hu en
FK Kuban Krasnodar Végeredmény 0-0
Videoton FC
Barátságos
Barátságos, 2011-2012
Téli felkészülési mérkőzések - Hatodik mérkőzés
2012.02.18., Szombat @ 10:00
Belek, Törökország

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a mérkőzésnek. Az első félidőben láttunk két orosz kapufát és egy kihagyott büntetőt, a második félidőben egyik csapat sem tudott igazi helyzetet kialakítani. Játékban teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az orosz bajnokság felsőházába jutott FC Kubannak, akik néhány napja itt Belekben 3-1-re verték a Győri ETO-t.
89.Caneira és Mitrovics helyére Vaskó és Gyurcsó álltak be.
88.Két perccel a vége előtt továbbra is a két 16-os között zajlik a játék.
87.Most kaptuk a megnyugtató hírt, hogy Szoszó sérülése nem olyan súlyos, mint ahogy elsőre kinézett.
86.Polonkai váltotta Sándor Gyurit a pályán.
85.Nikolics 17 méterről vette célba az oroszok kapuját, a nagy erejű lövés alig ment kapu fölé.
81.Szoszo helyére Apostolopoulos, Traore helyére pedig Pizzelly állt be.
80.Traore tartott rá nagyon csúnyán Szoszó lábára. Fiatal játékosunk nem bírt lábra állni, úgy kellett őt az öltőzőbe segíteni. Reméljük nem a nyáron megsérült lábát rúgta meg az oroszok játékosa. A játékvezető még csak a sárga lapot sem vette elő. Szerencsére az oroszok edzője látta az esetet és azonnal lehívta játékosát a pályáról.
77.Oliveira helyére Kovács állt be.
74.Továbbra is kiegyenlített mezőnyjátékot láthatunk,.
70.Újabb csere, Brachi helyére Jeff Silva állt be.
66.Ilyen játékvezetőt még nem láttam! Brachi faultolt, egyáltalán nem volt durva, vagy alattomos, sima taktikai fault volt a félpályánál. A játékvezető a piros lapot vette a kezébe, erre játékosaink megkérdezték tőle, hogy ezt ugye nem gondolja komolyan, mire rövid szóváltást követően eltette a piros lapot - amit senki nem értett miért vett a kezébe - majd felmutatta a sárgát védőnknek. Felesleges hangulatkeltés volt a spori részéről.
65.Csere mindkét oldalon, Gosztonyi helyére Evandro állt be, az oroszoknál pedig Urena helyett Cepkem a pályán.
62.Ismét Goszit rúgták fel, ismét a földre került és igen...ismét nem fújt a sípjába az fehérorosz spori.
60.Gosztonyi került a földre, jó helyről járt volna a szabadrúgás, a játékvezető sípja azonban néma maradt.
59.Torgelle helyére állt be Niko.
57.Hamarosan érkezik Nikolics.
55.A második félidőben még nem forogtak veszélyben a kapuk. Valamivel többet birtokoljuk a labdát, de mindkét csapat elég pontatlanul játszik ezekben a percekben.
52.Továbbra is a két 16-os között zajlik a játék.
50.Egyelőre helyzet egyik oldalon sem volt a második félidőben.
48.Kezd ismét erősödni a szél, ami a második félidőben az oroszokat támogatja.
46.Elkezdődött a második félidő. Szünetben egyik csapat sem cserélt.
45.Vége az első játékrésznek. Ellenfelünk kihagyott egy büntetőt és két alkalommal is a felső lécen csattant a labda a támadásuk végén. Mezőnyben azonban kiegyenlített játékot láthattunk.
43.Az elmúlt percekben ismét mezőnyjátékot láthattunk, helyzetek nélkül.
40.Védőnk ezúttal a másik oldalról végezhetett el szabadrúgást, ezt már kapura tekerte, a labda alig ment fölé.
38.Brachi szélről elvégzett szabadrúgása landolt a kapus kezei között.
35.Kulik rúgta fel Gosztonyit, a játékvezető lefújta a szabálytalanságot. Majd amikor a pálya széléről vezetőedzőnk számon kérte, hogy hol marad ezért a sárga lap, megvonta a vállát a spori és felmutatta - az egyébként jogos - sárgát Kuliknak.
32.Gosztonyi is besárgult, a félpályánál szabálytalankodott játékosunk.
29.Nagy helyzet maradt ki szerencsénkre. Traore passzolt Marco Urenanak, aki 15 méterről kapásból nagy löketett eresztett meg, a labda ezúttal is a felső lécen csattant.
26.Zelao rúgta fel Torghellét a félpályánál, egyértelmű a sárga!
23.A szabadrúgás a sorfalban elakadt. Ezt követően egy kis csetepaté alakult ki a pályán. A játékvezető nem jó felfogásban vezeti továbbra sem a meccset, az oroszoknak szinte mindent szabad, most egy kemény belépő után alakult ki egy kisebb veszekedés, azonban hamar lehiggadtak a kedélyek.
22.Hátul eladtunk egy labdát, Caneira csak szabálytalanul tudta megállítani az ellenfél támadóját kapunktól 18 méterre. Sárga lap és szabadrúgás.
20.Ezekben a percekben mi birtokoljuk többet a labdát.
18.Az első lehetőségünk! Brachi adott be a jobb szélről, Torghelle jól érkezett a kapu elé, az oroszok kapusa azonban kivetődve megszerezte a játékszert.
17.Továbbra sincs helyzet egyik oldalon sem.
15.Eddig teljesen kiegyenlített a meccs, a kihagyott orosz büntető óta mezőnyjáték zajlik a pályán.
12.Érdekes felfogásban vezeti a meccset eddig a spori. Mezőnyben nálunk a legapróbb faultot is befújja, de ha a Kuban játékosai szabálytalankodnak velünk, akkor néma marad a sípja.
9.A labda mögé az oroszok elefántcsontparti sztárja, Traore állt, azonban jó másfél méterrel kapu fölé lőtte a büntetőt.
8.Büntetőhöz jutottak az oroszok. A jobb szélről érkező beadásra robbant be az egyik orosz játékos, 6 méterről fejelt kapura a labda a felső lécen csattant, a kipattanót követően a labda hozzánk került, az orosz játékosok azonban kezezést reklamáltak - erre a játékvezető befújta a büntetőt.
6.Egyelőre a mezőnyben zajlik a játék, helyzet még nem volt.
3.Érdekesség, hogy a találkozót fehérorosz játékvezető vezeti, természetesen segítői is oroszok.
1.Az FC Kuban kezdte a meccset.
-1.Pályán a csapatok. Ellenfelünk tiszta zöld szerelésben, mi pedig piros-kékben játszunk.
-3.A mai mérkőzéshez sajnos nem tudunk élőképes elérhetőséget (streamet) adni, ugyanis nincs ezúttal kint egy közvetítő egység sem, szóval csak honlapunkon követhető nyomon a mérkőzés.
-5.Ellenfelünk a legerősebb összeállításában lép pályára:

Belenov - Zhavnerchik, Armas, Zelao, Kozlov, Fiedler, Kulik, Bucur, Ionov, Marco, Traore

-15.Mivel a pálya ezúttal nem Belek városában van, hanem attól kb. 20 km-re egy kihalt terület közepén, ahol nagyon gyenge a mobilinternet jelerőssége, elképzelhető, hogy néha akadozni fog a közvetítés, ezért előre is elnézésüket kérjük. Bízunk benne, hogy a technika ördöge nem fog nagyon megtréfálni bennünket, és mindenről azonnal értesíthetjük szurkolóinkat, ami a mérkőzésen történik! Megértésüket köszönjük!
-25.Az idő továbbra is napsütéses és szeles, azonban mintha csökkent volna valamelyest a szél erőssége az elmúlt 20 percben.
-35.A két csapat játékosai kifutottak a jó minőségű gyepszőnyegre, és elkezdték a bemelegítést.
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk:
Bozsovics - Brachi, Caneira, Vinícius, Szolnoki - Oliveira, Sándor, Tóth, Mitrovics, Gosztonyi - Torghelle
-55.Másfél órával a találkozó kezdete előtt már a mérkőzés helyszínén volt csapatunk. Most játszunk a legmesszebb a szállásunktól, az előző két meccs 10 perc utazásra volt, most kb. 25 percet buszoztunk. Az idő szép napos Belekben, egyedül a nagy szél az ami zavaró lehet.
-65.Üdvözöljük kedves szurkolóinkat. Harmadik törökországi edzőmérkőzésünkön az orosz bajnokság egyik meglepetéscsapatával csapunk össze!
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek