjti, rendszerezi, és használja fel, az adatvédelemről szóló mindenkor hatályos jogszabályok betartása mellett. Az adatokat kizárólag a fenti célokra és kizárólag a Fehérvár F.C. Kft. használhatja fel. Tájékoztatjuk továbbá arról, hogy jelen adatszolgáltatás önkéntes, jogában áll adataidnak a megjelölt célra, vagy annak egy részére történő kezelésének a megszüntetését kérni. Tájékoztatunk, hogy a személyes adatainak kezeléséről a Fehérvár F.C. Kft.-től mindenkor tájékoztatást kérhet, az adatkezelés ellen tiltakozhat, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-109762/2016.

10. Információ a Játékról

A játékban résztvevők a játék meghirdetésétől kezdődően a játékkal és a nyereményekkel kapcsolatos további információért kérdéseiket elküldhetik a [email protected] e-mail címre. Beérkezett kérdésekre 2 munkanapon belül válaszolunk. További információkért a +36-20-287-4560 telefonszámon állunk az érdeklődők rendelkezésére, további információk a www.molfehervarfc.hu internetes honlapon, illetve a www.facebook.com/molfehervarfc oldalon olvashatók.

Az átvett nyeremények kereskedelmi forgalomba nem hozhatók és semmilyen módon nem értékesíthetők tovább, és nem ruházhatók át. A nyeremények készpénzre nem válthatók. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos játékszabályt, amely megtalálható a vidi.hu honlapon is.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Szabályzat módosítására, illetve kiegészítésére.

Székesfehérvár, 2019. július 15.

Fehérvár FC Kft.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek