hu en
2021. Április 02. 06:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Észak-Macedónia idegenben győzte le Németországot - Visar Musliu végig a pályán volt

Védőnk mindhárom észak-macedón-érdekeltségű vb-selejtezőt végigjátszotta, Budu Zivzivadze két meccsen kapott szerepet Georgia legjobbjai között.

Visar Musliu és Budu Zivzivadze is érdekelt volt az elmúlt napokban lezajlott vb-selejtezőkben, előbbi az észak-macedón, utóbbi a georgiai válogatott tagjaként lépett pályára.

Észak-Macedónia előbb Romániában kikapott 3-2-re, majd 5-0-ra kiütötte Liechtensteint, végül óriási meglepetésre Németországban tudott győzni 2-1-re. Musliu mindhárom meccset végigjátszotta.

Georgia Svédországban 1-0-ás, majd hazai pályán Spanyolországtól 2-1-es vereséget szenvedett, a harmadik körben viszont döntetlent játszott a görögökkel idegenben. Zivzivadze Spanyolország és Görögország ellen is kezdett (62, illetve 63 percig volt a pályán), az első játéknapon nem kapott lehetőséget. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek