hu en
2017. Július 05. 15:12  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Edzőtáborban a legkisebb Vidi-focisták

Csucsánszky Zoltán és Vajda Gusztáv vezetésével két héten át készül 60-65 fiatal játékos a sóstói edzőpályákon, illetve a városi strandon.

A Vidi utánpótlásánál is elkezdődött a felkészülés: a legfiatalabb korosztályok Csucsánszky Zoltán és Vajda Gusztáv vezetésével a tavalyi első alkalom után idén is kéthetes edzőtáborban vesznek részt.

"60-65 gyermekkel foglalkozunk a tábor során, döntő többségük jelenleg is a Vidi játékosa, a többiek pedig szeretnének klubunknál játszani. Kimondottan a saját utánpótlásunk számára kerül tehát sor az edzőtáborra, hiszen így is akkora az érdeklődés, hogy nem tudjuk és nem is szeretnénk tovább bővíteni a létszámot. Az U6-tól az U11-ig minden korosztály részt vesz, őket életkoruk szerint három-négy csoportra osztjuk. A múlt héten Vajda Gusztáv táborvezető mellett Csrepka Tamás, Fekete Csaba, Oláh Attila és Gelencsér Tibor foglalkozott a gyerekekkel, erre a hétre pedig jómagam táborvezetőként, illetve Palánki Csaba és Szalai Tamás is csatlakozott" – árulta el Csucsánszky Zoltán, a Videoton FC utánpótlás-edzője.

"A körülmények ideálisak, a foglalkozások minden nap 8-tól 16.00-ig tartanak, a délelőttiekre a sóstói edzőpályákon, a délutániakra pedig a strandon kerül sor, ahol a tízórai, valamint az ebéd után egy-egy jégkrémet, üdítőt is kapnak a fiatalok és elsősorban a homokfocira, illetve kispályás focira koncentrálunk" – tette hozzá a szakember.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek