hu en
Karlsruher SC Végeredmény 1-0
Videoton FC
Barátságos, 2013-2014
Nyári felkészülés - 3. mérkőzés
2013.06.28., Péntek @ 15:23
Stadion Walchsee

18 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
92.Vége a mérkőzésnek, az utolsó percben két szögletünk volt még, de helyzetet már nem tudtunk kialakítani.
88.Sándor György lövése elakadt a védőkben.
87.Hudák harcolt ki jó helyről egy szabadrúgást.
85.Az utóbbi percekben nem láthattunk egyik kapu előtt sem helyzetet. Mi birtokoljuk többet a labdát, de a németek védelme most jól zár.
80.Szolnoki jobb oldali beadását Lupeta lőtte kapu mellé.
76.
 
73.Kleinheisler helyére Hudák állt be.
69.​GÓL!
Megszerezte a vezetést a KSC! Egy védelmi hiba után Schwertfeger elé került a labda, aki 14 méterről, higgadtan tekert a hosszú sarokba.

66.Paraiba reklamálásért kapott sárgát.
63.A második félidőben eddig mi irányítjuk a játékot, és ha kicsit szerencsésebbek vagyunk, akár már vezethetnénk is.
61.
 
60.Tujvel helyére Pajovics állt be.
58.Távoli szabadrúgás kerülte el jó egy méterrel a kapunkat.
56.Ismét egy újabb hatalmas Vidi-helyzet! Ezúttal "Scholes" vihette egyedül kapura a labdát, lövését bravúrral védte Orlishausen.
52.Óriási helyzetet hagytunk ki! Lupeta kapott szenzációs labdát, ami egy kicsit a vizes füvön felgyorsult, de támadónk így is lövőhelyzetbe került, a német kapus azonban jó ütemben vetődött ki, és blokkolta a lövést. A kipattanót Zsótér lőtte 18 méterről kapura, ezt is védte Orlishausen.
49.A második félidőre hatalmas eső érkezett, és a hőmérséklet is hirtelen 8 fokot csökkent.
46.Folytatódik a mérkőzés.
Íme a második félidei csapatunk: Tujvel - Szolnoki, Caneira, Papp, Stopira - M. Enete, Sándor - Paraiba, Zsótér, Kleinheisler - Lupeta

45.Vége az első félidőnek.
43.Gyurcsó távolról, nagy erővel lőtt kapura, a németek kapusa szépen védett.
41.
 
39.A meccs eddigi legnagyobb helyzetét láthattuk. Schwertfeger a jobb szélről adott laposan középre, Vinícius becsúszva nem tudott menteni, így a labda eljutott Henningshez, aki 10 méterről, teljesen egyedül lőhetett kapura, azonban csúnyán fölé bombázott.
37.Továbbra is többet birtokolják a labdát a Karlsruher játékosai, de nagy gólhelyzetet még egyik oldalon sem láthattunk.
33.V. Gomes helyére M. Enete míg Kovács István helyére Kleinheisler László állt be.
31.Szépen járatták a németek a labdát, végül 18 méterről alig lőtt kapu fölé az egyik kék mezes támadó.
29.Tóth Balázs is besárgult.
27.Nagy a küzdelem a pályán, de ezekben a percekben a két 16-os között zajlik a játék.
24.Egy perc alatt három szögletet rúghattak a németek, de egyik sem volt veszélyes.
22.Vítor Gomes kapott sárga lapot, egy kemény belépőt követően.
20.
 
17.Tóth ezúttal 24 méterről, jobbal lőtt laposan kapu mellé.
14.Az első kapura lövés a mérkőzésen: Tóth körülbelül 28 méterről, ballal vette célba a németek kapuját, Orlishausen magabiztosan védett.
11.Tetszetős kontratámadást vezettünk: Kokó indította Gyurcsót a jobb szélen, aki lefutotta védőjét, majd középre adott, ahol érkezett Nikolics, de a németek középső védője becsúszva menteni tudott.
9.Egyelőre többet birtokolja a labdát a német csapat, de helyzet még egyik kapu előtt sem alakult ki.
6.Szélről érkező beadásra nagyszerűen mozdult ki kapujából Tujvel, és az ötösön kívül magabiztosan húzta le a  játékszert a levegőből.
4.
Az első félidőt a KSC Adidas labdájával játsszuk, melyre közvetlenül a kezdés előtt azt mondta kapusunk, Tomas Tujvel, hogy a megszokottnál nehezebb.
1.Mi kezdtük a meccset!
0.
 
0.A Karlsruher második szöglete veszélyes volt, az ötös sarkáról fejelt alig kapu fölé Nazarov.
-1.Érkeznek a csapatok, a mieink tiszta fehérben, a németek pedig tiszta kékben játszanak.
-3.A tervezettnél korábban, 15:20-kor kezdődik a meccs!
-15.Sok Karlsruher drukker van jelen a Stadion Walchsee-ben, hoztak magukkal zászlókat, drapikat is és hangosan énekelnek.
-45.
Javában tart a bemelegítés, most már biztos, hogy a tervezettnél körülbelül 15 perccel korábban kezdődik a mai felkészülési mérkőzés.
-50.Íme a mai kezdőcsapatunk:
Tujvel - Oliveira, Szekeres, Vinícius, Mamadu - Tóth, V.Gomes - Álvarez, Kovács, Gyurcsó - Nikolics
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Walchsee-ből, ahol a tervek szerint 16 órakor kezdődik az utolsó felkészülési mérkőzésünk, azonban a két csapat vezetői ezekben a percekben egyeztetnek, ugyanis a német együttes kérése az, hogy minél hamarabb elkezdődjön a meccs, így elképzelhető, hogy 16 óra előtt pályára lépnek a csapatok.
Mérkőzés után

José Gomes: "A mai mérkőzésen nem mutattuk meg, hogy mit is tudunk valójában. Az edzőtábor végére elfáradtak a játékosok, mivel nagyon kemény munkát végeztünk az elmúlt kilenc napban. A második félidőben ettől függetlenül jobban játszottunk, volt két nagy helyzetünk is, amikor csak a kapussal álltunk szemben, sajnos ezek kimaradtak, míg ellenfelünk nem hibázott a túloldalon. Ez a mai mérkőzés, a vereség ellenlére is, jól szolgálta a felkészülésünket."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2013. Június 28. 17:20  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Karlsruher SC - Videoton FC 1-0 (0-0)
Egygólos vereség a Karlsruher SC ellen

A Vidi több helyzetet dolgozott ki ellenfelénél, a győztes gólt azonban a német együttes szerezte az utolsó ausztriai edzőmeccsünkön.

Utolsó ausztriai felkészülési mérkőzésünket a Bundesliga II-be idén feljutó Karlsruher SC ellen játszottuk. A meccs eredetileg 16 órakor kezdődött volna, azonban a német csapat kérésére 40 perccel korábban, 15:20-kor kezdődött el.

Az iramra és a küzdelemre nem lehetett panasz, nagyobb helyzet azonban sokáig egyik kapu előtt sem adódott. A németek elsősorban pontrúgásokból próbáltak veszélyeztetni. Tujvelnek azonban néhány beadáson kívül nem akadt komolyabb dolga. A félidő legnagyobb helyzetét a 39. percben láthattuk, amikor Schwertfeger beadását Hennings lőtte csúnyán kapu fölé 10 méterről.

A szünetben, ahogy azt a korábbi edzőmeccseken is megszokhattuk, az egész csapatot lecserélte José Gomes, csupán Tujvel maradt a kapuban. A második 45 percet egyértelműen a Vidi kezdte jobban. Lupeta az 52 percben hatalmas helyzetbe került, lövését azonban bravúrral hárítani tudta a Karlsruher SC kapusa, míg a kipattanóból Zsótér ismételt, de nem sikerült a hálóba találnia. Négy perccel később Kleinheisler került ügyesen helyzetbe, amelyet végül nem tudott ugyan gólra váltani, de továbbra is mi irányítottuk a játékot. A 69. percben aztán váratlanul vezetést szerzett a német együttes. Torghelle Sándor egykori düsseldorfi csapattársa, Schwertfeger tekert 14 méterről a csereként beálló Pajovics kapujába. A hátralévő időben is a Vidi birtokolta többet a labdát, de a német csapat rendkívül fegyelmezetten védekezett, így végül maradt az 1-0.

Együttesünk számára lassan befejeződik az ausztriai edzőtábor. Szombaton délelőtt még lesz egy edzés, majd délután Münchenből repülővel hazafelé indul a csapat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek