hu en
2018. Július 08. 11:51  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Elkezdte a felkészülést a MOL Vidi FC II is

Tímár Krisztián együttese két győztes edzőmérkőzésen már túl van, az NB II-es Mosonmagyaróvárnak szerdán kilenc (!) gólt lőttek a fehérvári fiatalok, szombaton pedig Dabason nyertek 3-2-re.

Rövid nyári pihenőt követően június 25-én elkezdte a felkészülést a Vidi második csapata is. A keret gerincét azok a játékosok alkotják, akik június elején részt vettek a szerbiai nemzetközi futballtornán. Egyelőre az U19-es csapat játékosai közösen készülnek az NB III-as kerettel, illetve több fiatal futballista is próbajátékon szerepel.

Az első hét a különböző felmérések és orvosi vizsgálatok jegyében telt el, emellett napi két edzés szerepelt a programban. A felkészülést Szabó Bence és Lencsés Balázs is a MOL Vidi FC II-vel kezdte el, akárcsak Dankó Márton és egykori középpályásunknak, Komódi Lászlónak a fia, Komódi Kevin, akik mindketten a Puskás Akadémia FC-ben szerepeltek az előző idényben. 

Az első edzőmérkőzést az NB II-es Mosonmagyaróvár ellen játszotta Tímár Krisztián együttese szerda kora este Sóstón. A 2x45 perc során 22 játékos kapott lehetőséget a mi oldalunkon, és 4-2-es első félidőt követően 9-2-re nyertünk Várhidi Péter csapata ellen. Góljainkat Galacs (2), Tarnóczi, Komódi, Monori (2), Fellner, Tamás A. és Lengyel szerezték. Szombaton pedig az Erős Károly irányította Dabas otthonában játszottunk felkészülési meccset, és bár a hazaiak már 2-0-ra is vezettek, végül sikerült fordítani, és 3-2-es MOL Vidi FC II siker született. A fehérvári gólokat ezúttal Ruben, Szileszki és Pápai lőtték.

Jövő héten újabb próbajátékosokat tesztelhet a szakmai stáb, és ismét két edzőmeccs vár a csapatra. Szerda este az FC Ajka otthonában lépünk pályára, szombaton délelőtt pedig az Érdi VSE látogat Sóstóra. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek