hu en
2014. Október 25. 10:21  -  Wéninger Ákos   -   paksifc.hu   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Csertői Aurél: "A három pontért utazunk Székesfehérvárra"

Csertői Aurél, az MVM-Paks vezetőedzője azt is elárulta, hogy egy esetleges paksi győzelem a bravúr kategóriájába tartozna.

"Pár nappal ezelőtt a DVTK játékosállományáról azt mondtam, hogy az egyik legerősebb a mezőnyben. Ez az állításom a Videoton esetében fokozottan igaz, sőt, nem az egyik, hanem valóban a legjobb kerettel rendelkeznek. Ebből következik, hogy roppant erősek, és mondanom sem kell, hogy nem mi vagyunk a meccs esélyesei. Nagyon agresszív futballt játszanak, és ezt hagyni is szokták nekik. Ezek ellenére, mint mindig, most is úgy megyünk ki a pályára, hogy megszerezzük a három pontot, de legalább az egyet. Ez persze iszonyú nehéz feladat, főleg idegenben, amit ha sikerül teljesíteni, az mindenképp a bravúr kategóriába tartozna. De volt már rá példa, nem is egy, hogy meglepetést okoztunk. Bízom benne, hogy most is képesek leszünk örömöt okozni szurkolóinknak!" - nyilatkozta Csertői Aurél a paksifc.hu weboldalnak.

CÍMKÉK
2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Paksi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek