hu en
2020. December 03. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
December 23-ig minden nap nyitva tart a VidiShop

Ajándékboltunk az idei adventi időszakban is széles választékkal várja a drukkereket.

Vasárnap gyújtottuk meg az első adventi gyertyát, közeledik tehát az év sokak által legjobban várt ünnepe, a karácsony. Amennyiben vidis ajándékkal lepnétek meg családtagjaitokat, barátaitokat, akkor az adventi időszakban, ahogy azt a korábbi években már megszokhattátok, a VidiShop ünnepi nyitvatartás szerint üzemel.

December 23-ig minden nap - szombaton és vasárnap is - sok szeretettel vár benneteket ajándéküzletünk a MOL Aréna Sóstóban 10:00 és 17:30 (ebédszünet 13:00-13:30) között.

Ha még nem tudtál dönteni, hogy mivel is lepd meg szeretteidet, adunk néhány tippet:

- Rengeteg felnőtt és gyermek adidas-terméket 20 vagy akár 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhattok meg ajándéküzletünkben, amíg a készlet tart!

- Nyisd ki minden nap a Vidi virtuális adventi naptárát! December 1-től december 23-ig minden nap más-más terméket vásárolhattok meg nagy kedvezménnyel a VidiShopban!

- Nemcsak a fa alól, a karácsonyfáról sem hiányozhat a Vidi, ezért kék és piros, vidisített karácsonyi gömbökkel varázsolhatjátok még szebbé a karácsonyfátokat! Természetesen idén is kapható az adventi naptár, ami a karácsonyig tartó visszaszámlálásban segít!

Fontos információ, hogy a vidishop.hu-n csak a december 20-án éjfélig leadott futárszolgálatos rendeléseket tudjuk karácsonyig teljesíteni.

Legyen idén is piros-kék ajándék a fa alatt!

A december 22-e és jövő év január 11-e között leadott webshopos megrendeléseket 2021. január 11-e után tudjuk teljesíteni. A VidiShop 2020. december 24-től 2021. január 10-ig zárva tart majd. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek