hu en
2021. November 25. 11:31  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Egész délután remek programokkal vár szombaton a MOL Aréna Sóstó

Érdemes már a kezdés előtt másfél órával, 15:30 órakor kilátogatni a Gyirmót elleni meccsre.

November 27-én, szombat délután a Gyirmót látogat hozzánk. A 17:00-kor kezdődő mérkőzés előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz), már kapunyitástól, azaz 15:30 órától várunk mindenkit bemelegítő programokkal a MOL Aréna Sóstóba!

► Jótékonysági csokigyűjtés!

A Gyirmót elleni hazai bajnoki alkalmával klubunk, a női kézisekkel, az Alba kosarasaival és Dávid Kornél Akadémia fiataljaival együtt az ifj. Ocskay Gábor Alapítvány felhívásához csatlakozik, azaz csokit gyűjtünk majd a Fejér megyei gyermekotthonok lakóinak! Szurkolóink három helyszínen tudnak majd elhelyezni táblás csokikat a szombati bajnokin: Az A-szektoroknál a médiaakkreditációs pult mellett lesz kihelyezve egy láda, a C-D szektorok alatt a szurkolói zónában lesz elhelyezve egy gyűjtőláda, míg a Fresh Corneres vendégeink a Fresh Corner Lounge szinten, az erre kijelölt helyszínen tudnak majd csokit adományozni.

15:30 és 19:15 között pedig a MOL Aréna Sóstón belül a fentieken kivül is több programmal várunk mindenkit a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó!

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli, ezúttal a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Gyirmót elleni bajnoki előtt is fotófalunk segítségével.

► Adventi hangulat a gyereksarokban!

Kézműves programokkal is várjuk a legkisebb szurkolóinkat a Gyirmót elleni bajnoki során, ezúttal a meccs előtt és a szünetben lehet majd díszeket gyártani animátoraink segítségével az idei adventi koszorúra! 

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Szeptemberben óta nagy siker aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak!

► Stadionbüfé

A Gyirmót elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal és forró teával várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

► Sörakció az Aréna Teraszon

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 14:30 órától a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek