hu en
Videoton FC Végeredmény 4-0
FK Ekranas Panevezys
Impact Kupa
Barátságos, 2011-2012
Első játéknap - 1. mérkőzés
2012.01.22., Vasárnap @ 16:00
Marbella, Estadio Municipal de Marbella
100 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Elario Ruiz Camino
Asszisztensek:
Borja Garcia, Francisco Montenegro
Tartalék játékvezető:
Jose Gonzalez
90 +1.Ezzel eldőlt, hogy csapatunk legközelebb szerdán 16 órakor, a Dinamo Kijev ellen fog játszani. Természetesen arról a mérkőzésről is online-közvetítéssel jelentkezünk.
90.Vége a mérkőzésnek, csapatunk nagyszerű játékot produkált, és ilyen arányban is megérdemelten győzte le a litván bajnokot.
86.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Evandro is betalált. Sándor György pöckölte a labdát Evandro elé a 16-oson belül, a kifutó kapus alatt gurított csatárunk a labdát a kapuba!

82.Továbbra sincs helyzet egyik oldalon sem.
79.Továbbra is mi uraljuk a játékot, szépen építgetjük támadásainkat, a játékosok szemmel láthatóan azokat a variációkat hajtják végre, amiket edzéseken gyakoroltak az elmúlt napokban.
76.Megnyugtató előnyünk birtokában, kellemes, nyugodt tempójú focit játszunk.
73.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL
Az alig 10 perce pályán lévő próbajátékos, Moris Enete fejelt 9 méterről kapuba, gyönyörűen megelőzve védőjét.

70.Paulo Sousa ismét cserél, Vinícius helyére Apostolopoulos állt be.
68.Gosztonyi került helyzetbe, azonban les miatt lefújta az akciót a játékvezető.
65.Hamarosan leírjuk a cseréket, de időközben történt egy kiállítás. Giedrius Tomkevicius taposta meg az imént pályára lépő Sándor Gyurit, a játékvezető jogosan mutatta fel a pirosat a litván játékosnak.
63.Elhagyta a pályát, Nikolics, Torghelle, Vasziljevics, Oliveira, Walter Lee, Brachi és Tóth Balázs. Helyükre a következő labdarúgók álltak be: Gyurcsó, Gosztonyi, Evandro, Mitrovics, Sándor Gy., valamint két próbajátékos, az ezúttal jobboldali védőt játszó Abosi Chukwuma, valamint a támadó Moris Enete.
62.Végül hetet cserélt Paulo Sousa.
60.Hat fehérvári játékos várakozik a partvonal mellett, hogy pályára léphessen.
58.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL!
Miközben a litvánok próbálkoztak, egy gyors kontra végén tovább növeltük előnyünket. Oliveira a jobb szélről adott középre, a labda átszállt Torghelle feje fölött, azonban ez így lett jó a hosszún érkező Walter-Leenek, aki előbb tankönyvbe illő módon lekezelte a labdát, majd 5 méterről, elemi erővel a léc alá bombázta azt! Gyönyörű gól volt!

57.Helyzet továbbra sincs. Ha kíváncsi Nikolics góljára, akkor kattintson Facebook-oldalunkra (www.facebook.com/videotonfc) és nézze meg képsorozatunkban!
55.A kapuk továbbra sem forognak veszélyben, a litvánok próbálkoznak helyzetek kialakításával, de a védelmünk eddig remekül működik.
53.A két tizenhatos között zajlik most a játék.
51.Szemmel láthatóan aktívabbak a második félidőben a litvánok, Urbonas minden bizonnyal fejmosást tartott az öltözőben.
49.TUJVEL!!! Hatalmasat védett kapusunk, a litván játékos a jobb alsó felé tekerte a labdát, Tujvel ujjheggyel a kapufára tudta még azt tolni, a kipattanót pedig védőink a mezőnybe rúgták.
48.Szabadrúgáshoz jutottak a litvánok, amit veszélyes helyről, a kapunktól 18 méterre végezhetnek el...
46.A szünetben egyet cserélt Paulo Sousa. Jeff Silva helyére az a Szolnoki Roland állt be, aki tegnap ünnepelte 20. születésnapját. Ezzel kapcsolatban holnap részletes, videós és fényképes beszámoló lesz honlapunkon, hiszen Szoszon kívül a csapat erőnléti trénere, "Nacho" is tegnap ünnepelte születésnapját!
45.Ramunas Radavicius lövése volt az első félidő utolsó momentuma, a litvánok játékosa 22 méterről, jól találta el a labdát, de Tujvel szépen védte a lövést. A játékvezető pedig hármat fújt a sípjába.
44.Most Waltert kell majd ápolni, egy rúgást kaphatott a lábfejére. Rövid ápolást követően folytatni tudta balszélsőnk is a játékot.
43.Vasziljevicset kellett a pálya közepén ápolni, ezért állt a játék az elmúlt másfél-két percben.
39.Egy távoli, nem túl erős lövéssel próbálkozott az egyik litván játékos, Tujvelnek nem okozott gondot a lövés hárítása.
37.
 
36.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!
Nikolics kapott szenzációs labdát, csatárunk a 16-os vonaláról lépett ki a labdával, és a kifutó kapus hasa alatt a jobb alsó sarokba helyezte a labdát!

33.Hosszú idő után kicsit fellélegezhetnek a litvánok, az elmúlt percekben csökkent a kapujukra nehezedő nyomás.
31.Az első 30 perc egyértelmű Vidi-fölényt hozott, sajnos helyzeteink ellenére gólt még nem sikerült szereznünk.
29.
 
27.Ezúttal a jobb szélen vezettünk támadást, Oliveira a 16-oson belülről, laposan de erősen az ötösön belülre lőtte a labdát, Nikolics elől az utolsó pillanatban felszabadított egy piros mezes védő. Nagyszerűen játszunk eddig!
26.Futószalagon jönnek a Vidi-helyzetek! Ezúttal Walter-Lee cselezgetett a 16-oson belül, majd középre kanyarított, Torghelle 7 méterről lőhetett kapásból, a labda azonban kapu fölé szállt. Hatalmas helyzet volt!
24.Nikolics mentett meg egy már elveszettnek tűnt labdát az alapvonalnál, amit aztán visszapasszolt a 16-oson érkező Oliveiranak, aki befelé cselezett, majd ballal kapura lőtt, a litvánok kapusának nyújtózkodnia kellett, hogy szögletre mentsen - végül ez sikerült neki.
22.A spanyol játékvezető úgy látszik, nem szereti alkalmazni az előnyszabályt. Ezúttal a félpályánál szabálytalankodtak Tóth Balázzsal szemben - aki egyébként ma a csapatkapitányi karszalagot viseli - a labda Walterhez került, de a spori visszafújta az akciót, szabadrúgás a pálya közepéről.
20.Továbbra is fel-felcsendül a stadionban a "Hajrá magyarok". Az első 20 percet összegezve kijelenthetjük, hogy a kezdeti tapogatózás után, csapatunk került fölénybe, főleg pontrúgásokból veszélyeztetett Brachi, akinek 30 méterről leadott kapufája igazi élményszámba ment, és gólt érdemelt volna! Reméljük ami késik, nem múlik.
18.Brachi ezúttal onnan végzett el ismét egy szabadrúgást, ahonnan az elsőt csavarta kapura, vagyis a pálya bal széléről. Védőnk ezúttal is kapura tekerte a labdát, a litván kapus elsőre még kiejtette azt a kezéből, másodszorra - mielőtt még odaért volna Vaszke - azonban magához ölelte.
17.
 
16.Valószínűleg néhány helyi magyar is kilátogatott a meccsre, ők ugyanis a kapufa után, hangosan elkezdték kiabálni, hogy "Hajrá magyarok!"
Az utóbbi percekben a litvánok térfelén zajlik a játék.

15.A mellettem ülő spanyol kollégának is tetszett Brachi lökete, akkorát kiáltott, mintha gól született volna. Hiába, ilyen a spanyol temperamentum!
14.A kaputól 30 méterre megítélt szabadrúgást Brachi elemi erővel tekerte kapura, a labda - ahogy a bajnokságban is oly sokszor - a felső lécről pattant vissza a mezőnybe, a kipattanót Vasziljevics lőtte kapásból kapura, ez azonban egy piros mezes védőben elakadt, végül felszabadítottak a litvánok.
13.Torghelle kapott labdát, a védő szabálytalankodott vele szemben, de a Vidi csatára tovább tudott futni kapu felé a labdával, a játékvezető mégsem alkalmazott előnyszabályt.
12.Mezőnyjáték zajlik most, a két 16-os között...
10.Brachi tekert egy szabadrúgást a bal szélről kapura, a litvánok hálóőre csak öklözni tudta a labdát, végül a védők szabadítottak fel. Szép volt Brachi tekerése!
9.Egyelőre kiegyenlített játék zajlik a pályán, igazán nagy gólhelyzet még nem alakult ki a meccsen.
7.Nikolicsot állította meg a játékvezető les miatt - jogosan!
5.A 16-os jobb sarkáról ívelt középre az egyik litván játékos, Brachi nagyot mentett fejjel , hiszen a hosszún érkezett egy piros mezes támadó, azonban spanyol védőnk szögletre fejelte a labdát. A sarokrúgás nem okozott gondot játékosainknak.
3.Mi végezhettük el az első szögletet a mérkőzésen, a litván védők azonban felszabadították kapujuk előterét.
1.Torghelle indította útjának a labdát, vagyis mi kezdtük a meccset.
0.
 
-1.Érkeznek a csapatok, mi sárga-fekete színösszeállításban játszunk. Az FK Ekranas, tiszta piros szerelésben lép pályára. Ez egy pici változás az előzetes információhoz képest, ugyanis a meccs előtt 1 órával még azt közölték velünk, hogy kék nadrágban szerepelnek. No, annyi baj legyen!
-5.5 perc múlva kezdődik a mérkőzés.
A játékosok már befejezték a bemelegítést, az öltözőkben a két edző még az utolsó taktikai utasításokat kiosztja, aztán Camino sporttárs sípjelére hamarosan útjára indul a labda. HAJRÁ VIDI!
-12.
-20.Disztl Péter vezetésével kapusaink érkeztek meg elsőként a pályára és kezdték el a bemelegítést. Percekkel később megérkeztek a mezőnyjátékosok is. Csapatunk ismét a sárga-fekete szerelésében fog játszani, ellenfelünk pedig piros-kékben.
-25.Íme a mai kezdőcsapatunk:

Tujvel - Brachi, Vinícius, Caneira, Jeff Silva - Oliveira, Tóth B., Vasziljevics, Walter Lee - Torghelle, Nikolics
-30.Végeredmény: Dinamo Kijev - Young Boys 2-2
Büntetőkkel: 4-2
A Dinamo játékosai mind a 4 tizenegyest értékesítették, míg a svájciak az első kettőt kihagyták, így végül a győztes ágon a Dinamo Kijev folytatja tovább a küzdelmeket. Remélhetőleg szerdán délután mi leszünk az ukránok ellenfele, ehhez ma le kell győznünk a litván bajnokot.
-35.Vége a Dinamo Kijev - Young Boys találkozónak, ahol a Dinamo a 44. percben tudott egyenlíteni. 11-esek döntenek a továbbjutásról.
-40.A 44. percben egyenlített a Dinamo Kijev. Amennyiben a rendes játékidő végén döntetlen marad az állás, egyből büntetők következnek. Érdekesség egyébként, hogy a Young Boyst körülbelül 30 szurkoló elkísérte Bernből, akik az utolsó pillanatban  bekapott gól ellenére is hangosan biztatják kedvenceiket. Vannak Dinamo szurkolók is a lelátón, ők azonban kicsit kevesebben vannak.
-50.A mi mérkőzésünk előtt a Dinamo Kijev a svájci Young Boys együttesével mérkőzik meg. Ez számunkra azért érdekes, mert ennek a mérkőzésnek a győztesével játszunk szerdán délután - amennyiben legyőzzük ma az FK Ekranast. Ha a litván bajnok megverne bennünket, akkor a vesztessel fogunk játszani, szintén szerdán, de akkor nem délután, hanem délelőtt.
5 perccel a vége előtt egyelőre a Young Boys vezet 2-1-re a Dinamo ellen.

-63.Köszöntjük kedves Olvasóinkat Spanyolország déli részéről.
16 órakor a litván bajnok FK Ekranas ellen lépünk pályára. A mérkőzést ezúttal a marbellai városi stadionban játsszák le, mely közvetlenül a tengerparton fekszik, festői környezetben.
Impact Kupa
Barátságos, 2011-2012
Első játéknap - 1. mérkőzés
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek