hu en
Videoton FC Végeredmény 4-0
Dunaújváros PASE
Barátságos, 2013-2014
Nyári felkészülés - 4. mérkőzés
2013.07.20., Szombat @ 16:30
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
800 néző
33 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90 +3.Vége a mérkőzésnek, magabiztosan nyertünk 4-0-ra.
90 +1.​GÓÓÓÓL!
Kovács harcolt ki 11-est. Az ítélet végrehajtását Nikolics átengedte Kokónak, aki ezért hatalmas tapsot kapott. Kovács pedig nagyon magabiztosan értékesítette a büntetőt!
86.GÓÓÓÓL!
Álvarez tekert kapu elé egy szabadrúgást, Nikolics remek ütemben emelkedett a levegőbe, és 4 méterről a kapuba fejelt!

85.Kleinheisler került nagy helyzetbe, lövése az oldalhálót találta el!
84.Hátul eladtunk egy labdát, a csereként korábban pályára lépő Birtalan szerezte meg, majd 8 méterről megcélozta a rövid alsó sarkot, Calatayud lábbal bravúrosan védett!
83.Mamadu helyére Paraiba állt be.
80.
 
79.Álvarez ugratta ki Nikolicsot, azonban egy picit hosszú volt az indítás, Milinte megszerezte a labdát.
78.Nikolics lőtt 16 méterről kapura, Milinte messze kint állt a kapujából, de a labda az üres kapu fölé szállt.
76.Álvarez előtt adódott gólszerzési lehetőség, támadónk lehelet finom mozdulattal emelte át a kifutó Milinte fölött a labdát, de centikkel kapu mellé ment.
75.​Böőr helyére Birtalan állt be.
73.Az utóbbi percekben egyik kapu előtt sem alakult ki gólhelyzet.
70.Ismét ivószünet.
68.Szögletek tekintetében már vezet a Dunaújváros.
64.Csehi megsérült, le kell cserélni, helyére az egykori fehérvári Kocsis Gábor állt be.
62.Vítor Gomes helyére Kleinheisler állt be.
59.Nikolics éles szögből lőtt kapura, Milinte védett!
58.Tetszetős fehérvári akciót láthattunk. Nikolics-Álvarez volt a labda útja, majd Álvarez tette vissza lövőre Vítor Gomesnek, aki 22 méterről, nagy erővel, alig lőtt kapu mellé.
56.Böőr beadását húzta le a levegőből Calatayud!
53.Kettőt cserélnek a vendégek, Urbán és Godslove helyére Perovic és az egykori fehérvári közönség kedvenc Sitku Illés állt be. Utóbbit nagy taps fogadta!
52.Calatayud hatalmas bravúrral mutatkozik be a Vidiben! Egy szélről érkező beadás után fejelt nagyon közelről kapura Godslove, spanyol kapusunk hatalmas bravúrral védett.
50.Álvarez lapos, nem túl erős lövését védte Milinte.
47.A Dunaújváros PASE a szünetben egyet cserélt, Villám helyére Szauter állt be.
46.Elkezdődött a második félidő.
45 +8.Íme a második félidei csapatunk:
Calatayud - Szolnoki, Caneira, Vinícius, Mamadu - Tóth, V.Gomes - Álvarez, Sándor, Kovács - Nikolics
45 +1.Egy perc ráadást követően lefújta a spori az első félidőt. Az utolsó percben még Juhász fejelt Milinte kapujába egy szabadrúgást követően, de a partjelző lest jelzett, így maradt a 2-0.
43.GÓÓÓÓL!
Gyurcsó hatalmas erővel lőtt kapura 18 méterről, a labda a jobb kapufáról éppen Torghelle elé pattant, aki közelről az üres kapuba lőtt!
42.Papp szerzett labdát az újvárosi térfélen, majd 21 méterről kapura lőtt, Milinte védett.
40.A szögletek tekintetében kiegyenlített a Dunaújváros PASE, ők is 3 sarokrúgásnál járnak már, akárcsak mi!
39.Zsótér az alapvonalról adott középre, ahol érkezett Torghelle, azonban Milinte az utolsó pillanatban rávetődött a labdára.
38.
 
37.GÓÓÓL!
Zsótér
került helyzetbe, majd 15 méterről hatalmas gólt lőtt! Milinte hiába úszott a levegőben, esélye sem volt védeni a bal felső sarokba tartó lövést!

36.
 
34.Vítor Gomes lőtt egy pattanás után ballal nagy erővel kapura, a labda csupán centikkel szállt kapu fölé! Szép volt!
32.Villám lőtt távolról kapu mellé.
30.Samuel Ato beadását fejelhette Godslove senkitől sem zavartatva kapura, azonban az újvárosi játékos nagyon rosszul találta el fejjel a labdát.
27.A játékvezető a félidő derekán a nagy meleg miatt egy rövid ivószünetet rendelt el.
25.Csere: Paraiba helyére Torghelle állt be, akit nagy tapssal fogadtak a nézők!
24.
 
23.Gyurcsó ívelt kapu elé egy szabadrúgást, érkezett Lupeta és közelről kapura fejelt, Milinte óriási bravúrral védte a léc alá tartó fejest!
21.Paraiba egyelőre nagyon harcosan játszik, rengeteg fut, sok labdát szerez.
19.Nagy a játékosok lövőkedve, ezúttal Zsótér eresztett el egy bombát 22 méterről, a labda azonban kapu fölé szállt.
16.Papp Máté lőtt 24 méterről nagy erővel kapura, Milintének bravúr kellett a védéshez!
13.Gyurcsó szép cselekkel játszotta tisztára magát, majd 16 méterről kapu fölé lőtt.
11.Urbán került nagy helyzetbe, egyedül vezethette a labdát Tujvelre, kapusunk azonban nagyszerűen mozdult ki kapujából, és lábbal szerelte a dunaújvárosi támadót.
7.Gyurcsó tekert jobbról kapu elé egy szabadrúgást, Milinte rossz ütemben jött ki a kapujából, így a labda eljutott Szekereshez, aki mellé fejelt 6 méterről.
3.Vítor Gomes jó 35 méterről lőtt kapura, Milinte magabiztosan védett.
1.A vendégek kezdték a meccset.
-1.Érkeznek a csapatok, a mieink piros-kékben a vendégek tiszta fehérben játszanak. Érdekesség, hogy nálunk Gyurcsó Ádám viseli ezúttal a kapitányi karszalagot.
-5.A két csapat játékosai befejezték a bemelegítést. A lelátón helyet foglaló, körülbelül 4-500 néző, biztató tapssal jutalmazta a Vidi játékosait!
-15.
 
-25.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
-30.Íme a Dunaújváros PASE kezdőcsapata:
Milinte - Villám, Beleuc, Farkas, Lázár, Samuel Ato, Böőr, Szalai, Godslove, Csehi, Urbán
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Tujvel - Paraiba, Juhász, Szekeres, Stopira - V.Gomes, Papp - Oliveira, Zsótér, Gyurcsó - Lupeta
-60.
 
-75.Üdvözöljük olvasóinkat a Sóstói Stadionból, ahol 16:30-kor az NB II-es Dunaújváros PASE ellen játszunk felkészülési mérkőzést.
Mérkőzés után

José Gomes: "Idegesen kezdtük a mérkőzést, érezhető volt a fiúkon, hogy még nyomja a vállukat a Montenegróban történtek súlya, de aztán egyre jobban és jobban játszottunk, az első gól pedig visszahozta az önbizalmunkat. Nagyon szép akciókat és megoldásokat láthattak a szurkolók, akik ezeket minden esetben nagy tapssal jutalmazták. Ez szintén sokat segített a csapatnak a találkozó során. Az ideges kezdés ellenére a mérkőzés hajrájában már abszolút azt a játékot láttam a csapattól, amit előzetesen kértem tőlük."
 

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Eredmények
2013. Július 20. 18:24  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
VIDEOTON FC - DUNAÚJVÁROS PASE 4-0 (2-0)
Magabiztos győzelem a Dunaújváros PASE ellen

Sok helyzetet alakított ki csapatunk az NB II-es újonc ellen, Zsótér gyönyörű gólt szerzett, rajta kívül Torghelle, Nikolics és Kovács is eredményes volt.

A szombat délutáni programként a Sóstói Stadionba kilátogató mintegy 800 néző biztató tapssal köszöntötte a Dunaújváros PASE elleni felkészülési mérkőzésre kivonuló Vidi játékosokat. Különösen a műtét után visszatérő Torghelle Sándort, és a szaúdi kölcsönjáték után, a hazai szurkolók előtt első alkalommal pályára lépő Sándor Györgyöt fogadta nagy üdvrivalgás.

Már az első negyedórában több helyzetet is sikerült kialakítanunk, főleg pontrúgások után voltunk veszélyesek, de távolról is bátran lőttek kapura a piros mezes fehérvári futballisták. A 11. percben a Dunaújváros PASE is nagy helyzetet alakított ki, de Urbánt végül lábbal szerelni tudta a kapujából jó ütemben kimozduló Tujvel. A 16. percben Papp Máté - aki remekül játszott ezen a mérkőzésen - távolról lőtt kapura, Milinte nagy bravúrral védett. A 30. percben Samuel Ato beadását Godslove fejelhette kapura, a labda azonban kapu mellé ment. A 37. percben megszereztük a vezetést, Zsótér fantasztikus gólt lőtt 15 méterről (1-0). A 44. percben, a félidő derekán csereként pályára lépő Torghelle duplázta meg csapatunk előnyét, miután Gyurcsó hatalmas bombája a kapufáról pattant vissza támadónk elé (2-0).

A második félidőben José Gomes teljesen új felállásban küldte pályára a csapatot. A Vidiben ezen a mérkőzésen debütáló spanyol kapus, Calatayud az 52. percben a mérkőzés legnagyobb bravúrját mutatta be, miután Godslove közeli fejesét hihetetlen bravúrral hárította. Szembetűnő volt, hogy a második félidőben Álvarez és Nikolics milyen remekül megértették egymást a pályán, több alkalommal is helyzetet alakítottak ki az újvárosi kapu előtt. A 76. percben Álvarez gyönyörű mozdulattal emelte át a labdát a kapujából kifutó Milinte fölött, de végül az mellé ment. A 84. percben Birtalan került helyzetbe, lövését Calatayud lábbal, bravúrosan védte. Két perccel később Álvarez tekert egy szabadrúgást kapu elé, Nikolics remek ütemben emelkedett a levegőbe, fejesét pedig nem védhette Milinte (3-0). A mérkőzés végeredményét a 91. percben Kovács állította be. Fiatal támadónk a teljes vendégvédelmet kicselezve kiharcolt egy büntetőt, az ítélet végrehajtását Nikolics átengedte Kokónak - a nézők már ezt a mozdulatot is hatalmas tapssal jutalmazták - aki roppant higgadtan értékesítette a jogos 11-est.

Folytatás jövő héten, már tétmérkőzésen, vasárnap ugyanis a Haladást fogadjuk a Sóstói Stadionban az OTP Bank Liga első fordulójában.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek